Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.405
Cevap
158
Favori
746.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bağlantı anlık kesildi ,güncellemişler hemen, aldığım hızı 79 dan 65 indirmişler. Sonra da kapasite arttırdık diye takılacaklar. Direk telefon ediyorum. Herkes aldığı hızı kontrol etsin bu bakım olaylarından sonra. Çakallık peşindeler belli oldu.

Hemen telefon ettim. Ard arda 5 kez telefonu direk kapadılar müşteri temsilcisine bağlanamadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namor -- 7 Aralık 2020; 23:39:23 >
  • Rezilsin Netspeed her zaman bir yalan işte hızım tam 3 aydır akşam internetimi yavaşlatıyorlar verdiğim para haram olsun en yakın zamanda başka sağlayıcıya geçiş yapacağım asla tavsiye etmiyorum aslaaaa

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Bana da mesaj geldi ama benim hiçbir sorunum yok olmadı da şimdiye kadar inşallah iyi giden şeyi bozmazlar zira çok memnunum sabah inşallah her şeyin içine etmemiş olurlar

Siz sorun yaşamıyorsanız farklı bir bölgedesiniz belkide.. Akşamları yavaşlama oluyordu ama yazıldığı gibi saat 03 te falan bakım için kesintiler oldu şimdi herşey normal gözüküyor. Ama akşam saatlerinde belli olacak düzelmiş mi diye.

Akşam bakım yapacaklarını yazdılar şimdi evde bağlantı yok olanda gitmiş.. port var 35 geçim diye habire söylüyorum bı türlü gecemiyorum.. iyice bozdular kendilerini.. artık telekoma felan gcemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim standart 19:45 itibariyle hız kesintisi başlıyor. yer: tekirdağ/çorlu

akşam 20.00 gibi ne yaptıkları belli olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Valla bende saat 01:00'da internet gitti ve 05:30 civarında geldi ondan sonra kesinti yaşamadım.

Orijinalden alıntı: serji

Sözde kapasite artırımı yaptılar, gündüz de Frankfurt hız testi düşük çıkıyor artık. 10mbit civarı alıyorum. İstanbul avrupa.

ankara

Referans no : 78JFGR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 31 Aralık 2020; 19:53:49 >

• speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/a/6804044765

• Şuan hız normal umarım aynı hızı ve stabil ping değerlerini akşamda görürüz.

https://www.speedtest.net/result/10552476431

Hocam frankfurta bir test yapar mısınız?

Hocam bunun netspeedle alakalı olduğunu sanmıyorum, ülkenin yurtdışı çıkışlarıyla alakalı ki o da türk telekom ile akalalı.

Orijinalden alıntı: AirJET

Valla bende saat 01:00'da internet gitti ve 05:30 civarında geldi ondan sonra kesinti yaşamadım.

Sağolun.

bölgemdeki saha dolabında sorun olmuş saat 9 a kadar bakım varmış bakalım inş. iyi yönde bir gelişme olur.

Yurtdışı pingleri nedense yüksek interneti ilk bağlattığımda yani yaklaşık 3 yıl önce frankfurt da aldığım ping 50 nin üstüne çıkmazdı lol euw serveride 50 ping di ancak 1 sene sonra netspeedde paket kaybı sorununun genel olarak yaşandığı zamanda bir bakım yaptılar ve paket kaybı düzeltildi ancak pingler baya yükselmeye başladı.

https://www.speedtest.net/result/10552663807

Hocam bugün çalışma yapılana kadar gün içerisinde sürekli 70 mbit civarında alıyordum, çalışmadan sonra bu şekilde düştü.

@AirJET sizde de düşük çıkmış hocam. Ben arayıp bildirdim, bakalım umarım buna da kendi imkanları dahilinde bir çözüm bulurlar. Ne kadar çok bildirim alırlarsa o kadar çabuk çözerler.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.