arkadaşlar şu anda ben 4 gb kotalı net kullanıyorum ve aylık 29 tl tabiki kotayı geçmesse şimdi ben netlimitsiz 12 ay 39 tl kampanyasına katılabilirmiyim tarife değişikliği yapsam yada kapattırıp yeniden açsam
quote:
Orijinalden alıntı: sametshn
arkadaşlar şu anda ben 4 gb kotalı net kullanıyorum ve aylık 29 tl tabiki kotayı geçmesse şimdi ben netlimitsiz 12 ay 39 tl kampanyasına katılabilirmiyim tarife değişikliği yapsam yada kapattırıp yeniden açsam
Tarife değişikliği yapabilirsin , kapatıp açmaya gerek yok. Yalnız bu 12 ay 39 tl 24 ay kontratlı. Yani 24 aydan önce kapattırırsan verdikleri indirimi geri alırlar. Ayrıca 12 ay sonra indirim bitince 54 tl olacak o tarife , o zaman daha küçük bir tarifeye geçemezsin. Ya bunda kalacaksın ya da daha pahalı bir tarifeye geçeceksin.
hocam tek başıma kullanıyorum ve hemen hemen her ay kota aşımı oluyor bıktım bundan ve düzgün bir net kullanamıyorum dolayısıyla wireless ile ortak kullanmayı planlıyorum bu yüzden geçmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sametshn
hocam tek başıma kullanıyorum ve hemen hemen her ay kota aşımı oluyor bıktım bundan ve düzgün bir net kullanamıyorum dolayısıyla wireless ile ortak kullanmayı planlıyorum bu yüzden geçmek istiyorum
Kotayı aşıyorsan tabi ki geç ama kampanyadan yararlanırken şartlara dikkat et.