Bildirim
NETMASTER KABLOSUZ KABLO MODEMİ ACCESS POINT OLARAK KULLANMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sayın Kullanıcımız,
Kablo modemler Access point olarak kullanılamaz, kablosuz olarak internet alışverişi yapamaz. Sadece birbirlerine Ethernet kablosu takarak interneti aktarabilirsiniz.
Kablosuz köprüleme ile yayın alanınızı geliştirmek için bir AP-Router kullanabilirsiniz.
Konuyla ilgili öncelikle 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'nı arayarak kablosuz bağlantı ayarlarınızı uzaktan bağlantı ile kontrol ettirmenizi öneririz.
Saygılarımızla,
NetMASTER -
@netmaster_ Buradan bu kadar hızlı destek verdiğiniz için teşekkür ederim.
Ayrıca @connaught (Yücel) arkadaşımıza da bana verdiği birebir destek ve ilgi için buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: surfer
@netmaster_ Buradan bu kadar hızlı destek verdiğiniz için teşekkür ederim.
Ayrıca @connaught (Yücel) arkadaşımıza da bana verdiği birebir destek ve ilgi için buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X