Şimdi Ara

New INTERLUDE server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Çocukluğmdan beri l2 oynyrm.... Şimdi Server kurma Zamanım geldi.Bu konu da 3 ay süren bir araştırma yaptım ve server'i kurdum... L][AmBusH 65xp 65 sp ve 250 adena'dır. foruma yeni üye oldum..
    Arkadaşlardan duydum ki sizin başladığınız server yükseliyomus.sitemiz:http://l2ambush.ucoz.com dir
    Amacım Adelatli bir server olsun kimseye item vermeyecegim... Zaten işim gereği server a pek giremeyeceğim.. Ancak vicente.1905@hotmail.com msn mi eklerseniz lvl,adena verecegim ve bir tek kişi clan kurun lideriniz gelsn AIO buffer de size hediyemdir. Ve ilk siegeyi istediginiz saat başlatacağim SERVER 30.11.2010 Tarihiden itibaren ONLINE dir. server acilmadan bnmle irtibata geçmek isteyenler söylediğim gibi msn mi ekleyebilirler. Saygılarımla [ADM]ViCenTe

• umarım istediğin başarıyı yakalayabilirsin siteye bi gözattım ama donate rakamları çok komik geldi açıkçası

Titanium set:15$ [15TL]
    Full Ring:10$[10TL]
    Baium:3$ [3TL]
    AntQueen:2$ [2TL]
    Zaken:3$ [3TL]
    Antaras:3$ [3TL]
    Valakas:5$ [5TL]
    Icarus Items:10$ [12TL]
    Nick Color:7$ [7TL]
    +25 items:35$ [35TL]
    +25Dysnty:40$ [40TL]
    +25 Titanium: 65$[65TL]
    +25 Icarus İtem: 60$[60TL]
    +25 Full Ring:35$[35TL]
    Tatoo +25 :12$[12TL]
  • 3 DOLAR 3 TL DIYORSAN TURKLERE OZEL INDIRIM WAR FİYATLAR YUKSEK DİYORSAN UZUN VADELİ BİR SERVER KURMAK AMACINDAYIM BU NORMAL FİYATLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicente1905

3 DOLAR 3 TL DIYORSAN TURKLERE OZEL INDIRIM WAR FİYATLAR YUKSEK DİYORSAN UZUN VADELİ BİR SERVER KURMAK AMACINDAYIM BU NORMAL FİYATLAR

öncelikle şunu söyleyeyim, eleştiri yapmak için değil, bir oyun serverını ilk kez kuran birisi olduğunu farkettiğim için bu yorumu yapıyorum umarım yanlış anlamazsın çünkü bundan 8 ay önce az biraz tecrübesi olan birisi bana da bi kaç şey kesseydi iyi olurdu diye düşünüyorum. Eğer l2 server kurulumuyla ilgili daha önce tecrüben olduysa aşağıda yazdıklarımı hiç okumasan da olur.

fiyatlar normal, azmış fazlaymış o sana kalmış buna birisinin karışması yada yorum yapması anlamsız (volkanakar yanlış anlamasın sözüm ona değil zaten aynı şeyi söylüyoruz) bundan dolayı yorumum fiyatlar biraz garip olmuş yani boss item fiyatları çok düşük kalmış muhtemelen volkan'ın komikle kastettiği şeyde budur ayrıca türklere karşı özel indirim etik değil ancak neden olmasın

websitesi çok amatör, kullandığın tipte yüzlerce hazır site bulunmakta ancak benim söylediğim şey site tasarımı vs. ile ilgili değil içerik çok kısıtlı bir kaç bölüm vs. yaparak siteyi genişletmelisin

oyun sistemin +25 silahlarla çok dengesiz olacaktır bu konuda zırhları mobları vs nasıl, ne kadar değiştirdiğini çok merak ediyorum. Umarım server uzun ömürlü olur, iyi çalışmalar.

oyuna henüz girmedim, umarım eleştirilerimi olumlu yönde algılar ve ülkemize yeni bir server daha kazandırırsın.

• güldüm
  • Donate rakamları cok yuksek hocam..
  • Evet haklısn ilk kurusm bu, gunce eleştirilerin cok doğru... site konusunda en kısa zamanda host a gececeğim ancak serverim tutursa.. +25 silah dengesiz olur diosn tavsiyelerini bekliyorumm.. değisik bir server olmasını istiyormm..donate konusunda da haklısn en kısa zamanda değitireceğim. vellastus donate yuksek diosn ama bnce bi hayli dusuk ama bi kac sikayet daha glrse dikkate alacağim..server da yapım asamasndayım. 8.12.2010 a erteledm... Saygılarımla ViCenTe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Private server bot
    10 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donateler duzeltildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicente1905

Evet haklısn ilk kurusm bu, gunce eleştirilerin cok doğru... site konusunda en kısa zamanda host a gececeğim ancak serverim tutursa.. +25 silah dengesiz olur diosn tavsiyelerini bekliyorumm.. değisik bir server olmasını istiyormm..donate konusunda da haklısn en kısa zamanda değitireceğim. vellastus donate yuksek diosn ama bnce bi hayli dusuk ama bi kac sikayet daha glrse dikkate alacağim..server da yapım asamasndayım. 8.12.2010 a erteledm... Saygılarımla ViCenTe

eğer ben telif falan anlamam clienti de editlerim diyorsan +10 max yap, +9 da yeşil +10 da kırmızı parlasın artı basmayı çok kolay yapma, bu sayede pvp'ler daha uzun olur, mistikler söylediğin statlarda çok güçlü olur heavy ve light armorlara mdef eklemen dengeyi azda olsa sağlar ayrıca mage crit oranını 200den 100e düşürebilirsin. Mümkünse forgotten bookları kaldır yada vamp misc skillini biraz güçsüzleştir. Boss ring vs. satma satacaksan uçuk fiyatlar koy, unutmaki boss alanları pvp nin tavan yaptığı yerlerdir.

Tüm grandboss ların def değerlerini arttır ve boss skillerini güçlendir. Orjinal buffera ekleme yapma mevcut bufflardaki önemli buffların süreleriyle oynama, bu işlemleri bir kez yap sürekli oynama

Orjinal bu değil vs. derler, orjinal oluncada orjinal diyorlar bu tip konularda bildiğini yapman en doğru şey olur.

• @guncebektas
    dediginiz gibi sadece kişisel fikrimi söyledim ister 1tl ister 1000$ kendisi belirler.
    Onun dısında tavsiye olarak customdan uzak durmanı öneririm bana göre oynanabilirliği düşüren bi etken yine tabi sana kalmıs.Açıldıgı zaman girip denemek eksi ve artı yönlerini size söylemek isterim ama sanırım şimdi düşündüm de tam vize haftasına denk geliyor o kötü oldu.
    Bana göre yuksek artılı silahların bulundugu serverda pvpler cok ani, sen daha farketmene vakit kalmadan to village yazısı cıkması beni hayli uyuz ediyor.kendi hayalimdeki bir serverda max 16 ideal ve interlude client sanırım, buff sınırlaması mutlaka olmalı diye düşünüyorum.denge olabilmesi için bi yerden kısıp diger tarafa verilmeli hepsi yuksek olursa( atıyorum resist wind fire aqua,seraphim , siren dance varken bir de full buff alabiliyorsan) bana göre pek bi tat tuz olmuyor.Başka biri de bu şekilde oynamaktan haz alıyor olabilir tercih begenme meselesi.Bir de iş gereği fazla oyunda olamayacagım demişsin eğer işinden vakit kalıp servera yetişebilirsen gayet güzel ama yetişemezsen sorun teşkil edebilir.Çünkü oyuncular sorunları oldugu zaman bunlarla ilgilenecek bi insanı ararlar.
    Umarım bugun acılıp yarın kapanan serverlardan biri olmaz.
    Başarılar tekrardan.
    Oyuncu olarak diyeceklerim bunlar tabi şahsi fikrim tamamen.
    Teknik konularda @guncebektas sanırm baya bi yardımı dokunmus o konuda hiç bilgi sahibi olmadıgım için pas diyerek geçiyorum.

Bu arada dominator torpilli olsun azcık ya , Bayılırım dOmi'ye

• tavsiyelerinizden dolayı tskkur ediyrm ... tavsiyelerinizi uygulayacağım.saygılarimla
    ViCenTe
    he bu arada dominatör e torpil yapabilecğimi sanmyrmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.