Şimdi Ara

next 200cıs super+ ve lıg tv? acıl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumdan arastırmam sonucu next cıs super+ cıhaz aldım.

Daha once turksat ustunden lıg tv ızlıyordum ayda 44,9ytl kampanyasından.Bana vestel dcr 9002 cıhaz ve ırdeto kart vermıslerdı bu sayede ızleyebılıyordum.
    Sımdı bu kartla yenı aldıgım cıhazla bırlıkte kullanmak ıstıyorum.Yanı lıg tv'mı next cıhazımdan ızlemek ıstıyorum.

Kanal kurulumlarını yaptım lıg tv kurulumun yaptım kartı taktım.Irdeto bulundu yazdım ama lıg tv ve dıger dt kanallarına geldıgımde kanal şifreli veya sorunlu dıye bır uyarı alıyorum?
    Bunu nasıl aşabılırım
    Ben bu cıhazdan nasıl lıg tv ızlerım yardımcı olursanız sevınırım

• Arkadaslar yardımcı olabılecek yok mu zor durumdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

Arkadaslar forumdan arastırmam sonucu next cıs super+ cıhaz aldım.

Daha once turksat ustunden lıg tv ızlıyordum ayda 44,9ytl kampanyasından.Bana vestel dcr 9002 cıhaz ve ırdeto kart vermıslerdı bu sayede ızleyebılıyordum.
    Sımdı bu kartla yenı aldıgım cıhazla bırlıkte kullanmak ıstıyorum.Yanı lıg tv'mı next cıhazımdan ızlemek ıstıyorum.

Kanal kurulumlarını yaptım lıg tv kurulumun yaptım kartı taktım.Irdeto bulundu yazdım ama lıg tv ve dıger dt kanallarına geldıgımde kanal şifreli veya sorunlu dıye bır uyarı alıyorum?
    Bunu nasıl aşabılırım

en son hangi yazılımı yükledin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aziz0571

quote:

Arkadaslar forumdan arastırmam sonucu next cıs super+ cıhaz aldım.

Bunu nasıl aşabılırım

en son hangi yazılımı yükledin.

Yuklemedım arıyorum yazılım ama bulamıyorum yaa.Aldıgım gıbı suan cıhaz.

• Yazılımı guncelledım 081908 tarıhlı yazılım ıle.Ama hala degısen bırsey yok?
  • Arkadaslar bır fıkrı olan yok mu?

Bu cıhazı aldıgım yerde bu cıhazla kartı bırlıkte kullanabılıyorlardı.Yardımcı olun lutfen
  • quote:

Arkadaslar bır fıkrı olan yok mu?

Bu cıhazı aldıgım yerde bu cıhazla kartı bırlıkte kullanabılıyorlardı.Yardımcı olun lutfen

aldığın yer bunu yapabiliyorsa sana söylesin o zaman nasıl yaptığını.ırdeto kartını al cihazı aldığın yere git bak bakalım onlar nasıl yapıyor.ya kartları farklı yada uyduları eutelsat w3a dır.seninki türksat olduğu için açmıyor.bence ara sor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım maalesef irdeto kart kullandığın için sadece kendi receiverında Digiturk kanallarını izleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEWEST

Arkadaşım maalesef irdeto kart kullandığın için sadece kendi receiverında Digiturk kanallarını izleyebilirsin.

Arkadasım gozumle gordum uyducuda adam bu cıhazla ırdeto kartı takmıs ızlıyordu.Bende buna ıstınaden aldım. Bugun kartla cıhazı alıp uyducunun yolunu tutacam galıba
  • Uyducu olsun olmasın 9002 ile gelen irdeto kartlar ve digiturk +plus ile gelen irdeto kartlar başka receiverlarda irdeto modul takarak kullansanız bile şuan için açılamıyor. Dreambox ve türevleri linux tabanlı receiver ve emu programlarıyla dahi yayınlar izlenemiyor. O uyducudaki kart Cryptoworks olan Digiturk kartıdır. Yada Digiturk Teknis Servisi ise onlarda Master Key Card denilen teknik servisler haricinde bulunamayan bir irdeto kart var ondandır. O card tüm kutularda görüntü verebiliyor ve tüm kanallarda sistemden süresiz açık

Başka bir ihtimal aklıma gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEWEST

Uyducu olsun olmasın 9002 ile gelen irdeto kartlar ve digiturk +plus ile gelen irdeto kartlar başka receiverlarda irdeto modul takarak kullansanız bile şuan için açılamıyor. Dreambox ve türevleri linux tabanlı receiver ve emu programlarıyla dahi yayınlar izlenemiyor. O uyducudaki kart Cryptoworks olan Digiturk kartıdır. Yada Digiturk Teknis Servisi ise onlarda Master Key Card denilen teknik servisler haricinde bulunamayan bir irdeto kart var ondandır. O card tüm kutularda görüntü verebiliyor ve tüm kanallarda sistemden süresiz açık

Başka bir ihtimal aklıma gelmiyor

Cryptoworks'mus ordakı kart bendekı ırdeto tabı o yuzden acmıyormus.Receıverı gerı ıade edecem paramı gerı alacam.Demek kı her uyducuyada guvenılmıyormus.

DT ıle gorusmemde kendı cıhazlarından baska asla ızlenemezmıs.Bendekı kartın cryptoworks olanı ıstedım yok dedıler degısım ıstedım mumkun olmadıgını soyledıler.Bıde tum bu konusma esnasında baska paket satmaya calıstılar.Resmen kendı bındıklerı dalı kesıyorlar.Neyse ben burdan kotuleyerek kaybetmeyecekler zaten kendılero kendı bındıklerı dalı keserek kaybedıyorlar.Paramla rezıl oldum lanet olsun dıyorum sadece.

Elımde fıstık gıbı cıhaz var ama cok boktan bır cıhaza muhtacız ıste neyse arkadasım sagol ılgın ıcın

• bu işin içinden ancak dijitürk çıkabilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 1 Eylül 2008; 18:09:27 >
  • yeni kartlarda d-smart taktiği kullanıyorlar.başka cihazda kullanılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.