|
NETLERİMİZİ YAZALIM 2020 (7. sayfa)

-
-
Herkes çok iyimiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
95 altı tyt 70 altı ayt yapanları vurmuşlar geçen sene
Ankaratıplı bu yıl iyimser olmasa belki umutlu olabilirdim inanilmaz iyimser burada bakin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 18 Temmuz 2021; 14:43:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BA
95 altı tyt 70 altı ayt yapanları vurmuşlar geçen seneİste bu yuzden bu seneden cok umutluyum bakalim 19 gelse yine yetecek
Ankaratıplı öyle demese kesin 18den iyi gelecek diycem de yüzde 100 emin olamıyorum işte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hep iyimser hayal aleminde yasiyo zaten
@Ribozomal Rna ankaratıplı 2018 sınavında kötümsermiş 2018de yazdığı yorumu gördüm sınav yapılabilirdi falan yazmıştı bu sene sıralamaların iyi geleceğini düşünüyor maalesef iyi gelme ihtimali %15 falan bence
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BA@Ribozomal Rna ankaratıplı 2018 sınavında kötümsermiş 2018de yazdığı yorumu gördüm sınav yapılabilirdi falan yazmıştı bu sene sıralamaların iyi geleceğini düşünüyor maalesef iyi gelme ihtimali %15 falan bence
ya olum sen mıydın bilmiyorum galıba sendın ciddiyetli bı arkadastın başarılar falan dilemıstım noldu iki troll gorunce sımarıp ben de yapcam zaa xd falan mı dedın anlamadım az düsturlu konus bi dediğin bi dediğini tutmuyo
Fikrim değişti neden kızıyorsun ki
Geçen sene çok iyimsermiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ne derse tersi oluyor ona göre yorumlayın işte
Ahahahajjss battık o zaman 2
21 gelecek
Yalnız cidden sıkıntı büyük 2018de kötümser yazmış iyi gelmiş 2020 iyimser yazmış kötü gelmiş bu sene de iyimser
yazıyor
Battı balık yan gider lanet ettim artık geliyorsa gelsin
105.75 73.25
87 67 .d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X