Abonelik Başlangıcım : 2022 Ocak Kullandığım Tarife : Speed Pro 75 ~ VDSL : 95 metre saha dolabı mesafesindeyim antalya/merkez İndirim Kodu : Q8QC49 Kod günceldir.Kodun harfleri büyüktür.Oyun odaklı kullanıyorum belli bir araştırma sonucu bu firmayı seçtim.Bu firmada kalmayı size söz veriyorum.İndirim sağlayan kodu abonelik başvurusunda çağrı merkezine söyleyerek ya da başvuru/nakil kağıdına ve ya websitesi üzerinden ise web sayfasındaki başvuru sayfasında kullanarak 1 yıl boyunca her faturanıza aylık 30 ₺ indirim sağlanıyor toplam 360 ₺.İndirim her iki taraf içindir hem davet edilen hem de edeni kapsar. ● Önemli Not: Bu bahsi geçen karşılıklı 30 ₺ indirim için her iki tarafında faturalarını günü gününe yatırması gerekli! , eğer bankanıza ödeme talimatı ile ödüyorsanız bazı bankalarda ödemeler sorun olabiliyor ve indirim referansı iki taraf içinde iptal olabiliyor.Ben faturalarımı SMS'i geldikten sonra direk kendim ödüyorum bankayı kullanmadan. Sormak istediklerinizi forum da özel mesaj atabilirsiniz. -Ayrıca "Diğer servis sağlayıcılardan geçişlerde 300 TL(tahattütdeki cayma bedeli) indirim var bu kodla beraber ; 240+300=540TL" toplam indirim olmuş olacak. -Ödemenizi Nays ile yaparsanız %5 de geri ödeme yapıyor bilginiz olsun. -Referanslarım olduğundan aboneliğimi iptal etmeyeceğimden emin olabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun yeni internetiniz. ![]() ● Netspeed Başvuru , Müşteri destek hattı : 0850 800 5 800 - 444 0 217 |