Şimdi Ara

Netten Alışverişlerde Teşhir/Kullanılmış Ürün Gönderen Firmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazımı okursanız Türkiye'de internetten alışverişin ne kadar vahim bir duruma geldiğini anlayacaksınız. Hoş çoğunuz bunu zaten biliyor.

Mart başında Vatan Bilgisayardan netten sipariş ekran kartı almıştım, kart kullanılmış çıkmıştı. Bununla ilgili bir konu açmıştım. Okuyanlar bilirler. Teknik personelin laubali tavırlarından sonra ürünü iade edip paramı geri aldım.

Neyse bir süre sonra güvendiğim bir firma olan Exa'dan 12 martta Asus HD7770 sipariş ettim. Tablo yine çok can sıkıcıydı Kartın muhafaza poşetini kapayan bant yırtılmıştı.Kartın üzerinde de toz ve lekeler vardı. Arayıp izah ettim. Karışmıştır, gönderin değiştirelim dediler. Bir kaç gün sonra yeni kart geldi. Bu sefer ki bildiğiniz sıfır ürün. (ithalatçıdan benim için sipariş etmişler) Kötü niyet aramadım unuttum.

23 martta anakart ve işlemci almam icap etti ve yine exadan işlemci, anakart ve ram siparişi verdim.Daha da yapmazlar artık diye düşünüyordum ama yanılmışım. Ramin etiketi yırtık, üzerinde de exa'nın sökülürse garanti dışı kalır etiketi var. (exa tarafından kurulan sistemlere yapıştırılır. yani daha önce bir pc ye takılmış) Anakart'ta bundan farklı değil. Kutusu yırtık ve yıpranmış, boardun her yeri parmak izi dolu. Abartmayalım diye düşünmüş olmalılar ki işlemciyi temiz göndermişler. Kargoyu geldiği gibi geri yolladım. Daha da bitmedi. Karşı ödemeli kabul etmedikleri için 26 lira kargo parası ödedim.

Başka da diyecek bir şey bulamıyorum. Böyle firmaları görün, duyun, okuyun. 10 adım da uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 26 Mart 2013; 22:29:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mağaza içinde kırılan ürün ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.