Şimdi Ara

..........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 10 Haziran 2022; 9:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fıstıklı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: angaradtcf

Fıstıklı olsun

Çok komiksin şu okullar açılsaydı da kurtulsaydık sizden

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemli56

quote:

Fıstıklı olsun

Oraya gidenler bir daha dönmedi evlat

• quote:

quote:

quote:

Fıstıklı olsun

Oraya gidenler bir daha dönmedi evlat

Of of

• Öğrenci olarak mı geleceksiniz yoksa sadece gezi amaçlı mı?
  • Genelde Avanos tarafında otantik restoranlar var, Kızılırmak kenarında piknik alanı falan var. Peri bacalarına meraklıysan balon turları falan var. Merkezde 2000 evlerin orda yapılcak bişey yok, genelde yerleşim yeri zaten. Merkezde Forum Kapadokya mıydı ne var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 Takıldım
    10 yıl önce açıldı
    Most Wanted 1.3 patch
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Poljak50 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Poljak50

Öğrenci olarak mı geleceksiniz yoksa sadece gezi amaçlı mı?
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 10 Haziran 2022; 9:54:38 >
  • Kaymaklı yeraltı şehri.Yerin 50 metre altına kadar giden milattan önce yapıldığı düşünülen yeraltı şehri var

Göreme açık hava müzesi.Harika bir açık hava müzesi.Aziz Basil'in hristiyanlara din hakkında ders verdiği yer.Özellikle tavsiye ediyorum

Tabiki peri bacaları.Nevşehir'e gelip peri bacalarına gelmemek aptallık olur.

Yöresel çömlek yapımcıları var.Gidip bizzat çöleği yaparken seyredebiliyorsunuz.Ayrıca siz de bir çömlek yapabilirsiniz.

Bağlıdere vadisi.Yürüyüş için muhteşem bir yer.Dağların arasından gidiyorsunuz.Yaklaşık 3-4 km.

Kızılçukur vadisi.Farklı taşların olduğu bir vadi.Burayı da şiddetle tavsiye ediyorum.Güneşin batımını izlemek için olağanüstü bir yer.kesinlikle gelmelisiniz.

Ondan sonra avmsi var forum kapadokya diye.Genellikle boş oluyor Yani tarihe,doğaya meraklıysanız Nevşehir sizin için biçilmiş kaftan.

• Turistik bir yer olduğu için özellikle ilçelerde bolca pansiyon, otel gibi yerler var. Fiyatları konusunda bilgim yok zaten aile boyu Nevşehirli olduğumuz için otelde kalma gereği hiç duymadım :-)
    Onun dışında arkadaşın dediği gibi merkezde gezilecek bir yer yok. Forum Kapadokya var sadece alışveriş merkezi olarak. İlçelerden özellikle Göreme ve Avanos'a mutlaka uğramalısınız. Ürgüp'te de ilginizi çekecek yerler var. Yer altı şehri merakınız varsa Derinkuyu ilçesine uğrayın.
    Turistik ilçeler yemek konusunda pahalı sayılabilir maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama merkezde yemeniz sizin yararınıza olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JensenAckles

Kaymaklı yeraltı şehri.Yerin 50 metre altına kadar giden milattan önce yapıldığı düşünülen yeraltı şehri var

Göreme açık hava müzesi.Harika bir açık hava müzesi.Aziz Basil'in hristiyanlara din hakkında ders verdiği yer.Özellikle tavsiye ediyorum

Yöresel çömlek yapımcıları var.Gidip bizzat çöleği yaparken seyredebiliyorsunuz.Ayrıca siz de bir çömlek yapabilirsiniz.

Bağlıdere vadisi.Yürüyüş için muhteşem bir yer.Dağların arasından gidiyorsunuz.Yaklaşık 3-4 km.

Kızılçukur vadisi.Farklı taşların olduğu bir vadi.Burayı da şiddetle tavsiye ediyorum.Güneşin batımını izlemek için olağanüstü bir yer.kesinlikle gelmelisiniz.

Ondan sonra avmsi var forum kapadokya diye.Genellikle boş oluyor Yani tarihe,doğaya meraklıysanız Nevşehir sizin için biçilmiş kaftan.

Bilgi için teşekkür ederim. Peki bu ATV turları nasıl güzel midir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JensenAckles

Kaymaklı yeraltı şehri.Yerin 50 metre altına kadar giden milattan önce yapıldığı düşünülen yeraltı şehri var

Bilgi için teşekkür ederim. Peki bu ATV turları nasıl güzel midir?

Ben atv turu yapmadım bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Poljak50

Turistik bir yer olduğu için özellikle ilçelerde bolca pansiyon, otel gibi yerler var. Fiyatları konusunda bilgim yok zaten aile boyu Nevşehirli olduğumuz için otelde kalma gereği hiç duymadım :-)
    Onun dışında arkadaşın dediği gibi merkezde gezilecek bir yer yok. Forum Kapadokya var sadece alışveriş merkezi olarak. İlçelerden özellikle Göreme ve Avanos'a mutlaka uğramalısınız. Ürgüp'te de ilginizi çekecek yerler var. Yer altı şehri merakınız varsa Derinkuyu ilçesine uğrayın.
    Turistik ilçeler yemek konusunda pahalı sayılabilir maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama merkezde yemeniz sizin yararınıza olur.

Verdiğiniz bilgiler için çok sağ olun :)

• Birkac hafta sonra 3 günlük Nevsehir gezisi yapacağım. Ankaradan çıkacağım yola. Tavsiye edeceğiniz, kesin gitmelisin dediğiniz yerler nereler?

• ülkemizin en yeni şehri, tabi adıyla xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/kBR7UjjPo5A

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.