Şimdi Ara

new balance 554 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün koyu gri kinetix turin aldım. mağzada pek içime sinmedi. acelem de vardı hızlıca karar verdim. internette gezinirken new balance ın bu modelini gördüm. resimlerde gayet hoş duruyor. yarın kinetix i iade edip new balance almayı düşünüyorum. yarı yarıya fiyat farkı var ama new balace a değer gibi görünüyor. renkleri ve kesimi tam bana hitap ediyor. sizce ne yapayım. istediğim ürün

http://www.shopvepa.com/Urun/67/1/new-balance-554-erkek-gunluk-ayakkabi.aspx

bu da aldığım

http://www.kinetix.com.tr/Shoes.aspx?Type=130#

Lesitin bütün vücut tarafından ihtiyaç duyulan bir maddedir, hücre zarını oluşturan yapıtaşlarındandır. Hücre zarına esneklik verir. Ayrıca beynin etrafındaki koruyucu zarlar da yüksek düzeyde lesitin içerir. Yeterli beslenen bireylerde lesitin karaciğer tarafından üretilmektedir.

• Beğenmedim new balanceı kinetix in hangi modelini aldın tam link değil verdiğin
    Lesitin bütün vücut tarafından ihtiyaç duyulan bir maddedir, hücre zarını oluşturan yapıtaşlarındandır. Hücre zarına esneklik verir. Ayrıca beynin etrafındaki koruyucu zarlar da yüksek düzeyde lesitin içerir. Yeterli beslenen bireylerde lesitin karaciğer tarafından üretilmektedir.
  • bu modeli tam 2 sene kullandım taş gibi ayakkabıdır orjinal new balance alacaksın keyfine bakacaksın..

★ Corsair Severler Derneği ★ Corsair Fan Club ★
    Intel Core i5 4670K@4.6 GHz || MSI Z87 G45 Gaming || Asus GTX 780 DirectCU II || GSkill RipjawsX 8GB 1600MHz CL9 || Samsung 840 EVO 250 GB SSD || Seagate Expansion Desk 2 TB HDD || Corsair Carbide 400R 750W || Corsair Hydro H100i || AOC E2461Fwh
  • gece gece kanıma girdiniz yarın gidip alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

bu modeli tam 2 sene kullandım taş gibi ayakkabıdır orjinal new balance alacaksın keyfine bakacaksın..

Güzelmiş ama ben koyu renk sevmiyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.