Şimdi Ara

New iPad Isınma+Şarj Döngüsü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Dün New iPad Aldım.Isınma Yorumlarını Okudukça Yok Canım Diyordum.Isınma Sorunmudur Bilinmez Ama Olaya Teknik Olarak Baktığımda Apple'ın En İyi Donanıma Sahip Cihazı Şuan İçin.Her Cihaz Isınır Ama Dün Resmen Beni Terletti Özellikle Sol Alt Çok Isınıyor.Sanırsam İşlemci O Bölümde.Isınma Var Yok Değil Aslında Sorunda Değil Ama Baya,Baya Isınmakta.

Bir Diğer Konu İse Şarj Konusu.Şarj Çok Geç Dolmakla Beraber USB Yolu İle Anladığım Kadarı İle Dolmuyor.Cihazda Birşeyler Yaptığınızda Cihaz Şarda İken Şarjın Eksildiğini Gördüm.iPhone Böyle Değil Mesela.Yani Şarj Konusunda Bir Sistem Geliştirmişler Bu Daha Çok Isınmasın Diyemidir Nedir Bilemem Ama Daha Detaylı İncelememde Belki Anlarım.Dün Yatarken İnstallous İle Büyük Bir Dosya İndiriyordum Sabaha Kadar Öyle Bıraktım Şarj Takılıydı.Sabah Kalktım Şarj Etmiyor Yazıyordu.Benim Bundan Anladığım Bu Şarj Konusunu Hiç Cihazı Ellemeden Birşeyler Açık Bırakmadan Bir Yere Koyup %100 Olana Kadar Bekletmek.

Daha Detaylı Bilgisi Olan Yada Bilen Arkadaşlarda Yorumlarını Yazarsa Sevinirim.1 Günlük Tecrübemden Edindiğim Bilgilerle Yazdım.Yanlışım Varda Affola.

• New iPad'de açıkcası biraz ısınma sorun var ancak bu dizinizi yakacak kadar olmamalı şarj meselesini anlamadım ama eğer ki şarj ederken ısınıyor diyorsanız bu çok normal iPad hızlı şarj özelliğine sahip bir cihaz olduğundan dolayı şarj olurken bir miktar ısı artışı gözlenmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

New iPad'de açıkcası biraz ısınma sorun var ancak bu dizinizi yakacak kadar olmamalı şarj meselesini anlamadım ama eğer ki şarj ederken ısınıyor diyorsanız bu çok normal iPad hızlı şarj özelliğine sahip bir cihaz olduğundan dolayı şarj olurken bir miktar ısı artışı gözlenmekte

Cihazı Şarj'a Taktınız.Sonrasında Örnek GarageBand Uygulamasını Açtınız Cihaz Bir Süre Sonra Şarj Etmiyor Diye Şarj Göstergesinin Yanına Not Düşüyor. Yani Anlatmak İstediğim Hem Şarj Olsun Hem Kullanim Diye Birşey Yok Sanırsam.
  • şarj süresi malesef biraz sıkıntılı. Kutu içinden çıkan 10Watt'lık şarj aleti dışında birşeyle şarj olmuyor, ondayken bile tam şarz süresi epey uzun...
    En güzeli geceden sabaha şarja bırakmak, başka türlü başa çıkamadım ben bu şarj işiyle, pil dolmak bilmiyor bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrakmn

şarj süresi malesef biraz sıkıntılı. Kutu içinden çıkan 10Watt'lık şarj aleti dışında birşeyle şarj olmuyor, ondayken bile tam şarz süresi epey uzun...
    En güzeli geceden sabaha şarja bırakmak, başka türlü başa çıkamadım ben bu şarj işiyle, pil dolmak bilmiyor bir türlü...

Bende Bu Noktadayım İşte.Çok Zor Dolup Zor Bitiyor Diyebiliriz Aslında.Ama Kullanırken Dolmuyor Alet Aksine Doluyor Gösteriyor Ama Düşüyor Şarj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Elektronik -- 6 Haziran 2012; 12:06:24 >
  • New iPad biraz ısınıyor doğru, ayrıca eski nesil iPadlere göre batarya kapasitesi 1,5 kat daha büyük olduğu için daha uzun sürede şarj oluyor.
    USB iPad için gerekli akımı sağlayamıyor. Ayrıca aleti şarjda iken kullanmayın, hem ısınır hem de pile zarar verir. Bu sadece iPad için değil, bütün telefonlar ve tabletler için geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün iPad aldıktan sonra bütün klasik "yeni ipad" konularını açmaya başladınız anlaşılan. bu konuların hepsi zamanında fazla fazla konuşuldu ve istemediğiniz kadar konu mevcut. galiba şu konuları açarak devam edeceksiniz:
    1. new ipad ısınma sorunu ve şarj sorunu (OK).
    2. new ipad wi-fi kopma sorunu.
    3. new ipad sarı ekran sorunu.
    4. new ipad daha mı ağır?
    5. new ipad için hangi ekran koruyucuyu kullanmalıyım.
    6. new ipad için kılıf önerileri.
    7. new ipad jailbreak yapmalı mıyım?
    ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben alıştım..bu arada alet şarj da iken kullanırken daha fazla ısınıyor..bu barada 1 ay kadar sonra 10-15 şarjdan sonra bende ısınma azaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

New iPad biraz ısınıyor doğru, ayrıca eski nesil iPadlere göre batarya kapasitesi 1,5 kat daha büyük olduğu için daha uzun sürede şarj oluyor.
    USB iPad için gerekli akımı sağlayamıyor. Ayrıca aleti şarjda iken kullanmayın, hem ısınır hem de pile zarar verir. Bu sadece iPad için değil, bütün telefonlar ve tabletler için geçerli.

Şarj Takılı İken Buna Önlem Olsun Diye Bir Süre Sonra Şarj Etmiyor Diyo Alet Zaten Kullandırmıyo Şarj İle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Dün iPad aldıktan sonra bütün klasik "yeni ipad" konularını açmaya başladınız anlaşılan. bu konuların hepsi zamanında fazla fazla konuşuldu ve istemediğiniz kadar konu mevcut. galiba şu konuları açarak devam edeceksiniz:
    1. new ipad ısınma sorunu ve şarj sorunu (OK).
    2. new ipad wi-fi kopma sorunu.
    3. new ipad sarı ekran sorunu.
    4. new ipad daha mı ağır?
    5. new ipad için hangi ekran koruyucuyu kullanmalıyım.
    6. new ipad için kılıf önerileri.
    7. new ipad jailbreak yapmalı mıyım?
    ....

Ben Sorunum Var Demedim Gözlerde Sorun Varsa Baktırın Derim.Ben 1 Gün İçinde Gözlemlediklerimi Dile Getirdim Saygılar.
  • mobil dünyanın yeni sorunu sanırım bu ısınma sorunu.
    Mobil cihazlara her geçen gün daha iyi işlemci koydular,nerdeyse bilgisayar gibi yaptılar ama bir şeyi unutyular,bilgisayarda fan var, telefonda yok.
    Bu durum ısınmaya yol açtı,teknolojik aletlerin çok ısınması ve çok soğuması problem oluşturur.Aletin ömrünü kısaltır.
    Ayrıca 8 saat şarj,mobil bir alet için çok, ben bile o kadar uyumuyorum, 8 saat şarj,tableti mobillikten çıkartır.
    Tablette hd ekran çok kullanışlı olmadı,ipad 2 den biraz daha iyi bir çözünürlük yeterli.
    tablet pc 4 saatten fazla şarj gerektirmemeli.Çok ısınmamalı,yarın birgün bozulursa uğraş dur,ayrıca hd ekran uygulamaları,hafızayı öldürüyor.
    Bence tablet pc, fazla sıkıntılı olmamalı,bende ipad 2 var, onun bile şarj süresi bana uzun geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nedense şarja takılı iken aleti kullanmaya sıcak bakmıyorum. Aynı anda hem pili harcayıp hemde pili doldurmak garip geliyor. Biraz saçma batıl bir bakış açısı olabilir ama iphonedaki gibi 20nin altına inince şarj ediyorum hatta indirebildiğim kadar indirip sonra şarj ediyorum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama daha efektif kullanabilirim böylelikle diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeus6 -- 8 Haziran 2012; 10:14:45 >
  • Ben gece takiyorum sabah aliyorum iPadi'i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma Konusu Hakkında Dediklerize Katılıyorum.Şarj Konusunda Çabuk Dolmuyor Ama Çabukta Bitmiyor.Ben Sorun Değilde Tecrübelerimi Dile Getirdim Açıkçası.
  • Konu açılma konusuna fazla takılıyor adminler. Tamam aynı konu çok sefer açılmasın bencede ama bazende biraz abartıyorlar gibi geliyor bana. Ben arama yapıp öyle konu açıyorum bulamayınca konu açıyorum.

Neyse yeni ipad gerçekten çok başarılı ısınma tabiki olabilir. Ipad 2 kullanmadığım için benim için ağırlığıda gayet normal ısınmasıda benim kabul edilebilir sınırlarım içinde. Isınıp patlamadıktan elimi yakmadıktan sonra benim açımdan aşırı bir sorun teşkil etmiyor.

Isınıyorsa cam gibi ekranı olduğu için ısınması normal ipad2 ye göre bariz kaliteli bir ekrana sahip. O yüzden ben 1 haftadır gayet mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus6

Konu açılma konusuna fazla takılıyor adminler. Tamam aynı konu çok sefer açılmasın bencede ama bazende biraz abartıyorlar gibi geliyor bana. Ben arama yapıp öyle konu açıyorum bulamayınca konu açıyorum.

Neyse yeni ipad gerçekten çok başarılı ısınma tabiki olabilir. Ipad 2 kullanmadığım için benim için ağırlığıda gayet normal ısınmasıda benim kabul edilebilir sınırlarım içinde. Isınıp patlamadıktan elimi yakmadıktan sonra benim açımdan aşırı bir sorun teşkil etmiyor.

Isınıyorsa cam gibi ekranı olduğu için ısınması normal ipad2 ye göre bariz kaliteli bir ekrana sahip. O yüzden ben 1 haftadır gayet mutluyum.

Ben Alacak Yada Almış Kullanan Ve Tecrübesi Olmayan Kullanıcılar İçin Kendi Tecrübelerimden Yola Çıkarak Açtım Konuyu Amacı Farklı Aslında.

• Bende yeni ipadı alalı 1 hafta oldu ısınma sorunu var ama bence rahatsız etcek kadar değıl ... Bıde soyle bır sorun var acılırken sıyah ekran apple logosu gelıyor orda nokta nokta ekranın çeşitli yerlerinde (max:2 adet) yanıp sonuyor bunun sebebı nedir acaba? saygılar dostlarım
  • Sonuçta elektirkli bir alet bu ısıncak tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty_45

Bende yeni ipadı alalı 1 hafta oldu ısınma sorunu var ama bence rahatsız etcek kadar değıl ... Bıde soyle bır sorun var acılırken sıyah ekran apple logosu gelıyor orda nokta nokta ekranın çeşitli yerlerinde (max:2 adet) yanıp sonuyor bunun sebebı nedir acaba? saygılar dostlarım

Bendede Oluyo.Ölü Piksel Sandım Tüylerim Diken,Diken Oldu.Cihaz Açılırken Verdiği Tepkiler İşte Sorun Edicek Bişi Yok :)
  • Ahh kardesım benım ılk ıpad ölü pixelden gıttı bımeks yenısını verdı hemen allahtan dedım bıdaha mı oldu :) ama bellı bır nıktada cıkmıyo beyaz noktolar ve ben arastırdım herkeste varmıs bızlık bısey degıl yanı :) ama ılla kı sebebı vardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.