Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (817. sayfa)
-
-
Ne oluyor şimdi burada iyi birşey mi?!
_____________________________ -
Çok iyi hareketler bunlar.
Modemi kapatmaya korkuyor insan artık bu saçmalıklar yüzünden..
izmir de fiber de mi sıkıntı varmış
Detayını bilmiyorum fakat bu aralar Atlantis Net'in altyapı payını arttırıp, Türk Telekomun payını azaltıyorlar gibi görünüyor.
Bunun 2 sebebi olabilir bir tanesi bu şekilde yurtiçi ve yurtdışı çıkışlarda siber saldırılar olursa daha az hasarla sıkıntılı IP adreslerini yönlendirme yapmak ve bir diğer neden de belki de Atlantis Net ile daha uyguna bir sözleşme yapıp Atlantis Net'in payını arttırmış olabilirler.
Fiber veya VDSL altyapılarda ne kadarı sıkıntılı bilmiyorum ama yurtdışı çıkışları üzerinde değişiklikler yaptıkları için genelde VDSL altyapıda daha fazla bağlantı sorunları olabilir diye düşünüyorum kesin bir şey diyemem.
Bu aralar güncelleme yapıyorlar demek ki sistemlerini Atlantis Net üzerine kaydırmaya çalışıyorlar, bir süre daha bu güncellemeler devam edecek gibi duruyor.
Yazdıklarım tahminlerimdir, Hesaplı bilgi nick'li arkadaşın paylaştığı grafik üzerinden bir değerlendirme yaptım, işin teknik detayını tam olarak bilmiyorum fakat bu yazdıklarıma benzer durumlar yaşanıyor tahminimce.
Şu anda % kaç Türk Telekom, % kaç Atlantis Net omurgası üzerinden hizmet sunuyorlar tam olarak emin değilim fakat birbiine yakın bir seviyeye çekmiş olabilirler sadece grafik üzerinden ne kadar olduğu belli olmuyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 1 Eylül 2025; 19:52:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çalışanı ellememek lazım 
Şu an normal şekilde çalışıyor bakalım ne kadar dayanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 1 Eylül 2025; 21:43:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yeni fiyatları çok uçuk rekor seviyede açıkladılar, bir de altyapıyı Türk Telekomdan biraz daha Atlantis Net'e kaydırdılar o yüzden son 2-3 gündür yurtdışı çıkışlarlarda güncellemelerden dolayı bazı abonelerde bağlantı kesintileri ile yavaşlıklar ve modemin IP alamaması sorunları yaşanıyor.
Sanırım son 1-2 ay'da 13k abone daha kaybetmiş görünüyorlar.
Sistemlerini bir şekilde tam randımanlı stabil kararlı hale bir türlü getiremediler bu yüzden çoğu kişi haklı olarak başka firmalara gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şu an için kimse gelmesin diye mi yaptılar nedir. yeni abonelik ücretini de konuşmuştuk sizinle. 1 hafta önce bağlatmıştım yazlığa. yani her şeyiyle fena oldular. üye azalması yükü azalttığı için bize yarayacaksa ne ala. bir aksiyon alsınlar artık zaten. 10 yıldır tek şirketin üstünde yaşamışlar -_-
Beyler bu iss ye yeni geçtim bir ay olmadı. Evde internet yok bir gündür. Türk telekoma geçebiliyor muyum direk, yoksa yeni abonelik alıp bunu iptal mi etmek gerek?
İptal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler hocam
Transfer fırsatı kampanyası var. Diğer kampanyalarda sıfırdan abonelik gerekiyor.
https://forum.donanimhaber.com/turknet-den-turk-telekom-a-gecis-nasil-olur--161578285
Geçiş yaptıktan sonra daha uygun fiyatta başka bir pakete geçilebiliyor.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/67591385/sonsayfa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 7 Eylül 2025; 22:0:44 >_____________________________
-
Ankara da bağlantım yok yine modemi kapayıp açsam bi 6 saat ip almasını bekleriz diye kapatıp açamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ VODAFONE NET PİŞMANLIKTIR.Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
-
Şu an itibariyle Ankara'da benim de bağlantım yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Beyler bu issden ayrılmak lazım. Dün eve geldim internet yoktu. Sonra saat 22 gibi geldi. Sabah uyandım yine yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 3 Eylül 2025; 10:7:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alternatif operatör neler olabilir arkadaşlar?
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Bu aralar çoğu firmada bağlantı sorunları yaşanıyor.
Alternatif olarak Millenicom gigaspeed veya merkürne ile şoknet ilk 4 ay uygun fiyatlı görünüyor fakat kullanmadığım için pek bir şey diyemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
merkürnette de sorun varmış..az önce konusuna baktım. netspeed'i aradığımda alt yapıdaki çalışmalar yüzünden diyorlar. bir iki gün daha bekleyelim bakalım.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı