Şimdi Ara

New İpad Alanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

1 - Tablet pazarı sonbaharda canlanacak. Elinde güçlü bir alet vardı , bunu dahada güçlendirerek buna girmek istedi.
    2 - Şarj ünitesini yenilemesi gerekiyordu. Cünkü maclerin hepsi , iphone 5 ve connectorler derken hepsinde bu yenilik oluşurken , new ipad'de eski dock olucaktı. Bu değişikliğide bu yıl içersinde yapmak istedi.

Yoksa New Ipad ne hatalıydı , ne sorunluydu , nede geliştirilmes gerekiyordu. New Ipad alan en az 3 sene daha yazılım ve donanımsal olarak yetersizlik yaşamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 26 Ekim 2012; 22:24:17 >
  • Arkadaşlar sorun etmenize gerek yok.

Şuan Yeni tanıtılmış olan iPod Touch 5 ve iPad Mini de iPad 2 nin işlemci taban alınarak kullanılmakta o nedenle çok rahat olabilirsiniz.Örn;iPad mini nin 2.si çıksa bile en azından 1 sene daha(en az)yazılım yönünden destek alacaği için bence bir sıkıntı olmayacaktır.

4.nesil iPad de 2 kat performans diyorlar ama bence bu kesin değil zaten şuan iPad 2 bile rahatlıkla her oyunun üstesinden gelebiliyor o nedenle bence en azından 2.5 sene kadar bir sorun yaşamayacaksınız diye düşünüyorum.
  • teknoloji aç gözlülüğü yapmanın manası yok bana göre. new ipadi alalı 20 gün oluyor fakat gayet memnunum. ben ihtiyaçlarım görülsün diye aldım bu aleti, popüler görünmek adına falan değil. ister satıştan kalksın ister siteden kalksın ben memnunum cihazdan retina ise bu da retina, lte zaten desteklenmiyor bizde.

o lightning girişli olması ve arka yüzeyinin ip5 gibi olması benim nezdimde bir eksi zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

Arkadaşlar sorun etmenize gerek yok.

Şuan Yeni tanıtılmış olan iPod Touch 5 ve iPad Mini de iPad 2 nin işlemci taban alınarak kullanılmakta o nedenle çok rahat olabilirsiniz.Örn;iPad mini nin 2.si çıksa bile en azından 1 sene daha(en az)yazılım yönünden destek alacaği için bence bir sıkıntı olmayacaktır.

4.nesil iPad de 2 kat performans diyorlar ama bence bu kesin değil zaten şuan iPad 2 bile rahatlıkla her oyunun üstesinden gelebiliyor o nedenle bence en azından 2.5 sene kadar bir sorun yaşamayacaksınız diye düşünüyorum.

Sorun güncelleme gelip gelmeyecegi degilki tek sorun su bir alet cıkarıyon bir iki üc diye ad veriyon hadi bir artık yok peki arkadas dört cıkınca neden ikiyi degilde ücü siliyon bu mantık düz mantıktan baska birsey degil insanlar neden bu markayı alıyor satarken zararı az olsun diye bes cıktı benim arkadas ikibin yüze aldıgı dört cihazı bin yüze sattı bu zarar kullanıcının cebine yansıyor dört gelince bizim ücler iyice düsecek birde üretilmedigi icin yenisini biraz zor verecek türkiyedeki firmalar bunun tek anlamı sömürgecilik baska birsey degil sırf adaslarımdan geri kalmamak icin elindeki en güclü cihazı sildi yenisinni cıkardı bunun diyer firmalardan neyi kaldı telefonda bile aynı isi yaptı üc sene aynı tasarımı adasları bile kullanmıyor yahu bu düz mantık nedir neoldu simdi yeni cihaz cıktı dock hopörler neolacak besyüz tl saydık cöpmü oldu bunun icin birde aparatmı alacaz vay anasını esegi salam kazıga baladılar nasılsa alan cok olmadı sonun bir iki seneye geliyor senin suyun ısındı... marka belirtmedim anlayan anlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 27 Ekim 2012; 0:13:40 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.