Şimdi Ara

Netspeed ADSL den VDSL e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2008den beri Türk Telekom müşterisiydik, artık bu ayın 26sında netspeede geçiş yaptık. Pazartesi günü internetimiz geldi ve modem kurulumu yaptık, modem kurulumu yaptığımızda ilk olarak bize ADSL bir tarife verdiler 2 günlük, aktivasyon beklediklerini ve VDSL e aktivasyonun tamamlanması şeklinde geçirebileceklerini söylediler ve bu işlemin 48 saat içinde olması gerektiğini belirttiler. Çarşamba günü internetimiz gitti -DSL ışığı falan da yanmıyor- ve biz beklemeye başladık. Perşembe günü de internet yoktu ve perşembe günü aradığımızda bu işin 72 saat içinde hallolması gerektiğini söylediler. o günde internet gelmedi ve bugün de aynı şekilde internet yok. Müşteri hizmetlerini aradık, bize Türk Telekom un port bağlamasını beklediklerini, normal şartlarda 48 saat içinde bağladıklarını fakat bizimkinde bir aksaklık olduğunu söylediler.

Sorum şu olacak; Türk Telekom'un sorumlu olduğu bu port bağlama işi ne kadar sürer ve şuan bu durumda benim ne yapmam gerekir?

(modemim VDSL destekliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forthus -- 31 Ekim 2020; 15:5:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam maalesef bu konularda tt hep sorun çıkarıyor bilgileri dahilinde.Ben de adsl'den vdsl'e geçiş yaptırmıştım ilk başta geldi sinyal sonra gitti bozuk porta takmış tt hattımı. Bayrama denk geldiği için de 1.5 hafta boyunca internetsiz kaldık ve sonra geldi.O sürenin faturasını sildirdim.

• Türk Telekom'da iken VDSL kullanmıyor muydunuz?

• FlexTR F kullanıcısına yanıt
    Hayır, hep ADSL kullandık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benzer bir sorunu biz de yaşıyoruz. Ayrı bir konu da açtım. Bizde sorun 3-4 ay kullandıktan sonra port değiştireceğiz demeleri oldu. Yok efendim sabit hat varmış da onu iptal etmeyi unutmuşlar falan filan diyorlar. Ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamıyorum. Eğer ttnet'in bunlara garezi varsa onu da kendi aralarında halletmeliler, bu devirde internetin gitmesi insanı çileden çıkartıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL e geçiş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.