![]() Lady cooking rats in NYC 😳 #shorts #nyc #newyork #rats https://www.youtube.com/shorts/b0YiA9rWrsc |
New York'ta Fare Yiyorlar

-
-
Afied
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir de 3 deniz kabuğu esprisi var, nedir hala açıklamadılar efsane oldu. hani bir yere misafirliğe gidip görürseniz kurcalamayın bunlar da ne diye? biz daha farklı ve az kullanıyoruz ama kağıt tasarrufu olurdu. ben 9gag'da japon havalı bir ismi vardı wc'si diye konuda, gerçi şimdi de japonlar alaturka şekilde wc kullanıyorlar diye geldiler karar verin dedik o zaman bizde de taharet musluğu denir alafranga wc'lerde hani daha süslüsünü yapmış saç kurutma makinesi gibi hava veriyormuş. bir de nikahımıza alabiliyorsak.. tövbe est. neyse bayıldı daha önce bilmeyenler taharet musluğu'nun alafranga wc'lere takılabildiğini öğrenenler ama bu sefer ben yanlış yaptım çünkü adam mı kadın mı artık o önemli değil bir kere pot kırdım ben orada bu sene o da nvidia fangirl değilim demiş ben hala karşımdaki erkek gibi konuşuyorum. neler vermezdim diyor yani kısaca ama ben diyorum ki Almanya yani er çok orada ustası yapanı fiyatı her türlü iyi yani neden o kadar içinde kaldı ki nereden nasıl diye mi acaba dedim? imar dedi anlamadım ne imarı bizde yok ki yasak alafranga wc yaptır, temelden çekerse sorun yok yani sittin sene geçse yapamazsın değil. anlamadım yani neden bahsediyor? banyo çok küçük diyor hani bizde de var ya geline oyna demişler yerim dar demiş hani bu da yanlış bence ama neyse ben hala anlamıyor en sonunda dedi ki 1920'lerden kalma bir apartman olunca... dedim saygılar anladım yani söylemek istemediği bir şeymiş yani 1920 Almanya o zaman şurada oturuyor demedim dedim ki içimden ulu orta söylemek istemediği bir şey var imar yasağı mı var hani imparatorluk ya o zamanlar? bizde de var sit alanları tarihi yapılarda vs. orada pm yok ulu orta söylüyorsun derdini anlatabilirsen... ben kırdığım potu espri ile kurtardım ulu orta ama komik oldu artı atan o. bugün hakarete uğrayacağımı beklemiyordum demiş biri pro hesabı var diye ve "tüyo" veren eleman demiş ki pro hesabı varsa şudur budur çok denemiş ya.. muhabbeti tecrübesi çoktur bana ne dedim ama bugün hakarete uğrayacağımı beklemiyordum yazan kız ama anlayan yok hala kıza şöyle şöyle olsaydı anlardın diye cevap yazıyorlar. ben okuyunca anladım saç rengini de mi söyleyeyim? gene de baktım profiline hızlıca emin oldum howdy dedim önemli değil hangi ingilizce olduğu o da yetmedi gif de attım. ondan sonra kırmızı içine alınan şeylere kör değiliz diye her zaman jpg atıyorlar. körsünüz afedersiniz de onu ben de yaptım ama kendi çektiğim resimde ve ona kinaye denir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 14 Mart 2024; 9:6:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X