Şimdi Ara

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (1030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
20.608
Cevap
111
Favori
405.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Abonelik Bölgesi : Mustafakemalpaşa - Bursa

Kullandığım Tarife : ULTIMATE FİBER KAMPANYASI > 100 Mbps

%100 garantili Netspeed davet kodu...

Fatura basıldığı gün öderim,Abonelik başlangıcından bu yana ödenmemiş yada geç ödenmiş faturam yoktur.

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]

• Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019

Abonelik Bölgesi : Zonguldak

Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps

Referans numarası : WGCYWU

- Uzun süredir kullanıyorum. 7 senedir hiçbir sorun yaşamadım.
    - Fatura çıktığı gün hemen ödenir.
    - Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir.

Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için
    hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 50TL indirim hakkı kazanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenciyim,
    İnterneti yeni bağlattım. Burada paylaşılan kodlardan birini kullandım.
    Paylaştığım kodu kullanarak düzenli fatura ödeyerek ikimizde indirim kazanabiliriz.

Kodu kullanarak destek olan herkese teşekkür ederim.

REFERANS KODU JMCNLM

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

VAN – 46 – YALOVA – ANKARA – LALE

Faturalarım otomatik ödeniyor, İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemesi gerekiyor.

12 ay boyunca ayda 50 TL indirim kazanıyorsunuz.

Kazanılan indirimler bir sonraki fatura dönemine yansıtılıyor.

Evrak derdi yok, e-devlet onayı ile işlemlerinizi hızlıca halledebilirsiniz.

Mobil uygulamadan referans kodunu girebilir veya telefondaki temsilciye kodu iletebilirsiniz.

Sorularınızı özel mesajla gönderebilirsiniz.

• Merhaba Arkadaşlar;

Abonelik Bölgesi : DENİZLİ

Kullandığım Tarife : ULTİMATE 100 Mbps

Davet kodu : T Z Z V X L

- 2021 den beri Netspeed abonesiyim, gayet memnunum.

- Faturam çıktığı gün hemen ödenir.

12 adet fatura dönemi boyunca her ay 50TL toplam 600 TL indirim kazanırsınız. Herhangi bir sorunuz olursa mesaj atmanız yeterli, seve seve yardımcı olurum.

Netspeed müşteri hizmetleri 444 0 217 numaralı hattı arandığında, abonelik başvurusu esnasında T Z Z V X L davet kodumuzu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir.

• • Davet Kodum : I D 6 C 5 7

Iğdır – Denizli – 6 – Ceyhan – 5 – 7

• Faturalar otomatik ödeniyor, sizinde otomatik ödeme talimatı vermeniz indirimden sorunsuz faydalanmak için önemli.

• Referanslarım olduğu için ayrılmayı düşünmüyorum. Eğer kullandığınız davet kodunun sahibi farklı sağlayıcıya geçerse, indirim hakkınızı kaybedebilirsiniz.

Bu yüzden kullandığınız davet kodu önemli. Aklınıza takılan herhangi bir soruyu özel mesajla sorabilirsiniz.

• Sizde benim referans kodumla 12 ay boyunca 50TL indirim almak istiyorsanız kodu aşağıda paylaştım. Şimdiden teşekkürler.

• Davet Kodum : I D 6 C 5 7

Iğdır – Denizli – 6 – Ceyhan – 5 – 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 28 Mart 2026; 20:44:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kasım 2018'den bu yana kullanmaktayım faturalarımı aynı gün içerisinde düzenli olarak öderim. Sıkıntı yaşamazsınız

Davet Kodu : 3N2ZIT

Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız aylık 50 lira- yıllık 600 liralık indirimden faydalanabilir

Abonelik Bölgesi : BURSA

Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps 

Referans numarası : GKRO7D

Fatura ödemelerim sorunsuzdur.

• Ben de buradan bir arkadaşın referans koduyla Netspeed'e üye oldum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Genel olarak memnunum. Sorularınız ya da merak ettiğiniz konular varsa özelden sorabilirsiniz. Siz de aynı şekilde Netspeed'e avantajlı olarak abone olmak isterseniz referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: Z-Q-C-G-A-K

ZQCGAK

✅ 12 ay boyunca her ay 50 TL İndirim = Toplam: 600 TL

Faturalarımı düzenli olarak ödüyorum. İndirimlerin karşılıklı olabilmesi için sizin de son ödeme tarihini geçirmeden ödeme yapmanız gerekmektedir.

Referans kodumu kullanan arkadaşlara İndirimli Netspeed üyeliği şimdiden hayırlı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

​Abonelik işlemleri sırasında bu kodu müşteri temsilcisine iletirseniz veya online başvuru formundaki ilgili alana yazarsanız hem sizin hem de benim faturama indirim yansıyor. Şimdiden hayırlı olsun!

(SIFIR- 1- 4- X- MUĞLA- VAN)

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] ÇOK REFERANSIM VAR ABONELİĞİMİ KAPATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM, 12 AY KESİNTİSİZ ABONELİĞİM DEVAM EDECEKTİR

• UZUN SÜREDİR ABONEYİM, ABONELİK İPTALİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

• BANKA KARTIYLA OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERİLMİŞTİR, SORUNSUZ ŞEKİLDE DAVET KODUMDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

• Faturalar düzenli ödendiği için referans hakkı kesintisiz ve güvenilirdir.

• Kodumu kullanırsanız siz de ben de her ay  50TL indirim kazanmış oluruz, faturalarınızı tarihi geçmeden düzenli öderseniz 2. aydan itibaren haklarınız tanımlanmaya başlıyor, kullanan herkese teşekkür ederim.

• [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] REFERANS KOD: G L Y A 7 X

(GAZİANTEP - LÜLEBURGAZ - YOZGAT - ADANA - 7 - X)

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] GÜNCEL

✅ Neden Bu Kodu Kullanmalısınız?

ÇOK FAZLA REFERANSIM VAR O NEDENLE ABONELİĞİM DEVAM EDECEKTİR.

• BANKA KARTIYLA OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERİLMİŞTİR, SORUNSUZ ŞEKİLDE DAVET KODUMDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

• Faturalar düzenli ödendiği için referans hakkı kesintisiz ve güvenilirdir.

• Kodumu kullanırsanız siz de ben de her ay  50TL indirim kazanmış oluruz, faturalarınızı tarihi geçmeden düzenli öderseniz 2. aydan itibaren haklarınız tanımlanmaya başlıyor, kullanan herkese TEŞEKKÜR EDERİM.
    • 444 0 217

• Abonelik Başlangıcı : MAYIS 2020

Abonelik Bölgesi : İstanbul

Kullanılan Tarife : ULTIMATE Q2

Referans numarası : SKQ6U3

Uzun süredir kullanıyorum.
    Fatura ödemesi sorunsuzdur.
    (İndirim kazanmanın tek şartı son ödeme günü geçmeden faturayı ödemek)
    Sizin ve benim 12 ay boyunca 50 TL' ve toplamda 600 TL indirim kazanabilmemiz için referansımı kullanan olursa çok teşekkür ederim

Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda ise 600 TL referans indirimi kazanabilirsiniz.

www.netspeed.com.tr sitesi üzerinden başvuru yaparken davet kodu kısmına F497RT yazmanız veya 444 0 217'den müşteri temsilcisine kodu iletmeniz yeterlidir.

*İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza emin olabilirsiniz. Referanslarım olduğu için başka firmaya geçmeyeceğim.

**İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Ben faturalarımı son günü gelmeden anında ödüyorum. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz.

***Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için mesaj atabilirsiniz. Referans kodunu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Davet kodum PLG9U0 sondaki sıfırdır

* DNS değiştirilerek VPN kullanmadan yasaklı sitelere girilebiliyor modem kapatılıp açıldığında modem IP adresiniz değişiyor.

** Belirtilen hızları almaktayım, bağlantı stabil genel itibariyle memnunum.

*** Faturalar çıktığı gibi ödenir, ayrılmam ya da aboneliğimi iptal etmem söz konusu değildir referansımı dilediğiniz kadar güvenle kullanabilirsiniz.

Başvuru esnasında referans kodumu PLG9U0 mobil uygulamada ilgili alana girmeniz veya 444 0 217 no'lu Netspeed internet satış temsilcisine iletmeniz yeterlidir

• 🚀 İNTERNETTE TASARRUF FIRSATI!

📍 Abonelik Bölgesi: İstanbul
    ⚡ Tarife: Ultimate 100 Mbps

✅ Memnuniyet:
    Kendi bölgemde hız ve bağlantı kalitesi açısından oldukça memnunum. Herhangi bir kopma veya hız problemi yaşamadım.

🎁 REFERANS KAMPANYASI
    📌 12 ay boyunca her ay 50 TL indirim!

🆔 Abonelik sırasında C9RAVX referans kodunu girmeniz yeterli.

💸 Avantaj:
    ✔️ Hem sizin hem benim faturama toplam 600 TL indirim yansır.

⚠️ Önemli Not:
    Faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor, bende abonelik aktif ve ödemeler düzenli.

📩 Detay isteyenler mesaj atabilir.

İyi forumlar!

Aboneliğimden memnunum referanslarım olduğundan aboneliğimi iptal etmeyi düşünmüyorum.

Davet kodumu kullanırsanız 12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda 600 TL indirim kazanırsınız.

Web sitesi başvurusu yaparken davet kodu kısmına 1VQYPD yazmanız veya 444 0 217'den müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir.

İndirimlerden karşılıklı olarak kesintisiz bir şekilde faydalanabilmemiz için faturaların son ödeme tarihinden önce düzenli olarak ödenmesi gerekir.

Faturamı her ay düzenli olarak ödüyorum.

• Referans Numarası : XYYLTN

Kullanılan Tarife : ULTİMATE 100 Mbps

Kamuda mühendisim faturalarımı otomatik ödeme talimatı ile 3 yıla yakın süredir düzenli olarak ödüyorum. Sizde bu kod ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 50 TL Toplamda 600 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor. Çok memnunum, ayrılmayı düşünmüyorum. Kodu kullanan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Referanslarım olduğundan aboneliğimi iptal etmeyeceğimden emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 29 Mart 2026; 11:1:7 >
  • Merhabalar davet kodum: Q56MLT

Ödemelerimi düzenli yapıyorum, herhangi bir fatura borcum yoktur.

12 ay boyunca aylık 50 TL indirim almak için

Lütfen referans kodumu müşteri temsilcisine iletiniz.

• Referans numarası: E5TCSB

Aboneliğimde aktif referanslardan gelen indirimler olduğu için ayrılmayı düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla referansımı kullanabilirsiniz.

Sorularınız için özel mesaj gönderebilirsiniz.

Referans olan arkadaşlara teşekkürler.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.