Şimdi Ara

New York ta yaşadıklarım üzerine birşeyler karalıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense bazı linklerde kırık link durumu oluyor. Nedenini ve çözümünü şu an bilmiyorum. Ama girmek isteyenler lşnk yerine direhttp://beniyiyimanne.blogspot.com adresini denerlerse sanırım sorun olmayacaktır.Bu arada üst fotoğrafı güncelledim sanırım daha iyi durdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniztns kullanıcısına yanıt
    Zaten hep bu filmler soktu aklımıza bunları. Birde bizdeki alıp başını gitme durumu olunca sonuç ortada :) Ama ben insanın tüm yaşamını doğduğu yerde geçirmesini doğru bulmuyorum. Bu kadar güzel bir dünyada üstelik. Bu yüzden fırsat ve imkanlar elden geldigince zorlanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: erknscma

Zaten hep bu filmler soktu aklımıza bunları. Birde bizdeki alıp başını gitme durumu olunca sonuç ortada :) Ama ben insanın tüm yaşamını doğduğu yerde geçirmesini doğru bulmuyorum. Bu kadar güzel bir dünyada üstelik. Bu yüzden fırsat ve imkanlar elden geldigince zorlanmalı.

+1000
  • erknscma kullanıcısına yanıt
    hocam yalnız ben amerikada kursa gitmicem amerikada 4 ay lık work and travel programına katılıcam. yani hem calısıcam hemde gezicem dolaşıcam. suanki seviyem pre- intermediate acaba orda 4 ayda cok iyi hale getirebilir myim ?
  • Ozellıkle konusman akıcılık kazanacaktır. Ama 4 ayda ingilizcenin uçuşa geçecegini sanmıyorum. 4 ayda ingilizceyi sökerim diye düşünme.

• quote:

Orijinalden alıntı: uppermost

Eline sağlık hocam. Devamını bekliyorum.

Tşk ederim düzenli olarak güncelleyeceğim.

peki miami yi önerirmisin? mayıs ayı gibi gelicem amerikaya o dönemde miami de havalar nasıl oluyor ?o dönemlerde havaların iyi olduğu yerleri söylebilirmisin ona göre bende gelmeden once planlarımı ona göre yapiyim :)
  • beyler wat için tavsiye bekliyorum her açıdan
  • Merhaba bende 1-2 sene içerisinde Amerikaya gitmeyi planlıyorum. İngilizce kursuna gitmek için.

Bir kaç sorum olucaktı.

1.) İngilizce kursları fiyatlarına baktığımda genellikle 4.000 USD olanı da var 15.000 USD olanlı ama tabi süre farkı da fark ettiriyor ama benim amerikada yaşayan bir arkadaşım burda her bütçeye göre kurs olduğunu hatta bedava kurslar bile olduğunu söyledi. Kurslar ne kadar kötü olsa da sonuçta 24 saat ingilizce konuşulan bir ortam, eninde sonunda adapte olucaktır insan...Sizin kurslar hakkında bilginiz var mı?

2.) Ben kuzenimli gidip oda kiralamayı düşünüyorum. Eyalet olarak Teksas diye düşünüyoruz, tahmini olarak en uygun fiyatla ne kadar oda kiraları mevcuttur bile varsa yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biryeregitmiyoruz

Merhaba bende 1-2 sene içerisinde Amerikaya gitmeyi planlıyorum. İngilizce kursuna gitmek için.

Bir kaç sorum olucaktı.

1.) İngilizce kursları fiyatlarına baktığımda genellikle 4.000 USD olanı da var 15.000 USD olanlı ama tabi süre farkı da fark ettiriyor ama benim amerikada yaşayan bir arkadaşım burda her bütçeye göre kurs olduğunu hatta bedava kurslar bile olduğunu söyledi. Kurslar ne kadar kötü olsa da sonuçta 24 saat ingilizce konuşulan bir ortam, eninde sonunda adapte olucaktır insan...Sizin kurslar hakkında bilginiz var mı?

2.) Ben kuzenimli gidip oda kiralamayı düşünüyorum. Eyalet olarak Teksas diye düşünüyoruz, tahmini olarak en uygun fiyatla ne kadar oda kiraları mevcuttur bile varsa yazabilir mi?

ucretsiz olarak var mı ? bende sırf fiyatından dolayı zaten wat yapmayı dusunuyorum.

• Valla ben arkadaşın yalancısıyım, bana burda ücretsiz de var dedi üniversiteler içinde olan kurslar da var dedi ki bunlar paralı olanlar....Sanıırım Türkiye'de ki ismek kursları gibi...
  • biryeregitmiyoruz kullanıcısına yanıt
    eğer varsa ucretsiz veya cuzi bir miktara kurs cok iyi olur. cunku normalde cok buyuk paralar istyorlar. hem 4000-1000 dolar arası parayı verip dil eğitimi alıcaksın hem enb az 3 ay kadar orda kalıcaksın ve hiçbir gelirin yok sadece cepten yiyeceksin çok buyuk para hocam.
  • arkadaslar konu disina cok cikmadan konussak.Amerikada dil ve egitim konusu hakkinda ozellikle usa-turk forum sitesinde cok iyi bilgiler bulabilirsiniz.Ben gelmeden once ihtiyacim olan neredeyse tum bilgiye ordan ulasmistim.Ben iki haftadir amerikadayim ama bana Miami nin mayis ayindaki hava durumunu soruyorsunuz :) Yanlis anlamayin bilsem tabiki soylerim ama bunu bilme ihtimalim nedir ki?Sadece sunu soyleyebilirim her mevsim sicak diye biliyorum.Daha detayli bilgi icin google a miami aylik hava durumu yazmaniz yeterli.Bunun disinda NY ile alakali olan her turlu sorunuza yardimci olmaya calisacagim.
  • Azına sağlık kardeşş olayın içinde gibi okudum vallahii benimde tek haayalimdir ABD
    İnş bizde görürüz ogünlerii...
    sıkı takipçinim yazılarını anılarını beklliyorum ama biraz daha fazla FOTO pleaseeee
    ny' un hava durumu nedir hocam ?

şaka bir yana çok güzel bir tecrübe senin için bende gelicem inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

Azına sağlık kardeşş olayın içinde gibi okudum vallahii benimde tek haayalimdir ABD
    İnş bizde görürüz ogünlerii...
    sıkı takipçinim yazılarını anılarını beklliyorum ama biraz daha fazla FOTO pleaseeee

Olcak olcak daha fazla foto olcak. Tamamen kendi çektiğim fotoğrafları koymak istediğim için yavaş yavaş gezdikce çekiyorum. İnşallah sizde birgün Amerikayı görme şansına erişirsiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyasar1989

ny' un hava durumu nedir hocam ?

şaka bir yana çok güzel bir tecrübe senin için bende gelicem inş.

Bugün -2 dereceydi

• Evet gençler son haftayıda ekledim bloga. Beklerim :)http://beniyiyimanne.blogspot.com

• Kardeşim nefes almadan okuyorum valla...
    Hayatını yaşıyomusum gibi geliyor vallahi eline ağzına saglık yazılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum..
    Ama daha uzun bir şekilde yazarsan seviniriz :) 1 haftada az yazmıssın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

Kardeşim nefes almadan okuyorum valla...
    Hayatını yaşıyomusum gibi geliyor vallahi eline ağzına saglık yazılarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum..
    Ama daha uzun bir şekilde yazarsan seviniriz :) 1 haftada az yazmıssın :)

Eyvallah :)) Soğuk bir haftaydı pek evden çıkmadım o yüzden kısa oldu. Ama devamı gelecek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.