Şimdi Ara

Neuer mi Muslera mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Walternatif Bishop

Şu başka takım taraftarları söz hakkını nereden buluyor bu konuda ? O kadar sizi kovuyoruz bölümden gidin arkadaş istemiyoruz diyoruz ama en küçük arlanma yok ki hani .. Gidin arkadaş şu bölümden istemiyoruz sizi yahu arlanın biraz

• Galatasaraylı arkadaşları anlıyorum, seneler; uzun seneler sonra aradıkları gibi, hatta aradıklarından daha iyi bir kaleci buldular. Son 2 seneki başarılarında göz ardı edilemeyecek bir katkısı da var, bu yüzden gözünüzdeki değeri daha da fazla, ona da eyvallah. Yalnız bazı anlar geliyor, insanın "Ali Sami Alkış'ın ön libero oynamasına ses çıkarılmayacağı dile getirildiğinde" verilen tepki var ya, o tepkiyi veresi geliyor insanın; işte bu da tam olarak o anlardan biri.

Bizim forumda Gökhan Gönül'ün dünyanın en iyi 5-10 sağ bekinden biri olduğuna dair açılan konulara gelip muhaha çekenler, bir zahmet bu konuda kendilerine çeksinler o muhaha'yı. Gökhan Gönül vs Dani Alves ne ise, Fernando Muslera vs Manuel Neuer odur, eğer dışardan bakabilir de objektif olarak irdeleyebilirseniz durumu.

Konuya gelirsek, bence Robert Enke daha iyi

• Muslera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun Ç.

Neuer mi Muslera mı ?

Kral kaleciydi valla.
  • mert günok
  •  Neuer mi Muslera mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

Neuer mi Muslera mı ?

Ulan ya bunu paylasmak icin girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Düşünmeden Neuer.Düşünürsende Neuer.Adam komple kaleci.Topu oyuna sokuşu muhteşem.Almanya - Türkiye maçında iki golüde onun degajı sonrasında yemiştik sanırım eğer ben yanlış hatırlamıyorsam.

Neurerin Musleradan açık ara iyi olduğu bir şey varsa oda Degaj ve topu oyuna sokuşudur bu Musleranın bana göre tek kötü yanı çok kötü degaj yapıyor ve topu oyuna iyi sokamıyor diğer yönlerine bakınca Neurer daha iyi ama öyle çok fark görmüyorum ben eşite yakın

Ve tabikide bu iki kalecide f/p açısından bir Webo değil

• musti alır
  • Hayrettin
  • tabiki de aykut erçetin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

quote:

Orijinalden alıntı: head

ahahaha hakkat çok komik ahahaha barcelona falan muslerayı takip etmiyor zaten neuerin yanında muslera kim ahahaha,

gs de ne gezer dünya çapında kaleci ahahaha,

Jose Reina alacak barca kardeşim. Neuer dünyanın en iyisidir casillas ile birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Galatasaraylı arkadaşları anlıyorum, seneler; uzun seneler sonra aradıkları gibi, hatta aradıklarından daha iyi bir kaleci buldular. Son 2 seneki başarılarında göz ardı edilemeyecek bir katkısı da var, bu yüzden gözünüzdeki değeri daha da fazla, ona da eyvallah. Yalnız bazı anlar geliyor, insanın "Ali Sami Alkış'ın ön libero oynamasına ses çıkarılmayacağı dile getirildiğinde" verilen tepki var ya, o tepkiyi veresi geliyor insanın; işte bu da tam olarak o anlardan biri.

Bizim forumda Gökhan Gönül'ün dünyanın en iyi 5-10 sağ bekinden biri olduğuna dair açılan konulara gelip muhaha çekenler, bir zahmet bu konuda kendilerine çeksinler o muhaha'yı. Gökhan Gönül vs Dani Alves ne ise, Fernando Muslera vs Manuel Neuer odur, eğer dışardan bakabilir de objektif olarak irdeleyebilirseniz durumu.

Muslera dünyanın en iyi 7. kalecisi değil mi? Sonuçta ikisi dünyanın en iyi kalecileri arasında gösteriliyor.Ama Dani Alves kim Gökhan Gönül kim Bu karşılaştırma daha çok Arda vs Cristiano Ronaldo karşılaştırmalarına benziyor kusura bakma.

•  Neuer mi Muslera mı ?

2-3 seneye rakibi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnderclassHero

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Galatasaraylı arkadaşları anlıyorum, seneler; uzun seneler sonra aradıkları gibi, hatta aradıklarından daha iyi bir kaleci buldular. Son 2 seneki başarılarında göz ardı edilemeyecek bir katkısı da var, bu yüzden gözünüzdeki değeri daha da fazla, ona da eyvallah. Yalnız bazı anlar geliyor, insanın "Ali Sami Alkış'ın ön libero oynamasına ses çıkarılmayacağı dile getirildiğinde" verilen tepki var ya, o tepkiyi veresi geliyor insanın; işte bu da tam olarak o anlardan biri.

Muslera dünyanın en iyi 7. kalecisi değil mi? Sonuçta ikisi dünyanın en iyi kalecileri arasında gösteriliyor.Ama Dani Alves kim Gökhan Gönül kim Bu karşılaştırma daha çok Arda vs Cristiano Ronaldo karşılaştırmalarına benziyor kusura bakma.

Yapmayayım yapmayayım diyorum ama illa kapak istiyorsunuz. Dünyanın en iyi 7. kalecisi dediğin olay IFIFIFHHSHS dediğin sitenin uydurması. Şu anda Sao Paulo "Barcelona" ve "Real Madrid" in önünde senin o saçma sitenin saçma sıralamasına bakarsak, çok özene bezene hazırlamışlar listeyi onu anlayasın diye veriyorum bu örneği.

İlla o siteye bakacağım, çok istiyorum, öyle böyle değil diyorsan aç bak sitenin sıralamalarına. birinde 23, diğerinde 38, bir diğerinde 46. sırada. O siteyi baz alıp cevap vermeye çalışyorsun ama o siteden haberin bile yok, bir de muhaha'lı cevap yazmış bilmeden

http://www.iffhs.de/?d85ff8b00388f05e91a01bccdc4205fdcdc3bfcdc0aec70aeedb883910 burada 23. sırada

http://www.iffhs.de/?388d85ff8b00388f05f4cbc0385fdcdc3bfcdc0aec70aeedb88419 burada 46. sırada

http://www.iffhs.de/?388d85ff8b00388f05e91a55285fdcdc3bfcdc0aec70aeedb88602 burada 38. sırada

Türkiye Ligi'ndeki en iyi kalecileri sıralarsak ilk 7'ye girebilir Muslera, hiçbir mahzuru yok Kalkıp da Dünyanın en iyilerini sayarken ya 1 ya 2 numaraya yazacağın Neuer ile kıyaslamaya kalkarsan gülerler adama

• casillas buffon ve kahn hala bir numara benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

• %51 Muslera diyorum ikisi de gözü kapalı kaleyi emanet edebileceğin isimler.
  • Bakıyorum da Musleraya çok giydirmişsiniz arkadaşlar ama adam Dünya Kupası Şampiyonlar ligi vs üst düzey turnuvaların hepsinde oynamış tecrübeli bir oyuncu. Hem uruguay hem de Lazio kariyerleri de bence çok iyi. Muslera bugün GS de ama yarın dünyanın elit kuluplerine gittiğinde ki bence gidebilir o kalite var o zaman Ribery nin arkasından yaptığımız gibi anca su içeriz.
  • Yesuer

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.