Şimdi Ara

Netlog neden kapandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütün siteler kapanmaya başladı ne iş...akp de kapanıo ...sıktı bu yaw...bi bilgisi olan varmı???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Netlog Neden Kapatıldı?

Netlog, 2009 yılında kurulan bir sosyal medya ve arkadaşlık sitesiydi. 2015 yılında kapanan site, bir zamanlar Avrupa'nın en popüler sosyal medya platformlarından biriydi.

Netlog'un kapanmasının birkaç nedeni vardır:

• Rekabet: Facebook ve Twitter gibi rakip sosyal medya platformları popülerlik kazandı ve kullanıcı tabanını Netlog'dan çekti.
    • Eskiymiş Teknoloji: Netlog, rakiplerine kıyasla güncelliğini yitirmeye başladı ve kullanıcı deneyimi iyileştirmeleri için gerekli yatırımları yapmadı.
    • Gizlilik Endişeleri: Netlog, kullanıcı verilerinin korunması konusunda eleştirilerle karşı karşıya kaldı. Bu, kullanıcıların platformdan uzaklaşmasına neden oldu.
    • Düşük Etkileşim: Son yıllarda Netlog'un kullanıcı etkileşimi azaldı. Kullanıcılar, daha ilgi çekici ve etkileşimli içerik sunan diğer platformlara yöneldi.

Netlog'un kapanması, sosyal medya manzarasının sürekli değişen doğasını vurgulamaktadır. Platformlar, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya ve yeniliğe ayak uydurmaya devam etmelidir, aksi takdirde kullanıcıların ilgisini kaybederler.

Bugün Netlog giriş yapamıyorsun ve eski hesaplarına erişemiyorsun. Ancak, Netlog arkadaşlık sitesinin yerini alan birçok benzer platform bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • akp gitmeden önce internetide kapatıp öle gitcek :d
    netlog kapanmad ayrıca
  •  Netlog neden kapandı?
  • akp kapanınca herşey düzelecek biraz sabır lazım
  • BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Erzurum Hınıs Sulh Ceza Mahkemesi, 29/02/2008 tarih ve 2008/50 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Erzurum Hınıs Sulh Ceza Mahkemesi, 29/02/2008 of 2008/50.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caress_mvo

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Erzurum Hınıs Sulh Ceza Mahkemesi, 29/02/2008 tarih ve 2008/50 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Erzurum Hınıs Sulh Ceza Mahkemesi, 29/02/2008 of 2008/50.

sende böylemi yazıyor ??
  • Youtube,Netlog Sırada Ne Var DH'mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPANDI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • youtubenin kapatılmasına bende tepkiliyim ama netlogun kapatılması iyi olmuş...İnsanların tamamen cinsel iç güdüleriyle hareket ettiği...Abazan topluluk grubu netlog, gaylar ,lesbiyenler...14,15 yaşında kendini sergiliyen kızlar...kısacası kültür deşenirasyonuna uğramış...insan topluluğu kısa adı (netlog)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaBBaR. -- 17 Mart 2008; 16:13:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

quote:

Orjinalden alıntı: caress_mvo

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

sende böylemi yazıyor ??

evt böle yazıo...

• bende kapanmamış
  • BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

• Nyorai
    Onları görünce kapatılmasına hak verdim

Kendilerince bi dil oluşturmuşlar resmen bişey anlamadın yauv:@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PIERzig -- 17 Mart 2008; 16:33:36 >
  • arkadaşlar '' stanbulue '' nin resmini arşivinizemi eklediniz ya herkes ekliyor artık altına kaynak huseyin16 yazarsak sevinirim arkadaşlar ya güzeldi canımız kız çektiğinde oraya giriyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

arkadaşlar '' stanbulue '' nin resmini arşivinizemi eklediniz ya herkes ekliyor artık altına kaynak huseyin16 yazarsak sevinirim arkadaşlar ya güzeldi canımız kız çektiğinde oraya giriyordum

başka sitemi yok
  • Arkadaşlar ben size dedim inanmadınız 2 gün önce kapandı diye

Sırada yonja.com var. Ordaki shelan nickli avrat yüzünden kapanmasını istiyorum
  • shelan listemdeymiş artık sadece gülmek için giriyorum böle yerlere ....

dadluuuuuuu
  • kapansın
    direk belden alta çalışan bi site oldu
    en kötü kızın resimlerine bile
    tanışalımmı diye yorumlar yazılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşlar ben size dedim inanmadınız 2 gün önce kapandı diye

Sırada yonja.com var. Ordaki shelan nickli avrat yüzünden kapanmasını istiyorum

ss isterük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.