Bildirim
NETLERİMİ BİR DEĞERLENDİRİN HOCAM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ygs 2011 cozdum bu arada belirtmis olayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UP -
Fen ve sosyale bakmadın mı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum buradaki amaç nedir ? Ben anormal bir şey göremiyorum. Kendin demişsin zaten çalışmadım test çözmedim diye. Önce bir çalış , çalışıp da yapamıyorsan sıkıntı vardır. Ondan sonra tavsiye istemek için konu açarsın. -
2011 kolay sınav 2015'e göre. 2015'e yaptım desen iyi derdim. Eksik olduğun konuları belirle ve çalış. Sonra YGS'ye iki ay varken full denemeye gömül. Serilik kazandıracağı için ekstradan sosyal çözme imkânın da olacak. İlk 10k gelebilir o zaman
Bu arada tercih döneminde troll konu açtın yine de cevap veriyorum sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludwig Wittgenstein -- 13 Ağustos 2016; 0:08:43 >
Aynen katılıyorum diyeceklerimin kelimesi kelimesine👍
cevaplarınız için teşekkürler beyler. up -
+1
Uyumadan bi bakayım dedim :D
25 az bro ben aynısını indşrip çözdüm 32 net yaptım. Zaten kolay konu eksiğinden kaçtı çoğu soru
2011 ygsde kalemsiz 35 yapman lazım 10 k imkansız
Eski dostum neden böyle şeyler diyip hevesini kırıyosun çocuğun,troll de olsa yanlış buluyorum yaptığını
Sevkini kirmak gibi olmasin imkansiza yakın sıkı çalış yanilt bizi
Dostum arkadaşı motive etmek için söylüyorum.Bu sıralar biraz canım sıkkın olduğu için trollüğe sardım
Konu sahibi eğer üzüldüysen hakkını helal et reis @ZeljkoO
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X