Şimdi Ara

nevrim döndü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben arabayı yıkamacıya götürdüğüm zaman bagajdan kendi süngerimi veriyorum bununla yıka diyorum ve bitince tekrar alıyrum..
    en iyisi bu orda yerlerde atalanan şeyi aracıma sürdüremem doğrusu bnece sende kendine güzel bi sünger al ve araçta bulundur en iyi yol bu...
  • Ben aracımı devamlı aynı yerde gündüz yıkatıyor ve yıkandıkdan sonra çizik varmı diye iyice inceliyorum. Her defasında böyle yapınca artık adam ister istemez dikkat ediyor. İnsanın içi gidiyor böyle olaylarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 27 Kasım 2006; 15:12:59 >
  • Kim ne derse desin arabayı yıkatmak ister fırçayla ister süngerle olsun boyaya zarar veriyor,
    madem bu kadar değer veriyosunuz arabanıza fırçasız süngerrsiz yıkatın
    Mesela ben kışın sadce içini temizliyorum arada bir de sadece su vurduruyorum.
  • "başlık değişmiş ama konuyu anlamak için illa girip okumak gerekiyor. bence yazdığımız konularla ilgili olmalı başlıklarda" şeklinde mızmızlandıktan sonra konuya dönersek ben de korkumdan aracı bir türlü yıkatmaya götüremiyorum. o kadar para verip almışsın, adam cart curt sürterse, ne .ok yerim bilmem.
  • arkadaşlar ilk başta geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..aslında arabayı bende yıkamaktan çok zevk alırım ama kışın havaların soğuk olması ayrıca oturduğum yerin apartman olması su kaynağı olmaması gibi durumlar beni bu tür şerefsiz yıkamacılara mahkum ediyor..olan oldu bir kere..bu bana ders oldu artık..hem çiziklerde zamanla nasıl olsa oluşacak diyorsunuz..moral olarak daha iyiyim ama yinede üzülyorum
  • geçen cumartesi kaza yapmıştım bugün arabamı servisten almaya gittim, arabanın durumun sordum yıkanıyor şimdi dediler, bi baktım adamlar arabayı yıkamış üstünü silecekle temizliyorlardı etrafa bi bakiyim sünger falan varmı diye ama ne gezer yarısı kesilmiş beyaz bi bidonun içinde köpüklü su içinde de fırça öyle duruyor yani serviste de arabayı fırçayla yıkıyorlar, neyse arabanın işlemleri hallolana kadar bi showroom kısmına geçiyim de arabalara bakıyim dedim orada bi 107 vardı sıfır araba, onun bile ön kaputu yuvarlak yuvarlak izlerle doluydu sıfır arabada bile izler vardı.
  • abartyorsunuz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

yazık olmuş arabaya yaa...hakkını alabılecegın bı yol varsa başvur...geçmiş olsun

benecede

yaw bide araba yıkamak kadar zevkli bişey varmı ya hem başkasına yıkat hemde para ver üstüne
  • evet, araba yıkamak zevkli de, yıkamaya müsait ortam, su falan yoksa mecbur gidiyorsun yıkamacıya..Bu çizik olayı benim de başıma geldi.. Artık pek ender gidiyorum yıkamacıya..Onun yerine depoyu doldurunca, benzinlikte tazyikli su ile temizletiyorum.. Üstüne bir de gazyağı püskürtüyorlar..Üstelik bedava.. Ama kaliteli bir sünger yada fırçayı arabada bulundurmak şart. Bir de iş bununla bitmiyor.. Diyelim ki adama süngeri-fırçayı verdin.. Kovadaki kimbilir kaç arabada kullandığı kirlenmiş tozlu topraklı deterjanlı suyu da değiştirtmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.