Şimdi Ara

Neutgena Yüz Bakım Kremi Aldım Ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimdeki ürünün jelini aldım nemli cilde sürün diyor, yüzümü yıkadım havluyla biraz kuruladım yani hafiften ıslaklık vardı.
    Uyguladım ne zaman yıkacağım yüzümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13F3B3B59 -- 28 Nisan 2012; 19:16:05 >

• manyak mısın aynısı bende de var sabun o krem filan degil
  • up up up
  • ne ıse yarıyor bu
  • Bende clean&clear temizleme jeli var yuzum islakken uyguluyorum iyice ovaladiktan sonra yikiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakkalarda var rıfkı abide de var dedi yar yar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

Bende clean&clear temizleme jeli var yuzum islakken uyguluyorum iyice ovaladiktan sonra yikiyorum.

işe yarıyormu peki ne faydasını gordun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkek adam krem kullanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbeğini kaşıyan adam

erkek adam krem kullanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

Bende clean&clear temizleme jeli var yuzum islakken uyguluyorum iyice ovaladiktan sonra yikiyorum.

işe yarıyormu peki ne faydasını gordun

İşe yarıyor tabi sivilceleri görülür şekilde azalttı siyah noktalar da biraz kayboldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

Resimdeki ürünü aldım nemli cilde sürün diyor, yüzümü yıkadım havluyla biraz kuruladım yani hafiften ıslaklık vardı.

Daha önce kullandım ben memnun kalmadım. cildin yağlı mı ? öneri verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bssrk

quote:

Resimdeki ürünü aldım nemli cilde sürün diyor, yüzümü yıkadım havluyla biraz kuruladım yani hafiften ıslaklık vardı.

cildim yağlı izler, siyah noktlaar,sivilceler için lazım.
  • Molped alaydin.
  • garnier al panpa o daha iyi
  • quote:

quote:

quote:

benimde yağlı bi kaçta iz vardı alnımda çenemde. daha önceden garnierin setini kullanmıştım bu seferde kuruluktan pul pul oldu yüzüm. clean clear'dan set yaptım kendime 3 aydır onu kullanıyorum gayet güzel.

sabah

1. clean&clear derinlemesine etkili temizleme jeli yağsız. her sabah yüzümü bununla yıkıyorum. yüzüne sürüp köpürtüyosun yanma hissi oluyo zaten yıkıyorum tekrar

2. clean&clear shine control losyon buda yağsız jelle temizledikten sonra pamuğa losyonu sürüp uyguluyosun yıkamana gerek yok sabah akşam losyonu kullanıyorum ben

3. clean clearın çift etkili yağsız nemlendiricisini kullanıyorum en son

akşam

ilk iki losyonu kullandıktan sonra nemlendirici yerine bephanten sürüyorum

iyi geliyomu dersen alnımda çenemde tek tüz izler vrdı 3 aydır kullanıyorum %80 gitti diyebilirim.

forumda bayan olmasının faydalarıda varmış demekki

• quote:

• Asosyal bayaaan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benimde yağlı bi kaçta iz vardı alnımda çenemde. daha önceden garnierin setini kullanmıştım bu seferde kuruluktan pul pul oldu yüzüm. clean clear'dan set yaptım kendime 3 aydır onu kullanıyorum gayet güzel.

sabah

1. clean&clear derinlemesine etkili temizleme jeli yağsız. her sabah yüzümü bununla yıkıyorum. yüzüne sürüp köpürtüyosun yanma hissi oluyo zaten yıkıyorum tekrar

2. clean&clear shine control losyon buda yağsız jelle temizledikten sonra pamuğa losyonu sürüp uyguluyosun yıkamana gerek yok sabah akşam losyonu kullanıyorum ben

3. clean clearın çift etkili yağsız nemlendiricisini kullanıyorum en son

akşam

ilk iki losyonu kullandıktan sonra nemlendirici yerine bephanten sürüyorum

iyi geliyomu dersen alnımda çenemde tek tüz izler vrdı 3 aydır kullanıyorum %80 gitti diyebilirim.

forumda bayan olmasının faydalarıda varmış demekki

Aldık bi kere bunu,
    Nasıl kullanacağım?

• quote:

yüzünde rozasea veya seboroik dermatit olsunda görürüm o zaman seni erkek adam krem kullanıyor mu kullanmıyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.