usko böle olursa itemler yani iğrenç olur bu ne ya çok kötü bence
ya Emege saygı diosun da kardesim Simdi miLLet resme Baqıp Cıkıor.. naapsın mesaj yazıp da ?*
Herşey çok güsel ya benim char banlanmasaydı bende şimdi oynardım japko nese emeğine sağlık hiç biri ps deil bilior hepsini gördüm pembe pelerin dahil.Japonların herşeyi unisex olduğu için pembeye fln önm wermiorlar.Keşke charım banlanmasaydı
bence oyun su anda daha güzel
Şu Japkoyu Bide Ben İndiriyim Yahu...
Ne Yapmam Gerekiyo Pm Atarmısınız
cok cocuksu bence japko boks eldiveni falan kötü
quote:
Orjinalden alıntı: thethriller
ya Emege saygı diosun da kardesim Simdi miLLet resme Baqıp Cıkıor.. naapsın mesaj yazıp da ?*
oda onların saygısı kardeş yazıp yazmamaları onların sorunu benim değil bir gün gelir yardım isterler yardım alamadıklarında emek demesinler
Güzel hazırlamışsın saol
quote:
110 kişiden sadece 5 kişimi bişi yazıyor az daha beklicem emeğe saygı buysa silicem
Bu resimler Japon Serverinden Cekip Getirdim :) bakmak istersiniz :)
ve arkadaşlar bu resim dede New maradondaki Yaratıkların nerede olduklarını gösteriyor ayrıca maradonda yeni görevler acılıyor armorlar maradonun town nun da değil ler karma karışık yerdeler haritada Köy ler adında yer işaretledim oralarda bir kaçtane var 50 görevi gibi bir kaç tane anahtarcı gibi bişiler var kaybola kaybola zor buldum yolu :D
japon serverine gireblirsin fakat japonlar sadece japonyadan giriş yapanları oyuna kabul ediyor yani üyelik ala bilmen için japonyada oturan birine aldırman gerek yada proxy kullanmayı biliyor isen japonya proxy si kullan oyuna öle gir
ama sakın oyunda türkce konuşma anında bak :D pm block la öle gez
ben itemlerin nerdeyse hepsini gördüm bi eldivenle kalkanı görmemiştim o chitin denilen gold shell olarak atlandırılır ayrıca ve uskoda böle olunca çok daha güzel olucak ama yine lamerler küfürler hizmet eksikliği yine canımızı yakıcak
arkadaşım çok saol güzel çalışma ama böyle olursa bu iş çock oyuncağına döner valla öne öle eldivenler zaten o mavi kalkan adamdan büyük
quote:
Orjinalden alıntı: hayat65
arkadaşım çok saol güzel çalışma ama böyle olursa bu iş çock oyuncağına döner valla öne öle eldivenler zaten o mavi kalkan adamdan büyük
evet Çocuklar gibi eğleniyorlar
Bu itemler gelirse oyun iyice berbatlaşır o kalkanlar silahlar nedir öyle tasarım harikası
Güzeller thank you
İğrenç olur ve böyle olduktan sonra oyunu bırakan ilk kişi ben olurum
Bu şekilde olursa çok güzel olur.Sıkıldık maradonun halinden.Kaç yıl oldu aynı.
Tek tek tıklamak istemeyenler için yaptım...
açıkça sölüyorum bu aptal itemler usko ya adamını atarsa ko yu tamamen bırakırım