Şimdi Ara

NetMaster kablonet usb drivers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netmaster kablonet usb driver ini nereden indirebilirim?

• +1
  • tesekkürler
  • Bence USB kullanma. En fazla 10 milyona bi ethernet kartı al.USB modem çalıştırcam deyip modem yakan çok var.Hem hızı yavaşlatmadan iyi bir bağlantıya sahip olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Picasso

Bence USB kullanma. En fazla 10 milyona bi ethernet kartı al.USB modem çalıştırcam deyip modem yakan çok var.Hem hızı yavaşlatmadan iyi bir bağlantıya sahip olursun.

Nereden çıkarıyorsun CableModem'in Usb den bağlandığında yandığını. Bir iki ekstrem örnek duydun diye bütün CableModemlerin USB den dolayı yandığını nasıl rahatlıkla söylebiliyorsun.
    Arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedo -- 28 Ağustos 2004, 2:22:22 >
  • Çünkü ben bunu gördüm.
    Tek söylemek istediğim ethernet kartından kullanmanın daha sağlıklı ve hızlı olduğu.
    En önemliside mesajımın en başındaki "BENCE" kelimesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cnet modem firmware
    20 yıl önce açıldı
    pegasus usb adsl modem w7 driver
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • USB den bağlamanın zararı yoktur. Ethernetin sagladıgı performans artısı %5 i gecmez.

ancak önerilen bağlantı türü klasik ethernet bağlantısıdır. Bunun sebebi bilgisayardan bağımsız çalışması ve herhangi bir driver geçidi kullanmamasıdır. Bu da daha az sorun demektir.
  • quote:

Çünkü ben bunu gördüm.
    Tek söylemek istediğim ethernet kartından kullanmanın daha sağlıklı ve hızlı olduğu.
    En önemliside mesajımın en başındaki "BENCE" kelimesi.

Yanlızca USB den bağlanınca cablemodemin yanmıyacagını belirtmek için söyledim. Yoksa ethernet ile bağlanmak surfer' inde dediği gibi teorik olarak daha az sorun demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedo -- 28 Ağustos 2004, 18:18:02 >
  • Eh sanırım aynı şeyleri anlatıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bedo

quote:

Bence USB kullanma. En fazla 10 milyona bi ethernet kartı al.USB modem çalıştırcam deyip modem yakan çok var.Hem hızı yavaşlatmadan iyi bir bağlantıya sahip olursun.

Nereden çıkarıyorsun CableModem'in Usb den bağlandığında yandığını. Bir iki ekstrem örnek duydun diye bütün CableModemlerin USB den dolayı yandığını nasıl rahatlıkla söylebiliyorsun.
    Arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.

2 yıldır usb den bağlıdır net master modemim daha yanmadı bakalım.. :)
  • driver icin baska link varmı. cxc 150 icin. link olu.
  • http://www.teknotel-ere.com/tr/downloads.asp?MarkID=2
    netmaster teknotel getiriyor türkiye distirbütörü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.