yorumlar için teşekkürler iyiki açmışım topici saolun
quote:
Orjinalden alıntı: bora563
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.CaPTaiN
Doğru diyosunda normal item bile zor düşüyor.Bir yanlışlık var sanırım.
@bora Çevirisini ya da ana fikri söleseydin herkes anlardı.
size ew ödewi
Ne ödevi. Normal ödevi yapmıyom. Bırak ödev yapmayı,yazılıya bile zor çalışıyom. Zaten öss var bu sene,ona da son gece çalışçam. Oldu oldu,olmadı 2 senelik elektronik haberleşme. Oradan mezun olup TTnete girerim. Hepinize beleş en iyisinden net dağıtırız.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bora563
quote:
Doğru diyosunda normal item bile zor düşüyor.Bir yanlışlık var sanırım.
@bora Çevirisini ya da ana fikri söleseydin herkes anlardı.
size ew ödewi
Ne ödevi. Normal ödevi yapmıyom. Bırak ödev yapmayı,yazılıya bile zor çalışıyom. Zaten öss var bu sene,ona da son gece çalışçam. Oldu oldu,olmadı 2 senelik elektronik haberleşme. Oradan mezun olup TTnete girerim. Hepinize beleş en iyisinden net dağıtırız.
ttnet sakat iş yahu paso grev hazırlıklı olman lazım
quote:
Orjinalden alıntı: CrimeIce
quote:
Orjinalden alıntı: CrY_Of_ThE_DrAgOn
bu sansa kalmis birsey oyuna basladigin andada cikabilir 80 lvl olup full farm yaptiktan sonrada cikabilir
Katılmıyorum.
Rev6 da sosun listinge herkes ve ya bir çoğunuz bakmışsınızdır.1. Alexanderde Ice diye bir teyzemiz.Şansla alakalı olsaydı o teyzemiz bal kovanı olmalıydı.Serverde taş çatlasa 5 aydır oynuyo ve şu ana kadar 18 tane sun ve bir çok sox düşürdü.Sox düşürmek şansa değil taktiğe bakar.
heralde çok silk alıyo o
neden böyle dedin dicekseniz daha çok silk alması için oyuna bağlıyor olabilirler nasıl olsa ipler onların elinde
quote:
Orjinalden alıntı: CrimeIce
quote:
bu sansa kalmis birsey oyuna basladigin andada cikabilir 80 lvl olup full farm yaptiktan sonrada cikabilir
Katılmıyorum.
Rev6 da sosun listinge herkes ve ya bir çoğunuz bakmışsınızdır.1. Alexanderde Ice diye bir teyzemiz.Şansla alakalı olsaydı o teyzemiz bal kovanı olmalıydı.Serverde taş çatlasa 5 aydır oynuyo ve şu ana kadar 18 tane sun ve bir çok sox düşürdü.Sox düşürmek şansa değil taktiğe bakar.
sn ne dıon yha ne taktıgı sans o hem o kadarda dusmez abartma satın falan almıstır ;) taktıkmıs gosterde bızde zengın olalım;)
quote:
Orjinalden alıntı: pamuk52
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: badtempered
ben 8. degre itemler için soruyorum
o daha fazla sans gerektiren bir olay ama serverin droplariyla ilgili bir hata varsa bilemem olmiycak is diil
hocam item auto ve exp auto ile kasılırken ilk defa 72 lv +6 bow geldi bunlar şansa bağlı
banada ıtem pt den sos europe warkockrod geldı
Şu an sitede sorun var heralde ama 1. sırada olmasından herşey anlaşılıyo.
Geçen bir arkadaş konuşmuş.AYrıca alexanderde oynayanlar bilir Terminatoru.Terminatorla Ice karı kocaymış.Elindede sun+7 var.Zaten blodyhell diye bi guild kurmuşlar.Full 8D sun+7.Bi bize düşmez.
bunları rev6 danmı öğreniyorsunuz
Yok drop mrop. Eu updatesinden sonra sun droplar bıçak gibi kesildi. Hercules 100 günlük server, 1 tane 8d sun yok. Lvl 90 a kadar bu böyle gider.
Olympusta öyle Eu 8D 64 Sun crossbowu ilk önce ben düşürücem
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
Olympusta öyle Eu 8D 64 Sun crossbowu ilk önce ben düşürücem
Olympus'ta taş çatlasa SOM çıkar.Bibuçuk yılı aşkın süredir oynuyorum sadece iki tane Seal Of Star çıktı
Bu 8D Sun Itemlerin Dusmemesini ben academy sistemine bagliyorum.Muhtemelen Honor itemlerin degerini artirmak icin boye bisey dusunulmus olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme