Şimdi Ara

NetMASTER Uydunet CBW-383ZN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
20
Favori
52.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Bir hafta kızdım-Bağırdım nihayetinde yeni modemi getirdiler. Oysa gelen tekniker yeni modem elimizde yok ve eskiler bitmeden yeninelirini veremiyoruz demişti.
    Aynı tekniker yeni modemle gelince, varmıymış diye sorduğumda, siz bunu nasıl becerdiniz surusunu yöneltti bana. Bende Ankara'yı aradım ve modem geldi dedim. :))

    Kablosuzda sorun yaşıyordum, bu yenisi ile o sorun ortadan kalkmış oldu.. Şimdi evin her köşesinden rahatlıkla sinyal alabiliyorum..
    Herkese kolay gelsin..
  • Değerli Kullanıcılarımız,

    Ürün satışı yalnız internet üzerinden başlamıştır. Hepsiburada, netmastersatis.com, n11.com gibi online satış sitelerinde CBW-383ZN ürünümüzü bulabilirsiniz.

    Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    Selam
    Bilgi için teşekkürler ama Uydunette 144 TL varken, dışarıdan 270 TL'ye modem almak ne kadar mantıklı olur onu çözmeye çalışıyorum. :)
    Saygılar ve kolay gelsin..
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    geçen seneki model de 60 lira idi kampanyalarda :)
  • Yeni abonelerdenim, NetMASTER Uydunet CBW-383ZN modeminizi kullanıyorum evimde. Iphone 6 Plus ile internete bağlanınca streaming olsun, webte sörf olsun, takılma, donma, hız kesintisi yaşıyorum ancak android yazılımlı bir cihazla bu sorunları yaşamıyorum ki telefonumu yeni aldım, herhangi bir yazılım değişikliği de yapmadım. Sorunu nasıl çözebilirim?
  • Sayın @NetMASTER_.

    Henüz bu hafta Kablo-UyduNet abonesi oldum. Kablo Modem olarak CBW-383ZN model ürün kullanıyorum.

    Sorum : TELNET ile modem ayarlarına erişmek ile ilgili. USERNAME ve PASSWORD olarak admin/admin veya boş geçmeyi denedim kabul etmedi. Bu varsayılan şifreler nedir onu sormak istiyorum. İnternette buna ilişkin kaynak bulamadım.

    Öncelikle neden buna ihtiyaç duyduğumu özetleyeyim.

    Firmware Bilgisi :
    CBW-383ZN_0081.545.392116mp5.799.005

    Forumlarda takip ettim ancak çözüme ulaşamadım. Şöyle ki :
    Modem Konsolu / Kablosuz / Gelişmiş başlığı altında hiçbir değişikliğe sistem izin vermiyor.
    Sürekli "Bir veya daha fazla giriş hatası" hatası alıyorum.
    Modemi RESET butonuna 10saniyeden uzun basarak fabrika ayarlarına getirmem çözüm olmadı.

    Bu nedenle TELNET erişimi için (putty kullanıyorum) login ve pass bilgilerine ihtiyacım olabilir.
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    Saygılarımla
    Muharrem ARMAN
    (Ankara)




  • Biraz önce bu mesaj için NetMaster web sitesinden (ilgili Ersin Bey'e buradan da cevap için teşekkürler) form mesajı yollamıştım.

    Gelen eposta'yı buradan paylaşayım.
    quote:

    Belirttiğiniz sorun, kullanıcı adı ve şifrenin değiştirilmesi ile beraber yaşanabilecek bir sorundur. Reset işlemi gerçekleştirmeniz doğrultusunda kullanıcı adı “ admin “ şifre “admin “ olarak ara yüze ulaşmanız gerekmektedir. Reset işlemi cihazın yanında bulunan “ reset “ butonuna ortalama 15- 20 sn. arasında basılı tutarak gerçekleştirilmektedir. Kablosuz \ gelişmiş başlığı altındaki seçeneklerde yaşanan sorun ile ilgili çalışmalarımız sürmektedir ve en kısa sürede yeni bir yazılım güncellemesi oluşturularak sitemiz üzerinden paylaşılacaktır. Ayrıca Türksat sisteminde kullanılan modemlerdeki “Telnet “bilgileri Türksat tarafından kullanıcıların erişimine izin verilmemektedir.




  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Selam
    Bildiğim kadarı ile DOCSIS 3.0 kablosuz modemler hiç 60 TL olmadı. 4 yıldır uydunet abonesiyim ve çok sıkı takip ederim her şeyi. :)
    Kolay gelsin..
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Turkuaz fırsat kampanyasında şöyleydi:
    quote:

    Talep edilmesi durumunda
    5 TL*12 ay= 60 TL
    Kablosuz Modem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apespecter

    Turkuaz fırsat kampanyasında şöyleydi:
    quote:

    Talep edilmesi durumunda
    5 TL*12 ay= 60 TL
    Kablosuz Modem


    Buradaki konumuz Netmaster'in uydunet kablosuz modemidir. Yani DOCSİS 3.0 modeli. Siz ise ADSL modemden bahsediyorsunuz..
    Buradaki modem modelleri ADSL hattı ile çalışmazlar. Sadece Kablo TV olan hatlarda çalışır.
    Bilginize ve kolay gelsin...
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Türksat Kablo'da adsl hizmeti yok ki:http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,245
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apespecter

    Türksat Kablo'da adsl hizmeti yok ki:http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,245

    Ben var demedim ki!
    Siz ADSL ile Kabloneti karıştırıyorsunuz galiba.

    Uydunet ve Kablonet aynı kuruluştur. Bunun ikisinde de ADSL hizmeti verilmemektedir..
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURTAY1

    Yeni abonelerdenim, NetMASTER Uydunet CBW-383ZN modeminizi kullanıyorum evimde. Iphone 6 Plus ile internete bağlanınca streaming olsun, webte sörf olsun, takılma, donma, hız kesintisi yaşıyorum ancak android yazılımlı bir cihazla bu sorunları yaşamıyorum ki telefonumu yeni aldım, herhangi bir yazılım değişikliği de yapmadım. Sorunu nasıl çözebilirim?

    Sayın Kullanıcımız,

    Modeminizin ayarlarını kontrol etmemiz için 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı aramanızı rica ederiz.

    Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • 2 tv ve 1 uydunet için yeniden kampanya ya katılacaktım , bu bilgi iyi oldu, yıllarca 3-5-8 mbit e tahammül ettik, biraz hızlı net kullanalım.
  • Henüz bugün mevcut olan Kablo-UyduNet aboneliğimi 2 yıl dolduğu için maximum keyif kampanyasından faydalanmak istediğimden tekrar sözleşme yeniledim. Kablo Modem olarak 2 yıldır CBW-383Z4 modem kullanmak zorunda kaldım. Donanımhaber dahil diğer bütün forumlarda CBW-383Z4 modemin problemleri aynıları CBW-383ZN model modem içinde geçerli olduğunu burada 5 saatlik denemeyle fark etmiş oldum. Buradaki amacın belli bir firmayı veya ürünü karalamak değildir. Mevcut olan CBW-383Z4 modem i değiştirmek zorunda değildim. Ama ekstra TP-link WR841ND router kullandığım için ektradan bu router satece tek başına 2 yıl için 144 tl lik elektrik harcadığını düşünürsek 144 tl verip problemleri olmayan CBW 383ZN modemi alır routere da iptal ederiz düşüncesiyle kabul ettim. Fakat 5 saatlik kullanımda eski ile yeni modem arasında bir farkın olmadığını gördüm. İncelememde eski WCB-383Z4 modem arayüzü ile yeni modem CBW-383ZN arayüzü arasında fark yok . Bütün ayarlar bire bir aynı. En belirgin farklılık eskisinde 2 adet anten mevcut idi. Yenisinde harici anten yok dahili anten mevcut. Herkeze bu konuda kendi görüşlerimi aktarmak istedim. Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicrouter1 -- 11 Ağustos 2015; 17:56:53 >




  • bugün gelip kurdular, memnunum şimdilik , 8 bit ten sonra ilaç geldi hız

    üstelik bu modemi direk istedim, rica minnet getirdiler.
  • 2005 den beri kablo tv dolayısıyla uydu net kullanırım. Son teknolojiler çıktıktan sonra özellikle artan internet hızındaki gelişmeleri türksatın sunmuş olduğu hizmetlerde aksamalar olmaya başladı En son 2013 yılında kampanya kapsamadında verilen CBW-383Z4 modemler wifi erişim mesafesi ve ping sorunlarıyla uydu neti kulanan insanlara resmen çile çektirdiler. Bunlardan birisi de benim. 2005 den beri almış türksat hizmetleri için kullanmak zorunda olduğum modemler yüzünden evim Net Master modem çoplüğüne döndü. Her nedense veya sizin gibi işi anlamadığımdanmı nedir Net Master modeme ilaveten hep TP-link gibi ayrı marka bir router kullanarak uydunet sorunları çözmeye çalıştım. Normal masa üstü bir bilgisayarda kablolu bağlanarak oyun veya diğer uygulamalarda bir sıkıntı olmayabilir . Ama evinize gelen kalabalık bir ailenin cep tel, veya kişisel laptopları kullanımında problemler başlamaktadır. Ayrıca ben evimde kablosuz görüntü aktarımı ve Özel kullandığım bir marka olan CCcam ve server receveir ile IP TV hizmetleri veren bir kuruluşun yayınlarında ping sorunları nedeniyle sıkıntılar yaşamaktayım. TP_link router kullanmadan sadece Net masterin vermiş olduğu CBW-383ZN modem kullanarak İzlediğim bir flimi yarısına kadar seyretip pink sorunu olduğunda flim yayını kesip ping durumu düzeldiğinde flim tekrar baştan başladığı için seyrettiğin 1 saatlik bölümü tekrar izlemek gibi veya görüntülü aktarımlarda donmalardan dolayı ping sorunu gidinceye kadar en az bir 2 dakika beklemek gibi sıkıntılar devem etmektedir. Bunları ilave TP-Link 841N router ile çözüm üretmekteyim. İlave elektrik harcamaktayım. Bunun için elinde CBW-383Z4 eski modem olan kişilerin yeni modem diye verdikleri ve benimde ne yazık ki almış olduğum CBW-383ZN modem sadece wifi sorunlarına çözüm getirmeye çalışmışlar oda yeterli düzeyde değil. Daha önceki yazımda da belirtiğim gibi ben sadece kullanıcıyım. Herhangi bir ticari maksadım yoktur. Evimde ki her odamda ve ballkonumda Tv olduğundan her televizyona ayrı ayrı recevır veya setbox kullanmamak için türksat tercihim olmuştur. Ama 10 senelik kullanıcı olarak Net master modemleri değil Saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bay_KG

    Selam
    Bildiğim kadarı ile DOCSIS 3.0 kablosuz modemler hiç 60 TL olmadı. 4 yıldır uydunet abonesiyim ve çok sıkı takip ederim her şeyi. :)
    Kolay gelsin..


    Maalesef çok sıkı takip edememişsiniz. Yukarıdaki Beyefendi doğru söylüyor docsis 3.0 modemler uydunet Tarafından 60 tl ye satıldı. Bu konudaki modem değil bi önceki versiyon olan antenli docsis 3.0 olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben anlayamadım ZN olan yeni modem iyi mi kötü mü arkadaşlar ? Taahhüdüm geçen hafta bitti, yeni taahüt verirken almayı düşünüyorum ve 2 sene önce verdikleri modem var elimde. Tabii ki iyi çalışmadığı için TP-link WR841ND router aldım.

    Ne tavsiye edersiniz ?
  • epicrouter1 E kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

    Modem ayarlarınızın kontrol edilmesi için 0216 366 6696 numaralı destek hattımızla ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

    Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.