Şimdi Ara

Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.828
Cevap
29
Favori
217.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Modem ücreti fiber ıntenette var diye biliyorum. Turktelekom altyapısı kullanan her ise fiber için bu ücreti isteyecek.

    Btk dan Telekom un istediği yönde karar çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baybayankara B kullanıcısına yanıt
    Netspeed in ekibi mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Fiber kullanıyor iseniz turktelekom Kendi altyapısını kullanan her firmadan bunu istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Zaten çoğu şehirde ttnet altyapısını kullanıyor bildiğim kadarı ile kendi altyapısı olan yerlerde yuksek hızlarda uygun fıyatlı ınternet verıyordu,İlk 6-8 ay problemsiz şekilde kullandım,ancak ne oldu ise o süreçten sonra bağlantı hızım berbat oldu,zaten aldıgım hız 8mbit,daha sonra hızım 2 mbite düştü ve her arıza kaydı için aradıgımda,aynı şeyi söyleyip durdular,'bina içi tesisatınız çok kötü altyapınız kaldırmıyor elektriçi getirip baglantılarını kontrol ettirin'tek söyledikleri bu,yahu ben mecburmyum her baglantı sorunu oldugunda elektrıkcıye 60 tl ucret bayılmaya,ayrıca 6 aydır bozuk olmayan bina içi tesisatı,6 aydan sonra nasıl kendı kendıne bozuldu,baktım sürekli aynı cevaplar veriliyor çözüm bulamayacaklar,istemeyerekte olsa iptal ettirmek zorunda kaldım,bir çok internet saglayıcı kullandım,kısacası iss'lerin hepsinde de sorunlar oluyor ama bunu işi fanboyluk sevıyesıne getırerek körü körüne savunmak olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 20 Şubat 2020; 13:52:26 >
  • bjkboy kullanıcısına yanıt
    8 sene ttnet kullandım. İlk 2sene süperdi sonra dan bir dümenler oldu yok alt yapı iyileştirmesi falan filan ayağına akşamları 0,6 mbit hız 350 ping oluyordu.

    Envayi yere şikayet ettim. Zar zor düzeldi.

    Ama hattı taşıyana kadar kopmalar falan her zaman var. SAbah kalkıyorum bakıyorum 4mbit e düşürmüşler ama kopmalar devam.

    Neyse tahhüt bitti dediler size özel 80 küsür tl 16 mbit adsl ... Dedim şaşırdınız mı kendinizi hem kopup duran saçma sapan hizmet alacam hemde 80 tl verecem.

    direk netspeed e taşıdım. Alt yapı aynı olduğu için yine kopmalar oluyor yine arada yavaşlıyor. Netspeed beni arıyor kopmalar çok hızınızı düşürelim mi? Dedim gerek yok eskiden de oluyordu.

    56 tl ye kullandığım internet Türktelekomun yatırımsızlığının suçunu netspeed e bağlamam saçmalık olur.

    Ben bile bile geçtim cebime bakarım bana uygun ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 20 Şubat 2020; 13:58:23 >
  • Uzun bir suredir superonline fiber kullaniyorum. Bu evimizden cikip diger evimize gecmis olucaz 10 gun sonra. Gecicegimiz ev mustakil oldugu icin alt yapi olarak sadece adsl var. Superonline bana (yanlis olmasin) 70-90₺ arasi dedi. Arastirmalarim sonucunda bende netspeed ile irtibata gectim. Alt yapi calismasi ne zaman olur, ne kadar surer bir bilgim yoktu. 2 gun once netspeed ile gorustum, abonelik aldim. Aylik 66₺ 16mbps olan urununu sectim. Evde alt kat ve ust katlarda iptv kullanicam icin kendime modemi ve diger kablolari koyacagim yeri belirledikten sonra butun odalara modemden cekebilecegim direk kablo cektirdim. Wifi uzerinden sadece telefonlar baglanir diye plan yaptim hemde hiz kaybi yasamam dedim.
    Portla olan mesafemi sordum 273 metre dediler. Dun arayip netspeed ten gelip bagladilar. Elim yuregimde acaba iptv calistiricakmi, hiz nasil olacak diye dusunurken gelen kisi modemi bagladi ve gitti. Router olarak kullandigim adsl/vdsl modem almistim, onu goturdum, kurulum saglandi. Hizina inanamadim, simdiki evde kullandigim superonline fiber gibi hizliydi. Arkadasa tesekkur edip gonderdim. Aradan 5dk gecmedi ve baglanti koptu :). Evet dedim hayirli olsun basladik. Daha sonra arkadasi bir daha cagirdim, kontrol reset vs derken anladik ki modem de sikinti var. media markt tan aldigimi dusundum, faturayi bulamadim, media markta gittim ama daha sonra vatandan aldigimi hatirlayip son anda vatana gittim. Faturaya ulastik, tamire gonderdim. Zxyel midir nedir ondan bir modem aldim Eve gelip tekrar kurulum yaptim, kullanici adi sifre derken baglandi. Hiz dedigim gibi gayet makul, telefondan wifi uzeri iptv actigimda hic donma ve takilma olmadi. Ilerleyen gunlerde ne olur bilemiyorum ama gelismeleri yazarim. Umarim burada bazi arkadaslarin basina gelen benim basima gelmez 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40TL ye olan Net Avantaj Smart paketine geçecektim ancak netspeed den download trafiğimi gördüğüm zaman vazgeçtim.

    Netspeedin sitesinden download trafiklerine baktığımda bana biraz anormal geldi, geçen ay 314 gb download yapmışım ancak ben pek inanmıyorum bu kadar download yağtığıma. Netspeed dışında toplam ne kadar download ettiğimi görebileceğim başka bir yer var mı?
  • ikiy İ kullanıcısına yanıt
    fiber yokmuydu yeni binada. 200gb altında iseniz 63 liralık tarife daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiy İ kullanıcısına yanıt
    fiber yokmuydu yeni binada. 200gb altında iseniz 63 liralık tarife daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Ev mustakil oldugu icin malesef yok. En az 4 daire olmasi gerekiyormus yada yanyana 4 tane ev olmasi gerekiyormus. Site icerisinde 72 adet ev var fakat her biri 1 daire gozuktugu icin olmuyor dediler. Eger yari yariya masraflari cekersem sadece benim evim icin yapabileceklerini soyleyen bir teklif ile geldiler. Ortalama 10.000₺ tutabilir dediler. Bende peki 5000₺ veriyim ama bana 10 yil bedava internet verin o zaman diye bir teklifle gittim. Malum kabul etmediler :). Aslinda yardimci olan arkadaslar gercekten cok cabaladilar haklarini yememem lazim.
    Netspeed icinse baglandi, fakat daha deneme imkanim olmadi. Tadilat daha bitmedi ama dedidigim gibi ilk taktigimda gayet iyi gorunuyordu, kopmalar vs yasarmiyim bilemiyorum. Yasarsam taahhut yok, iptal edip o zaman bakarim diye dusunuyorum.
    Sectigim tarife 66₺, 16mbps ye kadar. Upload 1mbps. Dogal olarak sinirsiz.
    Yani tek farki superonline, turktelekom gibi firmalar 80-90₺ gibi rakamlarda ve taahhutlu olmasi. Netspeed 16mbps veriyorda turk telekom 24mbps veriyor diye birsey de soz konusu degil. Su anda secme sebebim baska firmaya bel baglamamak ve fiyat.
    Eger iptv imi donmadan izleyebilirsem bana yeterde artar bile :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikiy İ kullanıcısına yanıt
    extra netten altyapı sorgulayabilirsiniz, ttnet fiber varsa gözükür.
    Superonline fiber içinde milleni den sorgulayabilirsiniz.

    yeni yapılar için fiber vardır diye düşünüyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Zaten fiber alt yapi olsaydi superonline benden fiber icin kazi, port va para istemezdi :).
    Aldiklari bir karar neticesinde, 1 binada en az 4 daire olmasi gerekiyormus. Mustakiller tek daire gorundugu icin olmuyormus. Yoksa 5 i 1 yerde paketim var hali hazirda kullandigim. Telefonlar turkcell platinium. Tlf fatura+internet+tv plus toplam 120₺ oduyorum ayrica 4gb daha verip telefonumu toplamda 16gb oldu. Kaybetmek istemezdim boyle bir aboneligi ama yapabilecek ne benim nede superonline in birseyi yok :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikiy İ kullanıcısına yanıt
    Fiberde SO ve TT seçeneğiniz var. 2 farklı firma döşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed firmasından 1 yıl süreli 48 TL. sabit fiyat garantisi ile İnternet hizmeti almaktayım .
    29.02.2020 tarihinde ilgili firmanın müşteri hizmetleri şahsımı arayarak 1 yıllık sabit fiyat garantisinin 23 Şubatta bittiğini ve bir sonraki fatura tarihi olan 23 Martta da 48 TL. yerine 56 TL ödeyeceğimi iletti. Bu konuşma üzerine bu uygulamanın yanlış olduğu taahhüt bitiş tarihinden önce aramanın yapılarak şahsımı bilgilendirmeleri gerektiği ve bu bilgilendirme üzerine fiyatı kabul etmem yada kabul etmem konusunda bir karara vararak bu kararımı firmanıza iletmem en doğru davranış olması gerekirken taahhüt bitiminden 6 gün sonra 29 Şubatta yapılan bilgilendirmenin iyi niyetle yapılmadığını amacının yanlış müşteriyi kabule zorlamak için kasıtlı yapıldığını bildirdim ve görüşmeyi sonlandırdım.ahlaksız ve ciddiyetsiz firma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gertt -- 29 Şubat 2020; 13:40:36 >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    SO ve TT secenekleri nedir ? Turktelekom va ile de gorustum. Fiber hicbir sekilde olmuyor dediler. Yani bulundugum site icerisinde yok. Aciklarmisiniz ne yapmam gerekiyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiy İ kullanıcısına yanıt
    TT Turk Telekom
    SO Super Online

    Bizim mahalleyede ttnet fiber döşemedi ama SO fiber dosemis.
    ttnetten vdsl alana kadar, Vodafone(so altyapısı) ile 100mbit fiber aldik.

    S.O. fiber sorgusunu milleni den yapabilirsiniz.
    TT sorgusunu ise extranet in altyapı sorgusundan bakabilirsiniz.

    Sizin daireler yeni ve müstakil olduğu için durum nasıldır bilmiyorum.


    pardon üstteki yazı gözümden kaçmış, 2 sağlayıcı da fiber yok dediyse yoktur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 1 Mart 2020; 13:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Yorumunun sonuna okuyana kadar o kadar heycanlandim ki anlatamam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gertt G kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlamazsaniz bir sey demek istiyorum. Dediklerinizde haklisiniz arayip bilgilendirmeleri gerekiyordu ama 1 yil kullanmis olup, hiz/kopma gibi hicbir problem yasamadiysaniz, 8₺ nin hesabini bence yapmayin. 56₺ ye baska bir firmada taahhutsuz internet almaniz zaten imkansiz diye biliyorum. Ben bile yeni abonelik yaptirmis biri olarak 66₺ oduyorum. Ttnet vs de ayni urun 80-90₺ yi buluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikiy İ kullanıcısına yanıt
    Ahlaksızlığa göz mü yumalım? Yanlışı dile getirmeyince yanlış diğer yanlışındoğurmaz mı onlara cesaret germez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes çok gergin, benimde internetim arada kopmasa keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.