Şimdi Ara

New Balance Kalıpları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, ilk defa new balance marka ayakkabı alacağım ve bugün biten bir kampaya ile internetten sipariş vermeyi düşünüyorum bu yüzden mağazada deneme imkanım yok. Sizce kalıpları nasıl 1 numara büyük fazla mı büyük olur? Kalıpları küçük yazan da var sonradan genişliyor yazan da, kararsız kaldım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

New Balance Kalıpları: Aradığınız Her Şey

New Balance, rahatlığı ve stiliyle tanınan bir spor ayakkabı markasıdır. New Balance kalıpları, farklı ayak tiplerine ve tercihlerine uyacak şekilde tasarlanmıştır.

New Balance 530 Kalıpları Nasıl?

New Balance 530, geniş taban yapısı ve rahat iç tabanı ile destekleyici ve dengeli bir kalıba sahiptir. Geniş ayaklı veya yüksek ayak kavsi olan kişiler için idealdir.

New Balance Kalıpları Nasıl?

Genel olarak, New Balance kalıpları geniş ve rahattır. Ancak bazı modeller daha dar bir kalıba sahipken, diğerleri daha geniş bir kalıba sahiptir. Ayak tipine uygun bir kalıp seçmek önemlidir.

New Balance 550 Kalıpları Nasıl?

New Balance 550, dar bir kalıba sahiptir ve düşük profilli bir tasarıma sahiptir. Daha ince ayaklara sahip kişiler için uygundur.

New Balance 9060 Kalıpları Nasıl?

New Balance 9060, geniş bir taban yapısına sahip bir arazi ayakkabısıdır. Rahat bir kalıba sahiptir ve zorlu arazilerde destek sağlar.

New Balance Kalıpları Dar Mı?

Bazı New Balance modelleri, özellikle 550 gibi, daha dar bir kalıba sahiptir. Ancak diğer modeller, örneğin 530 gibi, daha geniş bir kalıba sahiptir. Ayak tipine göre uygun bir model seçmek önemlidir.

New Balance kalıpları hakkında daha fazla bilgi için resmi web sitelerini ziyaret edebilir veya bir mağazada deneyebilirsiniz. Uygun bir kalıp seçerek, ayaklarınıza mükemmel şekilde uyan, rahat ve şık New Balance spor ayakkabılarına sahip olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kalıpları çok dar. Adidas ve Nike'a göre yarım numara, klasik ayakkabılara göre en az 2.5 numara büyük almanız gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paardon kullanıcısına yanıt
    2.5 numara fark ediyor mu gerçekten? Normalde 38 giyiyorum bunu da belirteyim.
  • Up!
  • normal ayakkabı 44 giyiyorum, bunda 46.5 uymuştu.
  • 42.5 giyerim 43 oluyordu.
    Ayrıca alma kardeşim hem modası geçti hem çok pahalandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.