Şimdi Ara

Netlerim (Temel Memel Yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mat: 5
    Sosyal: 10
    Fen: 4

Barajı geçsem yeterli full LYS kasıcam. Unutkanlık sorunum ve herşeyi hiç bir şey bilmiyormuş gibi tekrar tekrar 0'dan öğrenmeye çalışmam temelimi atmamı sağlayamadı. [Günde 8 saat çalışsamda bir işe yaramadı] Antremanlarla Mat bitti fakat testlerde hangi konudan neyin ne çıktığını bilemediğim için bu kadar net yapabiliyorum, zaten olması gerekende buydu sanırım ? Hedefim ts-1 350 puan. Seneye kadar bu puanı umarım yaparım.

*ÇALIŞKANLIK DEĞİL - ZEKA KAZANDIRIR*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 25 Aralık 2016; 16:13:53 >

• kardeş o sosyal nedir? 1 hafta çalışsan +20 yaparsın 10 nedir
  • valhallaa kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi sürekli verimsiz geçiyor. Ya anlatılanları anlamadan dinliyorum ya sınavı gözümde çok büyütüyorum ya da kendimi çok küçük görüyorum anlamadim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni forumda 5-6 aydır konularını görüyorum senin problemin " kendine güvenmiyorsun ve kısa yola kaçıyorsun" bence ilk önce bunu kafadan atman lazım.
  • ben ilk başladığımda bundan daha rezildim, 134 puan düşün bugün 375 civarı puanları görüyorum. unutmanın sebebi unutkanlığın değil ezberlemen. dersleri ezberleme mantığını kavra. öğrenilen şey unutulmaz evet 375 iyi değil mezuna kalıcam ama ilk halime göre çok iyi. cümleyi ögelerine bile ayıramazdım türkçede düşün dediğim gibi önemli olan mantığını kavramak. 8 saat verimsiz çalışacağın 4 saat verimli çalış daha iyi.
  • Zeka değil çalışkanlık kazandırır.
    Calış.

• N-Baranov. kullanıcısına yanıt
    Hocam 400 alınca Cümleyi ögelerine ayıramayan hala var zaten kolay değilki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon Bereets

Hocam 400 alınca Cümleyi ögelerine ayıramayan hala var zaten kolay değilki.

kanka ben yüklemi bile bulamıyordum gerizekalıydım baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazingquantum

Zeka değil çalışkanlık kazandırır.
    Calış.

Sağol kardeşim motive ettiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-Baranov.

ben ilk başladığımda bundan daha rezildim, 134 puan düşün bugün 375 civarı puanları görüyorum. unutmanın sebebi unutkanlığın değil ezberlemen. dersleri ezberleme mantığını kavra. öğrenilen şey unutulmaz evet 375 iyi değil mezuna kalıcam ama ilk halime göre çok iyi. cümleyi ögelerine bile ayıramazdım türkçede düşün dediğim gibi önemli olan mantığını kavramak. 8 saat verimsiz çalışacağın 4 saat verimli çalış daha iyi.

Nasıl öğrenilen şey unutulmaz hocam aklımdan siliniveriyor hepsi

• Az kaldı sınava. Tavsiyem sözele yüklenmen. Sayısal olmuyorsa çalışarak vakit kaybediyorsun, geçen sene aynı hatayı yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennelmus

Az kaldı sınava. Tavsiyem sözele yüklenmen. Sayısal olmuyorsa çalışarak vakit kaybediyorsun, geçen sene aynı hatayı yapmıştım.

Sayısal çözmek zor iş hocam Antremanlarla Mat. kitabı bitti. Fakat sözel dersleride unutuyorum TM olsam mı diye düşündüm sonrasında vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Orijinalden alıntı: N-Baranov.

ben ilk başladığımda bundan daha rezildim, 134 puan düşün bugün 375 civarı puanları görüyorum. unutmanın sebebi unutkanlığın değil ezberlemen. dersleri ezberleme mantığını kavra. öğrenilen şey unutulmaz evet 375 iyi değil mezuna kalıcam ama ilk halime göre çok iyi. cümleyi ögelerine bile ayıramazdım türkçede düşün dediğim gibi önemli olan mantığını kavramak. 8 saat verimsiz çalışacağın 4 saat verimli çalış daha iyi.

Nasıl öğrenilen şey unutulmaz hocam aklımdan siliniveriyor hepsi

Onu diyorum işte. Aklından siliniyorsa öğrenmiyorsun ezberliyorsun. Öğrensen, mantığını kavrasan unutmazsın. Örneğin 9. sınıftaki gördüğüm bazı dersleri hiç çalışmadan bu senenin başında hatırladım mesela. Çünkü ezberlemedim o dersi, öğrendim. Emin ol bende senin gibiydim sürekli unuturdum sonradan anladım ki ezberliyorum, öğrenmiyorum.

• ÇALIŞKANLIK DEĞİL - ZEKA KAZANDIRIR

Bu cumleden sonra sana tavsiye vermek ahmaklik olur. Sana burada 10 sayfa tavsiye oneri verselerde kafa yapini degistirmeyecegin surece hicbisey yapamazsin.
  • N-Baranov. kullanıcısına yanıt
    Dediklerini uygulayacagim cok tesekkur ederim dostum

• 742793 kullanıcısına yanıt
    İkisini de doğru kullanan kazanır:)

• quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Dediklerini uygulayacagim cok tesekkur ederim dostum

iyi dersler
  • Nobel Ödüllü Aziz Sancar demiş ki; Ben zekaya inanmam. Benim icin önemli olan şey çalışkanlıktır.

Ya da buna benzer bir sey

Matematik yorum isi değil ki. 160 iq olsun isterse. Kuralı bilmeden yine yapamaz. Calış.
  • Çalışmak kazandırır. Zeka sadece çalışma süresini kısaltır. Konuları öğrenerek ilerleyin. Ezberlerseniz ertesi sabaha aklınızdan uçup gider. Çalışırken kendi kendinize sorular sorun ve cevaplayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.