Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.373
Cevap
158
Favori
724.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

teşekkürler telefon yok zaten yalın da, fakat henüz ttnet taahhüt sonlanmasına 5-10 gün var, tam taahhütün bittiği tarihte mi netspeed'e başvurmamız gerekiyor acaba yoksa hemen basvurmak mı lazım herkesde memnun gibi bu firmadan görünüşe göre gerçe taahhüt olmayacağına göre işine gelmezse iptal ediliyor sanırım
    5 gun öncesinden sözleşmeleri imzala. Su an sizde telefon yoksa musteri hizmetlerini veya facebooktan sor hangilerini doldurucam diye ( kimlik fotokopisi de koyucaksin evraklarin icine haberin olsun) yaptiktan sonra a4 e taahut ne zaman bitiyorsa onu yaziyorsun gun ay yil olarak. Onu en one koy ki gorunsun .ayrica kargo numarasi da al. Sonra mng kargoya git. Karsi odemeli olarak postala. Kargo ulasinca onay istyecekler arayip gecis icin. Bu kadar. Mng kargo numarasi bana verilen 289192075

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 8 Ağustos 2018; 8:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• metin_oktay M kullanıcısına yanıt
    Evet..öğlen düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

5 gun öncesinden sözleşmeleri imzala. Su an sizde telefon yoksa musteri hizmetlerini veya facebooktan sor hangilerini doldurucam diye ( kimlik fotokopisi de koyucaksin evraklarin icine haberin olsun) yaptiktan sonra a4 e taahut ne zaman bitiyorsa onu yaziyorsun gun ay yil olarak. Onu en one koy ki gorunsun .ayrica kargo numarasi da al. Sonra mng kargoya git. Karsi odemeli olarak postala. Kargo ulasinca onay istyecekler arayip gecis icin. Bu kadar. Mng kargo numarasi bana verilen 289192075

Alıntıları Göster
    teşekkürler aynen dediğin şekilde yapayım bu fiyatlara ttnet in taahhütsüz bir teklif sunacağını zannetmiyorum, şu son kurlardan sonra zaten hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Sakin ttnete birsey demeyin veya iptal ettirmeyin. Tum sozlesmeleri imzalayin ( not telefonunuzu kapattirmayacaksaniz musteri hizmetleriyle konusun telefon turk telekomda kalsin ayrica ek fatura cikar telefona ama kapattirirsaniz yalin olarak kullanabilirsin) gecis olacak seni arayacaklsr kargo onlara ulasinca onay vermeni isteyecekler. Sonra kullanici adi sifre gelecek gecis tamamlandiginda onu modeme girip kullanicaksin.

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum
    ben türknet abonesi iken geçiş yapmak varken , sığır gibi kapatıp öyle geçeyim dedim. İnterneti hepi topu 3-4 kişinin kullandığı koca mahallede "Port yok"diye dönüş yapmışlar netspeed'e.

uğraş, kavga, cıngar derken 10 günün sonunda açtırtık güç bele, 10 gün internetsiz kalmam da cabası.
    Gerçi benim düşüncem sürekli internet kopmalarından perişan olan bünyemin "acaba port kapatılırda , farklı ve daha sağlıklı port veririler mi?" düşüncesi de etkili oldu.
    Değişen pek bişi yok, yine snr ayarı yapmak zorunda kalıyorum ama bu sefer 4-5 mbit'e indirmek yerine 8 mbit'e sabitleyince akşamları kopmadan kurtuluyorum.

hele vdsl gibi bir nimet kullanıyorsanız direk geçiş yapınız, bunların sağı solu belli olmuyor
    telekom'da el oğlu gibi tahattütsüz uygun fiyatlı internet verse, millet seni kullanır.
    ama yok 2 yıllık kafesleyecekler illa.

hani bir ara tahattüt denen zırva kalkıyordu ne olduda vazgeçtiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 8 Ağustos 2018; 15:32:36 >

• Bizim sitede ttnet fiber var bu gpon dedikleri sistem acaba bende geçebilirmiyim.
  • Ben Vodafone net firmasından Netspeed geçmek için başvuru yaptım.Fakat geçiş yapmak için xdsl no istendi.Vodafon net xdsl no öğrenmek için aradım.Müşteri hizmetlerindeki arkadaş, kullandığım tarifenin fibermax olmasından dolayı xdsl no olmadığını ve geçiş yapamayacağımı söylediler.Tekrar tekrar aradım ama xdsl no vermiyorlar.Böyle bir durum mümkün müdür ne yapmak gerekiyor?
  • Faturamıza bakın
    Üstünde olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 aydır kullanıyorum. sonuna kadar tavsiye ederim.

ttnet 5mb den gram yukarı alamazsın, hattın max 8 destekliyor, 5 e dua et, gel 24 ay daha pompalayalım, dedi.

dedim, hoop, orda durun !!

hızım 10-11-12 lerde şu an, baştan beri.

en önemlisi youtube vs videolarda donma yok, sinir etme yok.

akk yok... internet; var.
  • NetSpeed Bakırköyde 2 saattir yok.

DSL bağlanıyor ama PPPoE ne mümkün ☹️

Bilmem sorun kimde...

Bir de böyle bir şey var.

Sorun kimde bilemiyorsun arıza olunca.

TTNet veya Kablonet olsa şimdi dümdüz gittiydim...

• sagmem S kullanıcısına yanıt
    Kardeş merhaba.Benimde ttnet sözleşmem 2 ay sonra bitiryor.Bizim sitede gpon sistemi var bende geçebilirmiyim birde netspeed den memnunmusun.
  • bugün türk telekom taahhütüm bitti gidip iptal ettirdim, netspeed belgelerinide demin gönderdim. umarım hemen bağlarlar da internetsiz kalmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Bugün türk telekom bayisinde işim vardı o esnada aklıma geldi boş vdsl port var mı yok mu diye şansıma boş port varmış.

Hemen işlemleri başlattım vdsl'e geçtim hiper 200 paketini aldım.

Son durum bu.
    bende o paketi aldım demin başvuru belgelerini yolladım. senin şu paylaştığın ss'lere bakınca kalbime inecekti nerdeyse :D
    yıllardır adsl kullanıyorum türk telekom yüzünden. sonunda taahütüm bitti. inşlallah bende de seninkiyle aynı değerler çıkar.

• brk 1 B kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun lokasyon vdsl destekliyorsa alırsın böyle değerler uzaklıkta önemli tabi.

Bağlanınca internet modem arayüzünden hat değerlerini ss olarak ekle de görelim biz de

• quote:

Bulunduğun lokasyon vdsl destekliyorsa alırsın böyle değerler uzaklıkta önemli tabi.

Bağlanınca internet modem arayüzünden hat değerlerini ss olarak ekle de görelim biz de
    eklerim hocam :D

sözleşmeyi dün 14:00 da kargoya verdim 1 saat önce teslim edilmiş. bugün aktif olur mu internet? :D haftasonuya
    Kablo falan çekme işi yoksa bugün aktif olabilir. En kötü pazartesiye kalır diye tahmin ediyorum hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Kablo falan çekme işi yoksa bugün aktif olabilir. En kötü pazartesiye kalır diye tahmin ediyorum hayırlı olsun şimdiden.
    :( kablo çekilecekmiş. 1-10 gün arası sürer dedi. napıcam o kadar süre internetsiz ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk 1 -- 11 Ağustos 2018; 16:49:0 >
  • 44 TL fatura çıktı bana TT'den.

• quote:

Orijinalden alıntı: brk 1

bugün türk telekom taahhütüm bitti gidip iptal ettirdim, netspeed belgelerinide demin gönderdim. umarım hemen bağlarlar da internetsiz kalmam.
    Niye iptal ettirdin ki. Sözleşmen bitince direk kullandığın hattan geçişin olabilirdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Niye iptal ettirdin ki. Sözleşmen bitince direk kullandığın hattan geçişin olabilirdi..

Alıntıları Göster
    Yani kablo vs. uğraşmak için gelmelerine gerek kalmaz mıydı? Ama şuan adsl kullanıyorum, netspeed paketim vdsl olacak. onun için ayrı bir hat çekilmesi gerekmiyor mu?
    Ayrı hat çekilmesi gerekmiyor.

Taahhüt bittiği zaman direkt geçiş yapabiliyorsun.

Adsl ve vdsl için sadece port değişikliği yeterli oluyor.

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.