< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıllardır memnuniyetle kullandığım Netspeed internet hizmetiyle faturalarım otomatik ödemede, kafam rahat! Şimdi sen de davet kodumu kullanarak bu avantajlı dünyaya katılabilirsin. 📌 Davet Kodum: BDTKII 💸 12 Ay Boyunca Her Ay 30 TL İndirim! Sadece birkaç adımda başvurunu yap, kodu gir, indirimi kazan! |
Merhaba arkadaşlar. Netspeed davet kodumla abonelik başlatmanız durumunda faturanıza 12 ay boyunca her ay 30tl indirim yansıyacaktır. Hem siz hem ben ay sonlarında tarafımıza kesilen faturanın düzenli olarak ödenmesi durumunda indirimlerde sorun yaşamadan faydalanabiliriz. Netspeed müşteri hizmetlerinin 444 0 217 numaralı hattını arayıp abonelik başvurusu esnasında davet kodumu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir. Davet kodum: T H H V E 4 Davet kodu kodlama ( Trabzon - Hatay - Hatay - Van - Eskişehir - 4 ) |
Arkadaşlar Netspeed'e referans kodumla abonelik başlatırsanız çok sevinirim. Referans kodumla abonelik başlatmanız durumunda 12 ay boyunca her ay 30 tl faturanıza indirim olarak yansır. Davet kodum: 2 S 8 B 4 4 Davet kodu kodlama ( 2 - Samsun - 8 - Bursa - 4 - 4 ) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 19 Eylül 2025; 18:28:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Davet Kodu: 1KRNRS Faturalar düzenli ödenmektedir. Kod günceldir. 100 mbps kullanıyorum. Fiber altyapıda memnunum. Müşteri hizmetlerine kodu söylerseniz faturada 30 TL indirim alabilirsiniz. Ayrıca, müşteri hizmetleri 30 TL ekstra indirim yapabiliyor, onu da isteyin derim. Toplam 60 TL indirim alabilirsiniz. Netspeed müşteri hizmetleri numarası: 444 02 17 Davet Kodu: 1KRNRS ( 1 - Kayseri - Rize - Niğde - Rize - Samsun ) |
|
Abonelik Başlangıcı: Temmuz 2025 Abonelik Bölgesi: İSTANBUL Kullanılan Tarife: Fiber ULTIMATE 100 Mbps Referans numarası: L 3 A J K K Faturamı çıktığı gün ödüyorum. Bağlantı ve hız stabil. Davet kodumu kullanırsanız karşılıklı indirim alırız. Teşekkür ederim. ![]() |
|
![]() |
Abonelik Başlangıcım : 16 Mart 2018 Abonelik Bölgem : Tuzla / İstanbul Kullandığım Tarife : Net FAST Kampanyası Referans Numaram : 8KQFCW Faturam çıktığı gün ödenir. 7 yıldır aktif olarak kullandığım aboneliğimdir. İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemeniz gerekmektedir. Bir heyecanla davet kodu üzerinden abone olunuyor ama gözlemlediğim kadarıyla kodu alıp faturalarını geç ödeyip indirimleri kaçıran arkadaşlar oluyor. Bu durumda bu kampanya hiç bir işe yaramıyor. Buna dikkat ederseniz hem siz hem de ben ayda 30 TL yılda ise 360 TL indirim hakkına sahip olacağız. Çok eski aboneyim ve verdikleri hizmetten memnunum aboneliğimi iptal ettirme gibi bir durum söz konusu değildir. Sormak istediğiniz bir konu olursa özel mesaj göndererek bana ulaşabilirsiniz. ![]() |