Şimdi Ara

Netsiz WiReless Modemle Lan Ağı Kurulabilir mi? Acil yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

    Sorum şu olacak kablosuz bi modemin internet bağlantısı olmadan 3Bilgisayar arasında veri dağıtımı yapıp lan ağı kurulabilir mi , kuruluyosa nasıl kurulur?

    Yardımlarınıza ihtiyacım var bilen bilmeyen herkesin yorum ve yardımlarını bekliyorum ilgilenen lere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...





  • hmm ben su an masaustunden laptopa kablosuz herturlu baglanabılıyorum, butun dosyalara vs herseye ulasabılıyorum, paylasımda yazma okuma vs neye ızın verırsen dıger pc de onlar aktıf oluyor, ama dedıgın sekılde ınternet baglantısı olmadan denemek lazım.
  • Dostum işin aslı önümüzdeki hafta iki dostumla beraber evde kalıcaz herkes laptop getiriyor hani bi grup cs olsun age of olsun cod4 olsun oynamayı düsünüyoduk iste modem ustu lan lazim acikcasi telefondan dagitmayi dusunuyodum ancak internetle alakali hic bi kampanya yok hattim da ve saatlerce telefondan dagitamam sanirim anliyacagin modem isini kurcalamak lazim geleceklerden yardım bekliyorum.

    İlgilendigin icin cok saol. :)
  • Gençler bi yardım edin acil lazım yahu...
  • Ağ kurmak için internet bağlantısına ihtiyacın yok ki, modem içinde DHCP açıktır zaten...

    Herkes modeme wireless ile bağlanınca direk olarak IP adreslerini alacaklar, sonrasında da bir kişi oyunu kurar, diğerleri de ona bağlanırlar...

    Herkes aynı ağ da olsun (ev ağı, iş ağı, yerel ağ) bunlardan birini seçmeniz gerekiyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.