Abonelik tarihi 29.03.2019 Faturalar otomatik ödeniyor Kapattırmayacağım için 12 ay kesintisiz indirim alabilirsiniz Kod: G541GA Sözleşme tarihim ![]() İlk faturalar ![]() |
[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (362. sayfa)






-
-
TOPLAM 540 TL İNDİRİM
Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022
Kullanılan Tarife : 100mbps
Referans Numarası : XYYLTN
VERDİĞİM KOD İLE İŞLEM GERÇEKLEŞMEDİĞİ DURUMDA 12 AYLIK TOPLAM 240 TL OLAN İNDİRİMİ HESABINIZA GÖNDERECEĞİM.
Kamuda mühendisim faturalarımı düzenli olarak, fatura sisteme düşünce son günü beklemeden ödüyorum. Sizde bu kod ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 20 TL Toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor. Çok memnunum, ayrılmayı düşünmüyorum. Kodu kullanan arkadaşlara teşekkür
ediyorum.
Ayrıca "Diğer servis sağlayıcılardan geçişlerde 300 TL daha indirim oluyor bu kodla beraber; 240+300=540TL" toplam indirim olmuş olacak.
Ödemenizi Nays ile yaparsanız %5 de geri ödeme yapıyor bilginiz olsun.
Bana Telegram üzerinden yada pm ile ulaşabilirsiniz
Telegram
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Abonelik Başlangıcı : 08.01.2022
Abonelik Bölgesi : Mustafakemalpaşa - Bursa
Kullandığım Tarife : Ultimate 2023 > 100 Mbps VDSL
%100 garantili Netspeed davet kodu...
GGL9X7
-
Ağustos 2023 Yeni abone oldum faturamı mesaj gelir gelmez ödüyorum . Geçiş yapmak isteyenlere mesaj yolu ile yardımcı olabilirim.
Davet KODUM :Y4K4I2
Davet KODUM :Y4K4I2
Davet KODUM :Y4K4I2
KODLAYARAK : Y 4 K 4 I 2
: YOZGAT 4 KARS 4 IĞDIR 2
Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine söyleyerek ya da başvuru/nakil kağıdına veya web sitesi üzerinden ise web sayfasındaki başvuru sayfasında kullanarak 1 yıl boyunca her faturanıza aylık 20 ? TOPLAM 240 TL indirim sağlanıyor.
İndirim her iki taraf içindir hem davet edilen hem de edeni kapsar.
Davet KODUM : Y4K4I2
Davet KODUM : Y4K4I2
Davet KODUM : Y4K4I2
-
-
Abonelik Başlangıcı : 1 ocak 2016
Abonelik Bölgesi : iSTANBUL- BAĞCILAR
Kullanılan Tarife : 2022 ULTIMATE FIBER 100 MB
Memnuniyet Durumu : 4 Yıldır adsl paketini kullanmaktaydım çok memnun olduğum için daire içine kadar fiber tarifesine geçtim.
Gayet memnunun her açıdan Allah nasip ederse uzuuun bir süre başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
biraz zam oldu diye hemen firma değiştirilmez
Bir fatura bile aksatılmamıştır fatura geldiği gibi ödenir son gün beklenmez.
Referans numarası : O2EKDK (BAŞTAKİ O HARFİ)
İSİM SORARSA : AYHAN ÇINAR
Referans koduyla üye olmanın avantajı iki taraf içinde 12 ay boyunca her ay 20 TL toplamda 240 tl indirim kazanır
istediğiniz kadar referans kodu verebilirsiniz sınır yok hatta bu şekilde sıfır fatura bile ödeyebilirsiniz Referans kodunu kayıt aşamasında gönderdiğiniz formun üzerine yazmanız müşteri temsilci aradığında yinelemeniz gerekir
YETERLİ SAYIDA REFERANS KULLANIRSANIZ HİÇ BİR FİRMADA BULAMAYACAĞINIZ FİYATA İNTERNET KULLANIRSINIZ ŞU AN BİR ÇOK KİŞİYLE SORUN OLMADAN KARŞILIKLI İNDİRİMLİ KULLANIYORUM
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Abonelik Başlangıcı : 10/2021
Abonelik Bölgesi : İstanbul / Maltepe
Kullanılan Tarife : ULTİMATE FİBER 100
Abonelik Referans numarası : W V Z U A T
Kod Günceldir.
Telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
TELEGRAM
Fatura çıktığı gün ödenir.
Risk yok zamanında öde indirimi kap.
Abonelik iptal edilmeyecektir.
Abonelik için iletişime geçebilirsiniz.!!!
Sağlıklı günler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Konum: İstanbul
Tarife: Ultimate 100 Mbps
Referans Kodu: 6E9FNR
Faturalarım düzenli olarak ödenmektedir. Superonline dan geçmiştim. Kısa süre içinde internetimi bağladılar. Gayet memnunum ve ayrılmayı düşünmüyorum. Özellikle online oyunlarda ping düşük ve oyundan düşme sorunu hiç yaşamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abonelik Tarihi : 2019 Mayıs
Kullanılan Tarife : ULTİMATE 100 Mbps
Davet Kodu : 1 3 8 B 0 S (B' den sonraki sıfır)
Kod aktiftir. Uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum, telekom altyapınız iyiyse sorun yaşamazsınız.
Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 20 TL toplamda ise 240 TL indirim kazanabilirsiniz.
*Referanslarım olduğundan aboneliğimi iptal etmeyeceğimden emin olabilirsiniz.
**İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz.
Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için site içi mesaj yada mail atabilirsiniz.
Mail: netspeedkodu@gmail.com
İletişim için tıklayınız; TELEGRAM , WHATSAPP
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Agustos 2023 baslangic var.
Ben faturasini duzgun odeyen birisiyim. Amacim kendime cikar degil ortak cikar icin bunu yapiyorum. Ilk ay birisini referans gosterdim ama ekim ayinda indirim gelmedi. Burda paylasmamin nedeni sizlerinde indirimi almasi. Hatta soyle bir soz vereyim sayet ben indirimler 200 altina inerse faturam aylik indirimlerin tamamini bir hayir kurumuna bagislayacagim. Burayada fotografini atacagim. Bunu mayis veya haziranda burada paylasacagim. Kesinlikle yanlis anlamayin benim faturam 220 lira artik bir kisi ekledi kac kisi eklerse eklesin indirimi bagislayacagim. (Depremzelere veya egitime) saygilarla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kasım 2018'den bu yana kullanmaktayım faturalarımı aynı gün içerisinde düzenli olarak öderim. Sıkıntı yaşamazsınız
Davet Kodu : 3N2ZIT
Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız 20 liralık indirimden faydalanabilir
-
Abonelik Başlangıcı: Ağustos 2022
Abonelik Bölgesi: Nevşehir / Merkez ve Ankara / Yenimahalle
Kullanılan Tarife: Ultimate Fiber 200 ve Ultimate Fiber
Memnuniyet Durumu: İki farklı aboneliğim var biri Nevşehir biri de Ankara’da. İki hesabım da otomatik ödeme de, fatura yatırılması konusunda sıkıntı olmaz. Hâlihazırda 200 kullanıyorum. Genel hatlarıyla memnunum çok sıkıntı yaşamıyorum, firma böyle devam ettiği müddetçe uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
* Genel olarak fatura sisteme düşer düşmez herhangi bir gecikme ve mağduriyet yaşanmaması için hemen ödüyorum.
* Bildiğiniz üzere her iki taraf da fatura son ödeme tarihi geçmeden ödemesi gerekiyor. Aksi halde o aya ait indirim kaybediliyor.
* Bana güvenip referans gösteren arkadaşlara ayıp olmasın/güvenlerini sarsmamam bir tarafa, iki hesabım da karşılıklı referanslı, yani ödemeyince kendi zararıma oluyor (Referans gösteren arkadaşlara da ayrıca çok teşekkür ederim). Bundan dolayı faturayı zamanında yatırmak zorundayım.
* Bunun yanında referanslar sayesinde makul bir ücret ödüyorum, hal böyle iken diğer isslerin indirimsiz fiyatına yakın ya da çok az bir altında kalmış oluyor. Böyle bir durumda zaten üyeliği sonlandırmak veya dondurmak son derece mantıksız ve anlamsız olur. Bu koşullar altında Netspeed’i çok uzun süre kullanırım.
Nevşehir Referans numarası: 4 (Dört) 3 (Üç) 6 (Altı) 5 (Beş) I (Isparta) J (Jandarma)
Ankara Referans numarası: 9 (Dokuz) H (Hatay) V (Van) Q (Q) E (Edirne) I (Isparta)
-
Ağustos 2023 Yeni abone oldum faturamı mesaj gelir gelmez ödüyorum . Geçiş yapmak isteyenlere mesaj yolu ile yardımcı olabilirim.
Davet KODUM :Y4K4I2
Davet KODUM :Y4K4I2
Davet KODUM :Y4K4I2
KODLAYARAK : Y 4 K 4 I 2
: YOZGAT 4 KARS 4 IĞDIR 2
Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine söyleyerek ya da başvuru/nakil kağıdına veya web sitesi üzerinden ise web sayfasındaki başvuru sayfasında kullanarak 1 yıl boyunca her faturanıza aylık 20 ? TOPLAM 240 TL indirim sağlanıyor.
İndirim her iki taraf içindir hem davet edilen hem de edeni kapsar.
Davet KODUM : Y4K4I2
Davet KODUM : Y4K4I2
Davet KODUM : Y4K4I2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicfire -- 10 Ekim 2023; 10:8:26 >
-
Abonelik Başlangıcı : 08.01.2022
Abonelik Bölgesi : Mustafakemalpaşa - Bursa
Kullandığım Tarife : Ultimate 2023 > 100 Mbps VDSL
%100 garantili Netspeed davet kodu...
GGL9X7
-
Abonelik Başlangıcı : 2022 Ocak
Kullandığım Tarife : Speed Pro 75 ~VDSL : 95 metre saha dolabı mesafesindeyim antalya/merkez
Davet Kodu : Q8QC49
Kod günceldir.Kodun harfleri büyüktür.Oyun odaklı kullanıyorum belli bir araştırma sonucu bu firmayı seçtim.Bu firmada kalmayı size söz veriyorum.Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine söyleyerek ya da başvuru/nakil kağıdına ve ya websitesi üzerinden ise web sayfasındaki başvuru sayfasında kullanarak 1 yıl boyunca her faturanıza aylık 20 ? indirim sağlanıyor.İndirim her iki taraf içindir hem davet edilen hem de edeni kapsar.
? Önemli Not: Bu bahsi geçen karşılıklı 20 ? indirim için her iki tarafında faturalarını günü gününe yatırması gerekli! , eğer bankanıza ödeme talimatı ile ödüyorsanız bazı bankalarda ödemeler sorun olabiliyor ve indirim referansı iki taraf içinde iptal olabiliyor.Ben faturalarımı SMS'i geldikten sonra direk kendim ödüyorum bankayı kullanmadan.Sormak istediklerinize Whatsapp: 0537 563 53 19 - Discord ID: Mczaga#0442'den cevap verebilirim.
? Türkiye Antalya - Almanya Frankfurt arası genel internet testidir ve oyunumda ki gecikme (ping / ms) ile test aynı aşağıda ki ekran görüntüsünden bakabilirsiniz bu server oyunumdaki server ile aynı bölgededir, bu şunu veriyor sonuç kesinlikle doğrudur yalan değildir.İsteyen varsa başka ülkeler için de istedikleri web sitesinden test yaparım.Test yapılan site: www.nperf.com 'dur.Normalde indirmelerim test sonuçlarından daha yüksek aslında 81-86 arasında değişiyor fakat ben test sonucunu baz alıyorum hat kopuklukları çok ama çok nadir oldu ocak 2022 'den bu yana.
-
Abonelik Bölgesi : Beylikdüzü / İstanbul
Kullanılan Tarife : 100mbps
Fatura için otomatik ödeme talimatım var. Sizde bu kod ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 20 TL indirim kazanıyorsunuz. Geçmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Aynı bölgede aynı hat ile turknet ve gıbırnet sıkıntılarım oldu. Ama netspeed harika modem 1 hafta hiç kapatmıyorum kopma yok. Üstelik müşteri hizmetleri harika gece bile sorun çözülmesi mükemmel. O yüzden değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Referans kodum aşağıdadır. Sizde referansım ile üye olur ve faturanızı düzenli öderseniz 20 tl indirim kazanırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019
Abonelik Bölgesi : Zonguldak
Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps
Referans numarası : WGCYWU
- Uzun süredir kullanıyorum.Bugüne kadar 60 arkadaş referans kodumu kullanarak üye oldu. Çok aksi bir durum olmadıkça abonelik sonlandırmam. 4 senedir hiçbir sorun yaşamadım.
- Fatura çıktığı gün hemen ödenir.
- Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir.
Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için
hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 20TL indirim hakkı kazanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019
Abonelik Bölgesi : BURSA
Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps
Referans numarası : GKRO7D
Fatura ödemelerim sorunsuzdur.
-
Abonelik Başlangıcı : 10/2021
Abonelik Bölgesi : İstanbul / Maltepe
Kullanılan Tarife : ULTİMATE FİBER 100
Abonelik Referans numarası : W V Z U A T
Kod Günceldir.
Telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
TELEGRAM
Fatura çıktığı gün ödenir.
Risk yok zamanında öde indirimi kap.
Abonelik iptal edilmeyecektir.
Abonelik için iletişime geçebilirsiniz.!!!
Sağlıklı günler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X