|
Merhaba. Bu konsol elime bir süre önce geçti. Kendim satın almadım. Otelde çalıştığım için kayıp eşyaların dağıtım zamanında denk geldi. Şarj adaptörü yoktu o yüzden ilk başta test etme fırsatım olmamıştı. Bugün şarj kablosu satın aldım ve denedim. Sağlam çalışıyor. Yalnız şöyle bir sıkıntım var. Sahibi buna şifre koymuş. İnternete bağlamak için şifreyi istiyor. Şifreyi unuttum seçeneğine girince de güvenlik sorusu koymuş. Onu da çözemedim. A h ve c harfleriyle başlayan favori pokemonlarini soruyor :D neyse, fabrika ayarlarına dondureyim dedim orda da şifreyi istiyor. Bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı? Fabrika ayarlarına döndürmenin başka bir yolu yok mu tuşla basarak falan. Ya da başka herhangi birşey. Fikri olan varsa yardım bekliyorum. Konsolu belki kullanırım belki satarım ama önce internete bağlayıp denemek istiyorum. Sorun çözüldü. Uzun araştırma sonucunda bir site aracılığıyla masterkey oluşturup çözdüm. Yeni şifre belirledim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Truelegend -- 11 Kasım 2022; 6:12:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı