Şimdi Ara

Netspeed - Millenicom - Turknet, Hepsinden mi uzak duralım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Netspeed en kötünün iyisidir, Türktelekom, Milenicom,Turknet kullandım en son netpeedde kaldım 1 senedir devam ediyorum iş yerimede bağlattım henüz hiç bir skntı olmadı, sadece bi ara ping sorunu vardı aradım düzelttiler.Fiyatlarıda çok uygun ve tahadütsüz, iptalide bir dilekçe maili ile yapılabiliyor daha önce taşınan komşum yapmıştı ordan şahidim.

Türk telekomla olan hikayemi anlatsam bol küfürlü olacağından anlatmıyorum, saygılar.
  • Türkiye'de ISS piyasası aynı Kargo sektörü gibi. Firmalar birbirleri ile tersten rekabet halinde hangimiz daha beter hizmet veririz diye. Ama gel gelelim el mahkum birisini seçiyoruz ve seçtiğimiz "kötünün iyisi" kıvamından öteye geçmiyor. Aynen böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Nisan 2020; 19:32:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim millenicom ev telefon var eğer telefonu kapatırsam internet çalışır mı İNTERNET TTNET

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 senedir netspeed kullanıyorum, toplamda 2-3 kere kesinti yaşadım , önden mesaj atıp bilgi verdiler onda da. İnternet altyapiniz sağlamsa, devamlı inşaat olan bir bölgede değilseniz hiçbir iss pek sıkıntı çıkarmaz.
    Mevcut paketim 16mbit sınırsız, 56tlden 66ya çıkardılar 1 ay önce fiyatı.
    Zam yapılınca ise değiştireyim dedim, daha hesaplısını bulamadım açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 sene Turktelekom kullandım. Modemi belki hiç kapatmıyordum, ama herhangi bir problem kopma vs sorunu yaşamadım. Tabiki hız çok yavaşdı 16 mbs falan kullanıyordum. Sonra superonline başvurdum yine turktelekom altyapısı üzerinden 24 mbs e kadar olan bir pakete geçtim. Geçiş işlemi için başvurdum ve tam 24 günde internetim evime bağlamıştı. Bir süre bu şekilde kullandım yine kopma vs sorunu yaşamıyordum. Herhangi bir sorunda direk mt olması sorunu hallediyordu. Yeni eve taşındım süperonline o bölgede fiber hizmeti verdiği için fiberde kullanmaya başladım. Fiberde gerçekten hiç problem yaşamadım verilen hızım 25 mbs kota sonrasıda 16 mbs e kadar oluyordu. 2 yıl o şekilde kullandım ama fiyat olarak bakarsak içerisindeki tv plus vs ile en yüksek faturalarımı fiberde ödedim. 2 yıl sonunda turknete basvurdum kendi modemim vs vardı başvurum o sıralar çok hızlı oldu kurulum ekibi hızlı geldi kurdu gitti. İlk baslarda 35mbs kullandım sonda baktım modemdem 100 mbs hız gözüküyor. Direk geçiş yaptım ona. Şimdi yine turknet kullanıyorum ama internette sorun yaşadığım zaman müsteri temsilcisi olmaması bir kimseye ulaşamamak kafayı yediriyor. Online olarak çoğu kez bende sorunlarımı anlattım ama telefonda anlık çözüm gibi olmuyor. Sorunu bildirip sonrasında beklemek kalıyor. Geçiş işlemlerinde bu durumu göz önünde bulundurun. Ben artık internet gittimi yazmıyorum bile çünkü cevap gelene kadar bakıyorum internet geri gelmiş.

• Valla çoğunun standartı aynı lakin ben kullandığım 2 iss'den örnek vereyim.Turknette 35 mbps vdsl2 paket kullanıyorum,superonline'da fiber 24 mbps net kulanıyorum.Turknet'in müşteri hizmetleri sadece online olarak olduğundan bir arıza durumunda eliniz kolunuz bağlanabiliyor,oldukça uğraşabiliyorsunuz.Lakin buradaki arkadaş çoğu zaman yardımcı oluyor,hep söyledim hakkını yiyemem asla.Superonline'da canlı destek olmasına rağmen Turknetin desteği kat kat iyidir.Superonline genelde sürekli aynı şeyleri yaptırıp mümkün olduğunca teknik desteği geri planda tutuyor,ekibin birbirinden haberi yok,teknik desteğin bilgisi yetersiz.Modem konusunda büyük dezavantajları var,ille de onların verdiği modemi kullanmak gerekiyor ki bu oldukça saçma bir dayatma,çünkü rezalet bir modemleri var.Turknette ise her türlü vdsl bir modem işinizi görür.Kısaca özetlemek gerekirse,Turknette bir arıza durumunda göbeğinizin bağını kendiniz kesiyorsunuz çoğu zaman,çünkü tt saha ekiplerine bağlılar ve onlarda çözmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Ben kendi evime elektrikçiyle beraber sıfırdan hat çektirdim direkten,ondan öncesinde arıza tespitine bile gelmediler.Kopma sorunu yaşıyordum ve deneme yanılma olarak işe kendi evimin hatlarını değiştirmekle başladım ve şans eseri arızamı hallettim,şuan tamamen sorunsuz bir şekilde internetimi kullanabiliyorum.DIY olayı Turknette çok işliyor yani Şuan aktif olarak superonline'ı kullanıyorum ve inanılmaz derecede mutsuzum,bu karantina günlerinde eve teknik ekipte çağıramadığım için elim kolum bağlı vaziyette.Yaklaşık 6 senedir sürekli varolan,arada kendini gösteren yavaşlık ve ping sorunu hala devam ediyor,sorun yüksek ihtimalle modemde çünkü hat değerleri iyi.İşin kötü tarafı bu bana gelen 4. modem,yani sorun modemin kötü olmasında modemin bozuk olmasında değil.Bu noktada Superonline tamamen mantık dışı bir seçim olarak kalıyor,tek bağlı kalma nedenim bu olağanüstü hal ve tahhüt.Ben seçimimi ikisi arasında Turknetten yana kullanırdım,eğer altyapınıza güveniyorsanız ve sorun halinde uğraşırım diyebiliyorsanız bu iss gerçekten iyi.Superonline'ı da hattınız iyiyse ve bir arıza durumunda kendim uğraşacağıma yetkili servis uğraşsın diyorsanız alabilirsiniz,tabii fiyat farkını verebilecekseniz.Son olarak eklemek isterim,Türkiye'de kusursuz bir iss olduğunu da kesinlikle düşünmüyorum.

• Turknete geçilmez muhattap bulamazsın kafayı yersin , muhattap kişilerin tek cevabı inceliyoruz olur. 2 haftadır adslden VDSLe geçiremedilee , geçiremedikleri gibi internetsiz bıraktılar bu günlerde internetsiz oturuyoruz evde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed kullandım 100mbit ama bir dönem tt dahil netflix sorunu vardı bırakın 4k yı hd bile izlemiyordu. Onun dışında hiç sorun yaşamadım. Sonra TurkNet geçtim netflix akıyor. Ping sorunları yok değil ama Turkcell fiber yoksa yada metro ethernet TurkNet ping sorunu endişe edilecek durumda değil enson vodafone ile yüksek ping vardı bir kayıt açtım iki güne çözdüler. Ama burda binadan eve gelen kablo adam gibi bir modem çok önemli.
    WiFi kullanacaksanız cihazların wifi performansı davetiye kodum aşağıda
    FBO63YY99HHF

• Netspeed - Millenicom - Turknet, Hepsinden mi uzak duralım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.