Şimdi Ara

NETLERİME YORUM YAPIP TAVSİYE VERECEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe : Dil bilgisi hariç sıkıntım yok dil bilgisi yavaş yavaş oturuyor 32+ dediğim gibi dil bilgisi olmazsa 35+
    Matematik:32+ İşlem modüler aritmetik mantık konularını daha işlemedik geometride de çember gibi konuları işlemedik
    Sosyal:30 gibi geliyor ama bazen sürem yetmiyor.
    Fen:en büyük sıkıntım sadece bir kez 31.5 yaptım onun dışında 25 gibi geliyor genelde maalesef fizikte optik ışık gibi konular eksik ve çok soru çıkıyor, kimya hiç belli olmuyor bazen 1 yanlış bazen 3-4 biyo genelde 3-4

Toparlayacak olursak

Türkçe:35+

Matematik:34 civari

Sosyal:28-30 net

Fen:25-30 net (fizikte eksik konulardan 3-4 soru gidiyor)

Durum bu sizce ne yapsam daha iyi olurum?

Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum nasıl daha iyiye gidebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 23 Kasım 2014; 21:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sosyal çözen sayısallar deli ediyor adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

sosyal çözen sayısallar deli ediyor adamı

Hocam tavsiye verseydin en azından bi cümle yazmışsın o da beddua mı tebrik mi ne anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Hocam tavsiye verseydin en azından bi cümle yazmışsın o da beddua mı tebrik mi ne anlamadım

hedefin ne kardeş e.a olsan çok güzel tavsiye veriridimde sayısaldan pek çakmam
  • Benimde boyle hatta fende 30 ustu gormedim hep 25-28 arasi. Hocanin verdigi odevleri yapicam ygs lys dershaneyle bir gidiyorum. Sen zaten bu netleri yapabiliyorsan dogru yoldasin suana kadar ne yaptiysan devam et bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Benimde boyle hatta fende 30 ustu gormedim hep 25-28 arasi. Hocanin verdigi odevleri yapicam ygs lys dershaneyle bir gidiyorum. Sen zaten bu netleri yapabiliyorsan dogru yoldasin suana kadar ne yaptiysan devam et bence

İşin kötüsü şu ana kadar '' ciddi'' bir şey yapmadım gibi hissediyorum

• ardelis A kullanıcısına yanıt
    Mezunsan boyle hissetmen normal bende boyle hissediyorum hoca verimli calisiyorsunuz ama farkinda degilsiniz mezun oldugunuz icin diyor. 12 misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Mezunsan boyle hissetmen normal bende boyle hissediyorum hoca verimli calisiyorsunuz ama farkinda degilsiniz mezun oldugunuz icin diyor. 12 misin?

12yim

• Bu ne la forumda herkes uçmuş . Biz mi tembeliz forum mu çalışkan çözemedim . Kim netlerini yazsa en az 110 tane yazıyor .Senin sorduğun soru da ayrı bi gereksiz kendin diyorsun eksik konular var diye onları halletmeden neyin tavsiyesini istiyorsun ki anlamadım fizikte optik ışık eksik diyorsun sonra 25-30 netten şikayet ediyorsun

Al tavsiye vereyim aynı konudan yüzlerce soru çözeceğine yanlış yaptığın konulara yoğunlaş, hiç bilmediğin konulara göz gezdir ya da lys ye ağırlık vermeye başla
  • Up

• quote:

kardes güldürdün ya bende dilciyim benide mat yapanlar ayar ediyor (sizi kastetmiyorum dilci olup mat yapanlari kastediyorum)

• Aynı bensin gerçekten. Benim Türkçe biraz daha iyi ama biyoloji kötü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.