Şimdi Ara

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (1028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.598
Cevap
111
Favori
404.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]

🎁 Davet Kodu : 05MID0

0 - 5 - Manisa - Iğdır - Diyarbakır - 0

✅ Faturalarım otomatik ödeniyor, İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemesi gerekiyor.

✅ 12 ay boyunca ayda 50 TL indirim kazanıyorsunuz.

✅ Kazanılan indirimler bir sonraki fatura dönemine yansıtılıyor.

✅ Evrak derdi yok, e-devlet onayı ile işlemlerinizi hızlıca halledebilirsiniz.

✅ Mobil uygulamadan referans kodunu girebilir veya telefondaki temsilciye kodu iletebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] REFERANS KOD: 014XMV

(SIFIR- 1- 4- X- MUĞLA- VAN)

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] ÇOK REFERANSIM VAR ABONELİĞİMİ KAPATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM, 12 AY KESİNTİSİZ ABONELİĞİM DEVAM EDECEKTİR

• UZUN SÜREDİR ABONEYİM, ABONELİK İPTALİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

• BANKA KARTIYLA OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERİLMİŞTİR, SORUNSUZ ŞEKİLDE DAVET KODUMDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

• Faturalar düzenli ödendiği için referans hakkı kesintisiz ve güvenilirdir.

• Kodumu kullanırsanız siz de ben de her ay  50TL indirim kazanmış oluruz, faturalarınızı tarihi geçmeden düzenli öderseniz 2. aydan itibaren haklarınız tanımlanmaya başlıyor, kullanan herkese teşekkür ederim.

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]

• [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] REFERANS KOD: G L Y A 7 X

(GAZİANTEP - LÜLEBURGAZ - YOZGAT - ADANA - 7 - X)

[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] GÜNCEL

✅ Neden Bu Kodu Kullanmalısınız?

ÇOK FAZLA REFERANSIM VAR O NEDENLE ABONELİĞİM DEVAM EDECEKTİR.

• BANKA KARTIYLA OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERİLMİŞTİR, SORUNSUZ ŞEKİLDE DAVET KODUMDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ.

• Faturalar düzenli ödendiği için referans hakkı kesintisiz ve güvenilirdir.

• Kodumu kullanırsanız siz de ben de her ay  50TL indirim kazanmış oluruz, faturalarınızı tarihi geçmeden düzenli öderseniz 2. aydan itibaren haklarınız tanımlanmaya başlıyor, kullanan herkese TEŞEKKÜR EDERİM.
    • 444 0 217

• [NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU]

Abonelik Bölgesi : Mersin

Kullanılan Tarife : Ultimate Fiber

Referans numarası : UUC2AL

Aboneliğim 5 yıldır aktif olarak devam etmektedir ve ayrılmayı düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla referansımı kullanabilirsiniz.

Faturalarım düzenli olarak günü gelmeden ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz.

Referans olan arkadaşlara bu arada Teşekkür ederim

• NETSPEED GÜNCEL DAVET KODUM : ANS9YQ

Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda ise 600 TL referans indirimi kazanabilirsiniz.

www.netspeed.com.tr sitesi üzerinden başvuru yaparken davet kodu kısmına ANS9YQ yazmanız veya 444 0 217'den müşteri temsilcisine kodu iletmeniz yeterlidir.

*İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza emin olabilirsiniz. Referanslarım olduğu için başka firmaya geçmeyeceğim.

**İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Ben faturalarımı son günü gelmeden anında ödüyorum. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz.

***Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için mesaj atabilirsiniz. Referans kodunu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Davet Kodunuz

BSGXHP

Bu ve gelecek dönemler için yapılacak olan indirimler referans kodunuz ile davet etmiş olduğunuz abonenin ve sizin bir önceki dönem faturalarınızın zamanında ödenip ödenmediğine ve davet edilen abonenin hattının aktif, dondurulmamış veya iptal edilmemiş olması şartlarına göre belirlenmektedir. Faturası zamanında veya hiç ödenmemiş, Abonelik durumu; Dondurulmuş veya iptal edilmiş olan abonelikler için indirim hakkı kaybedilmektedir. Davetiniz ile Netspeed'e katılan arkadaşlarınızın ilk çıkan faturalarını zamanında ödemesi, sizinde gecikmiş bir faturanızın bulunmaması durumunda indirime hak kazanırsınız. Kazanılan indirimler bir sonraki fatura dönemine yansıtılmaktadır.

Davet Kodu : 3N2ZIT

Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız aylık 50 lira- yıllık 600 liralık indirimden faydalanabilir

Abonelik Bölgesi : İstanbul

Kullanılan Tarife : ULTIMATE Q2

Referans numarası : SKQ6U3

Uzun süredir kullanıyorum.
    Fatura ödemesi sorunsuzdur.
    (İndirim kazanmanın tek şartı son ödeme günü geçmeden faturayı ödemek)
    Sizin ve benim 12 ay boyunca 50 TL' ve toplamda 600 TL indirim kazanabilmemiz için referansımı kullanan olursa çok teşekkür ederim

• Ben de buradan bir arkadaşın referans koduyla Netspeed'e üye oldum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Genel olarak memnunum. Sorularınız ya da merak ettiğiniz konular varsa özelden sorabilirsiniz. Siz de aynı şekilde Netspeed'e avantajlı olarak abone olmak isterseniz referans kodumu kullanabilirsiniz.

Referans kodum: Z-Q-C-G-A-K

ZQCGAK

✅ 12 ay boyunca her ay 50 TL İndirim = Toplam: 600 TL

Faturalarımı düzenli olarak ödüyorum. İndirimlerin karşılıklı olabilmesi için sizin de son ödeme tarihini geçirmeden ödeme yapmanız gerekmektedir.

Referans kodumu kullanan arkadaşlara İndirimli Netspeed üyeliği şimdiden hayırlı olsun...

Davet Kodu : 1 3 8 B 0 S (B' den sonraki sıfır)

Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca 

aylık 50 TL toplamda ise 600 TL referans indirimi kazanabilirsiniz.

*İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza söz veriyorum, bugüne kadar birçok arkadaş referansımı kullandı sorun yaşayan olmadı.

**İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz.

Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için mesaj atabilirsiniz.

• 🟢 Güncel %100 Garantili Davet Kodu: L 3 A J K K

KAMPANYA İNDİRİMİ: Kodu kullandığınızda, tam 12 ay boyunca faturanızdan aylık 50 TL düşülür. Bu da toplam 600 TL net kazanç demektir! (2.aydan itibaren aktif olur)

GÜVENİLİR ABONELİK: Ben, ULTIMATE Fiber 100 tarifesini kullanıyorum. Faturalarımı anında ödüyorum. Siz de kazandığınız bu indirimi kaybetmemek için faturanızı zamanında ödemeyi unutmayın!

KOD GARANTİLİDİR: Referanslardan gelen indirimler olduğu için ayrılmayı düşünmüyorum, içiniz rahat olsun. Paylaştığım kod güncel ve güvenilirdir.

🟢 444 02 17 numaradan başvuru yaparken temsilciye kodu iletmeyi unutmayın!: L 3 A J K K

• Abonelik Başlangıcı : Eylül 2021

Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps

Referans numarası : J2LFFL

Hattım güncel ve aktiftir.

Faturalarım düzenli olarak günü gelmeden ödenmektedir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca indirim kazanabilirsiniz.

Referans olan arkadaşlara bu arada Teşekkür ederim.

Yeni (50TL) ve Güncel Aylık - 50 TL - İndirimli Süresiz Davet Kodu:

L-Y-3-9-G-P

Llüleburgaz-Yyozgat-3üç-9dokuz-Ggiresun-Ppırasa

✅ 12 Ay Boyunca 50 TL İndirim = Toplam: 600 TL

✅ Diğer Servis Sağlayıcılardan Geçişlerde koda özel ek "300 TL" İndirim

+

İlk 4 ay tarife 649 TL yerine 399 TL - 50 TL= 349 TL fatura fırsatı !

✅ Yıllık Toplam: 600 + 300 = 900 TL tasarruf

İndirimli Netspeed üyeliği şimdiden hayırlı olsun kodu kullanan arkadaşlara...

🟢 444 02 17 numaradan başvuru yaparken temsilciye kodu iletmeyi unutmayın!

İsim Sorarlarsa: Mehmet Yılmaz

🟢 Mobilden veya Web üzerinden aboneliklerde ise ilgili bölüme kodu yazmayı unutmayın!

- Kod Aktiftir -

İLGİLİ KAMPANYA LİNKİ:

https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/arkadasini-getir

• Öğrenciyim,
    İnterneti yeni bağlattım. Burada paylaşılan kodlardan birini kullandım.
    Paylaştığım kodu kullanarak düzenli fatura ödeyerek ikimizde indirim kazanabiliriz.

Kodu kullanarak destek olan herkese teşekkür ederim.

REFERANS KODU    JMCNLM

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

VAN – 46 – YALOVA – ANKARA – LALE

Faturalarım otomatik ödeniyor, İndirimlerin geçerli olabilmesi için hem benim hem de sizin faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemesi gerekiyor.

12 ay boyunca ayda 50 TL indirim kazanıyorsunuz.

Kazanılan indirimler bir sonraki fatura dönemine yansıtılıyor.

Evrak derdi yok, e-devlet onayı ile işlemlerinizi hızlıca halledebilirsiniz.

Mobil uygulamadan referans kodunu girebilir veya telefondaki temsilciye kodu iletebilirsiniz.

Sorularınızı özel mesajla gönderebilirsiniz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.