Şimdi Ara

NEVROTİK KİŞİLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHBA ARKADAŞLAT NEVROTİK KİŞİLİĞİN AÇIKLAMASINI YAPARMSINIZ

• bence nevrotik kişilik insanın kendine yakışanı giymesidir..:P
  • narkotik kişilik gibi bişey.. .
    peki bana mutluluğun resmini çizebilirmisin ?
    neyse sıcaktan böyle oldum...bilmiyorum arkadaşım nevrotik kişiliği ama her neyse karizmatik durmakta...
  • nevro TİKi olan kişi varya mesela yılan deyince tıs fıs yapan bi oyuncu onun gibi,,

şaka tabiki maalesef bilmiyorum
  • nevrotik=ortama uyum sağlayamayan demek olsa gerek
  • Geçen sene psikoloji dersinde gördüştük nevroz ve psikoz ları. Hatırladığım kadrıyla psikoz dış dünya ile bağlantısı fazla olmayan, hastalığının farkında olmayan ve tadavi edilmesi güç psikolojik rahatsızlıklardı.

Nevroz ise psikolojik rahatsızlığının farkında olan, dış dünya ile bağlantısnı sürdüren ve tedavisi daha kolay olan psikolojik rahatsızlıklardı.Nevrotik kişilik ise bu tip hastalığı olan kişi.
  • Demekki nevrotik'im
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞİZOİD KİŞİLİK
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: necroza

Demekki nevrotik'im

Geçmiş olsun.
  • Nevrotik kişilik özelliklerine sahip insanlar; katı, endişeli, içe kapanık, ağırbaşlı, asosyal, aşırı kontrollü ve kendisiyle ilgili olmayan sorunları bile, kendisiyle ilişkiliymiş gibi sanma özellikleri gösterirler. Nevrotik kişilik özelliğine sahip olan insanların psikolojik şiddet kurbanı olma potansiyeli daha yüksektir. Nevrotik kişilikteki insanların daha az esnek veya göreli olarak daha katı olmaları nedeniyle, psikolojik şiddete daha yüksek direnç göstermeleri beklenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

Nevrotik kişilik özelliklerine sahip insanlar; katı, endişeli, içe kapanık, ağırbaşlı, asosyal, aşırı kontrollü ve kendisiyle ilgili olmayan sorunları bile, kendisiyle ilişkiliymiş gibi sanma özellikleri gösterirler. Nevrotik kişilik özelliğine sahip olan insanların psikolojik şiddet kurbanı olma potansiyeli daha yüksektir. Nevrotik kişilikteki insanların daha az esnek veya göreli olarak daha katı olmaları nedeniyle, psikolojik şiddete daha yüksek direnç göstermeleri beklenir.

İşin uzmanı geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.