Şimdi Ara

Neverwinter PvP Videom (Scourge Warlock)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Neverwinter'a yeni gelen class "Scourge Warlock" karakterimle pvp videosu yaptım. Yorumlarınızı, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi seyirler.

güzel video olmuş yeni başladığım için teknik açıdan yorumlar yapamacağım ama eğlendiğin kesin .
    bir sürü oyun denedim bir gecede sildim, 1 hafta dayanabildim .
    böyle akıcı oyun mekanikleri olan oynanabilirliği yüksek oyun görmedim .
    forumda gereken ilgi alaka neden verilmiyor ve oynanmıyor anlamış değilim

dragon serveri

REYIZ@johnobimikel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spactre -- 19 Eylül 2014; 12:26:06 >
  • Video size mi ait bilmiyorum ama hem gözlerim hemde kulaklarım bayram etti eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 29 Eylül 2014; 23:06:33 >

"It's nice to be important but more important is to be nice"
  • quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

Video size mi ait bilmiyorum ama hem gözlerim hemde kulaklarım bayram etti eyvallah.

Bana ait hocam. Beğendiğinize sevindim.
  • Oyunu bir kaç lvl oynayıp tarzı hoşuma gitmediği için bırakmıştım. PvP videolarında özellikle müzik değişimleri sırasında izleyiciyi tutacak sahne değişimleri önemlidir benim için bunu iyi yapmışsın ayrıca skill azlığı ve bekleme sürelerine rağmen ( arada hiç skill kalmadığı zamanlar oluyor gördüğüm kadarıyla alayı cd ) izlerken keyif aldım başarılı bir video olmuş emeğe saygı başka çalışmaların olursa bu konu altından paylaşırsan takip ederim, iyi oyunlar iyi eğlenceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Oyunu bir kaç lvl oynayıp tarzı hoşuma gitmediği için bırakmıştım. PvP videolarında özellikle müzik değişimleri sırasında izleyiciyi tutacak sahne değişimleri önemlidir benim için bunu iyi yapmışsın ayrıca skill azlığı ve bekleme sürelerine rağmen ( arada hiç skill kalmadığı zamanlar oluyor gördüğüm kadarıyla alayı cd ) izlerken keyif aldım başarılı bir video olmuş emeğe saygı başka çalışmaların olursa bu konu altından paylaşırsan takip ederim, iyi oyunlar iyi eğlenceler...

Teşekkürler hocam. Özellikle müzikler konusunda baya kararsız kalmıştım. Hem hemen hemen herkes tarafından beğenilecek, hem tempolu ve videoya uyan hem de kendi tarzımı yansıtan müzikler seçmeye çalıştım. Cooldownlar öyle, yerine göre açılır açılmaz ilk saniyesinde kullanıyorum. Çoğu zaman skill sıralamama göre doluyorlar zaten. Teşekkürler tekrardan.

• Merhaba arkadaşlar, biz de birkaç arkadaş oyuna başladık. Oyun dinamikler açısından cidden sağlam. Ama oyun hakkında bilgi bir türlü bulamıyorum. Eski bir wow oyuncusu olarak aradığım şeyi bulamayışım beni gerçekten çok üzüyor.
    Warlock Talents(Türkçe)
    19 yıl önce açıldı
    Demon Hunter
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.