Bu marş nasıl adam gibi söylenir videolarını indirdim onlar gibi söyleyemiyorum.
Ben bıle fenerlıyım galatasaraylıların yanında cok da ıyı soyluyorum ama cımbombom blmunu soylemıyorum tabı
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gi - den - her sev - gi - li - nin ardıııııııııııııııııından, Hep biiiz ooooolduk el sallayaaaaaaaaaan.. Haykırsak duyarlarmıı sesiiiiimiiiiiiziii hangi sevdadan galiip çıktııkkkkiiiiiii şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yü - rü - yo - ruz sessiiiiiiiiiiiiz veeee kedeeeeeeeeeerliiiii neviiiiizaaade geeeceeleriiiii inletiyoruuuuuzzz her çıkıııııışında istiklaaal caddesiniiiiiiiiiiiiii şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bo-şu-na çe-kil-me-di buncaaaaaaaa çiiiileeeeee içiiiiiiiiiiiiiiiiyooooruz güüüüündüüz geceeeeeee haykırdık ama duymadı hiç kimse peşindeeeeeeyiiz heryerdeeeee şşşşşşşşşşşşş zaten aşklar hep yalan dolaaaan Sonu heeep acı hüsraaaaan Bize her sevdadan ge-ri-ye-ka-lan-sade-ce-gala-ta-sa-ray cimbombomum sen çok yaşa canım feda olsun sana hiç bir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada