Şimdi Ara

NETTE SES YOK NE YAPMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR NETTEN YOUTUBE VS HİÇ SES GELMİYOR.
    MÜZİK FİLM VS İZLERKENSE SES NORMAL.
    JAVA VS DE YÜKLÜ...
    SORUNUN NEDENİ VE ÇÖZÜMÜ NEDİR SİZCE?

• flash player yüklümü arkadaşım. artı jawa yı da update yap.

hiç olmazsa mozilla firefox yükle . oda explorer gibi internet tarayıcısı ve gerçekten çok iyi. gereken eklentileri kendi yüklüyor zaten .

kolay gelsin
  • firefox kullanıyorum zaten eklentileri de mevcut:(
  • peki nekadardır gelmiyor bu ses ...

yenimi oldu ________________________?
  • hayır hiç ses gelmedi şimdiye kadar netten...
  • *Başlat
    **Çalıştır
    ***Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32

Drivers32 tıkladıgında açılan sag sekmede boşlukta sag tuş bas Yeni/Dize Degeri/ yarat ve bu değere wavemapper adını ver
    Sonra bu değer üzerinde sag tuş yaparak DEĞİŞTİR ve değer verisi yerine msacm32.drv yaz
    ok kapat tkrr dene
  • teşekkürler arkadaşım hemen deniyorum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk bir TV ile ne yapabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım dediklerini aynen yaptım ama olmadı:(
  • yalnız drivers32 klasörü yoktu.
    kendim oluşturdum onu....
  • o dizinin olmaması iyi değil yavv. o dizinde 35 tane değer var dostum. işine yaracaksa resmini çekip koyayım . tek tek oluştur hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac_bagtir -- 10 Eylül 2007; 18:46:13 >
  • oha desem ayıp mı olur....
    ne yapıcam şimdi...
    bunları tek tek doğru bir şekilde girmrm çok zor:(
  • xp cd sini takın başlat çalıştır sfc /scannow yapın tekrar deneyin bu durum nasıl oluştu daha once ses varmıydı?

edit/ çözüm olurmu bilmem ama sadece system 32 altında bunlar yok 2 anahtar deger daha var terminal server ve RDP neyse yazmaya kalkıştıysan bunlar çok daha az istrsen onarma yapmayı dene windows u kurar gıbı cd den boot et sözleşmeyi kabul ettıkten sonra R harfi ile onarım yap tercih senin başka yol bilenlerde olabilir istersen bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 10 Eylül 2007; 19:02:02 >
  • benim 10 dakkamı almaz desem şaka gibimi gelir sana.

sorununun düzelmesi için denemeye değer derim. okadar resim çekip yolladık sana .

dize oluşturmak çok kolay ya dene bence
  • cd ile yapmaya çalışıyım...
    olmazsa giricem heralde mecburen:(
  • onarma yapmayı dene .

ama bence elle yapsan daha kısa sürer

ciddiyim bu arada
  • arkadaşlar atv nin sitesinde canlı yayında ses geldi...
    ama youtube de hala ses yokk:(
  • hangi yolu denedin eger tektek yazdı isen Drivers32 üstünde sqagtık yeni anahtar adınıda Terminal Server olarak yaz sonra terminal servel üstünde gel yeni anahtar yaz ve adını RDP olarak belirle ve rdp ye resimdeki degerleri gir tkrr dene bakalım
     NETTE SES YOK NE YAPMALIYIM?
  • Youtube den ses gelmiyorsa sorun flash player olmalı.Ben firefox kullanıcısı değilim ama tarayıcı ayarlarını incele.Flah player ı bir daha yükle.

Biraz ayıp olacak ama;flash video nesnesinin altında yürütme çubuğunda ses ayarı denetimi var. Ses açk mı aceba?

Eğer regedit kayıtlarını paylaşacaksanız paylaşacağınız dizin seçili iken Dosya/ver menusuyle kayıtları bir yere yazdırın.Sonra o dosyaya çift tıklayınca kayıtlar regedite geçer.Yani elle uğraşmanıza gerek yok.Dosyayı paylaşmanız yeterli.Tabi regedit ayarları ile oynamak tehlikeli sonuçlar doğurabilir.
  • http://www.dosyaupload.net/download.php?file=872026

bu dosyayı ındır aç çaliştır bakalım bunu daha öncede yapabilirdik evet ama bahsedildigi gibi risklidir
  • Regeditle oynadıktan sonra sorun çıkar da windows açılmazsa bilgisayar başlarken F8 bas.Oradan da çalışan en son ayarları seç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.