100 mbps paket olarak en uygun fiyatı Netman GIBIRNet PoyrazNet vermekte. Pananet'i tercih etmediğimden eklemedim. Bu 3 İSS içerisinde İstanbul'da oturduğumu varsayarak internet kesintisi açısından hangisini tercih etmeliyim ya da hangisini etmemeliyim bana yardımcı olabilir misiniz ? Özellikle aklımda Netman'a yatkınlık var çünkü şuan hiçbir internet aboneliğim mevcut değil ve aktivasyon ücreti olarak sadece 120 tl aldıklarını söylüyorlar. |
Netman vs GIBIRNet vs PoyrazNet

-
-
Hocam şuanki fiyatlar zamsız fiyatlar hepsi zam yapacak. ucuz olanı tercih etmek büyük risk 1-2 ay sonra belki büyük zam oranı olcak. Ama haziran için zam planı olmayan bildiğim www.fixnet.com.tr/evinterneti firması mevcut. Tercih senin. Fiber internete sanırım kurulum ücreti almıyor fixnet. Ama vdsl-adsl de alıyor olması lazım ve 300tl diye hatırlıyorum ama bu 300tl i taksit'e boluyorlar sanırım 3 aylık olarak. Bir sorun derim eğer sıfır kurulum olcaksa.
-
Eğerki ucuz dersen netman'a geçerdim. Ama fixnet öneririm.
-
Nem de ikisi arasında kaldım, acaba haziranı bekleyip zam olursa ona göre mi hareket etsem diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan düşük fiyatlı olan iss'ler zam sonrası müşteri çekme amaçlı düşük fiyat politikalarından yine vazgeçmezler diye düşünüyorum mecbur zam yapıcaklar fakat zam yapılmış hali yine de diğer iss'lerden daha düşük olur bence yani öyle söyleyeyim.
-
Hocam haziran için zam planı olmayan fixnet var bildiğim fakat zam gelmesini beklersen hepsine cok beklersiniz cunku müşteri çekmek için sürekli sona kalıyorlar sonra geçiyorlar örnek %100+ zam yapınca napcaz demekteler riske atmayın derim. Ama ucuz zam yapmamış firma istersen netman derim ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gecıslerde gıbır ve poyrazda aktıvasyon ucretı yok sanırım.yenı abonelıkte ıse poyraz hıcbır ucret almıyor.. ayrıca modem ucretını de ekle her ay 20 tl netmenda, poyrazda ise 10 tl. ayrıca 1 hazıranda zam gelecek uzun zamandır fıyatlar değişmedi 1 hazırandakı zammı bekle ona gore gırıs yap yoksa 3-6a y cıkamıyorsun gıbı bır kural var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 29 Mayıs 2023; 9:23:28 > -
Hocam bizim altyapı Vdsl2 ve poyraz benden kurulum ücreti alıyor yanlışınız var müşteri hizmetlerine sormuştum WhatsApp'tan şimdi yine kontrol ettim önceki yazışmalarımı.
ha ben vdsl den fıbere gecmıstım orda almamışlardı haklısınız..
-
Adsl-vdsl de yeni abonelikte ücret alınıyor. Geçişte alınmıyor. Fiberde bazı firmalar 6 ay şart koşuyor. Netman a geçiş 2 ay oldu, şimdilik iyi. VDSL biraz şans işi, altyapı sağlam ise pek sorun yaşamazsın gibi. Zam da gelse bu 3 firmaya genede diğerlerine göre fiyat avantajı olur .
en ıyı f/p 3 lu bu sanırım. Ben poyraz ve gıbır forumda musterı hımzetlerı oldugu ıcın kendılerıne guvenıyorlar dıye guvenırım açıkcası. Netmande burada kullanan arkadasların yorumları var wsaptan musterı hızmetlerı 10 dkya ıletısım kurabılıyorlarmıs 3 u de guvenılır fırma
-
Netman kullanıyorum fiber optik 100 mbit
Ancak gelen hız 35 mbit
Yaklaşık bir haftadır hız sorunu çözülmüyor.
Ancak gerek oyun gerek kopma olsun bunlarla alakalı bir sorun yaşamıyorum.
Yinede bir süre bekleyeceğim hız olayı düzelmezse iss değiştireceğim.
-
ping kac?
-
Öyle her yere ping denemesi yapmadım ama csgo için konuşmak gerekirse daha önceki firmalarda neyse aşağı yukarı aynı diyebiliriz.
Hız konusunda benzer sorun yaşayanlar vardı onların düzeldi ama sorun bende hala devam ediyor.
-
musterı hızmetlerı ne dıyor?
-
İki tarafta birbirine atıyor suçu.
Türk telekom bir çok deneme yaptı sorun bizde değil diyor.
Netmanda sorun bizde de değil diyip arıza kaydı bırakıyor.
Şimdide ne gelen var ne giden netman bir kaç gün içinde sorunu çözmezse başka firma geçiş yapıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 4 Haziran 2023; 15:52:44 > -
baska fırmayada gecsenız aynısı olabılır ama burası Turkıye
-
Daha önceden 500 mbit kullanıyordum ve 600 çıkıyordu hız.
Hatta bir sorun olduğunu sanmıyorum ki zaten iki tarafta bizde sorun yok diyorlar.
İss değiştiğim de hız olayı çözülmezse o zaman daha net anlaşılır sorun kimde olduğu.
-
haziran 5 oldu ve hiçbirine hala zam gelmedi, artık bu üçlüden birine taşınma zamanı geldi sanırım
-
daha haziran yeni girdi
27 haziranda Turknet 10 aylık peşin ödemem bitiyor
bitmeden bir hafta öncesi başlıkta adı geçenlerden birine oparotör değiştirmek geçmek için bekliyorum
ama zamlar o güne kadar mutlaka gelir (gelmesin derim ama kaçınılmaz; bugün sabaha karşı sigaralardan kuvvetlice başladı sağnak) ve tecavüz kaçınılmaz olacak gibi
gerçi taahhütsüz iss herhalde bunlar; yine de zam geldikçe zewk alma durumları mecbur internet zamlarına katlanıcaz gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X