Şimdi Ara

Netlerim neden artmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ağustos sonuna doğru başladım çalışmaya, 75-80 net yapıyordum. Bir ara yükseldim biraz 95-100 , sonra ne olduysa şuan yine 80-85. Yok hani gerçekten anlamıyorum neden olmuyor niye yapamıyorum. Sınavdan önce çok güveniyorum kendime bi çıkıyorum fıss. Moral falan da kalmıyor insanın hani sınavın yarısını anca yapınca. Çalışma düzenim mi yanlış nedir anlamadım. Arkadaşlarım da benim gibiydiler şimdi hepsi çıktı +100 ben kaldım
    Ortalama 330-350 puan alıyorum. Ama katetmem gereken bayağı bir yol var, hedefim YTÜ makine

Forumda bir sürü arkadaş görüyorum işte türkçe çok zordu, 2 y :( falan yazmışlar, madem böyle yetenekler var aramızda, onlardan yardim bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juelz -- 25 Aralık 2012; 7:50:16 >

• yanlislarin hangi derste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı be gülüm
  • Ayni sorun bendede var ya : / Cok calışym ama hıc artıs yok :(

• Sen forumda her yazılana inanma.Belirlibir seviyeden sonra netleri arttırmak gerçekten zor oluyor takılıp kalıyorsun,ilk olarak deneme sonuçlarını aldığında hangi konuları yapamamışsın kotrol et son 5,6 deneme ile karşılaştır büyük ihtimalle aynı yerlerde takılıyorsundur.
  • ben de hiç artıran görmedim, ilk denemelerde nasılsak hala öyleyiz
  • Başarı merdiven gibidir basamak basamaktır once aynı seviyede ilerlesiniz sonra yükselirsiniz ve yükseldiğinizde benim gibi sizde şaşırırsınız

Netlerim neden artmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delima -- 25 Aralık 2012; 16:53:33 >
  • Benim de artmıyordu son sınav 147.5 yapınca şaşırdım 135 de sabitlenmiştim oysaki.
    Belki de zaman daha zor diyedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevitra

yanlislarin hangi derste

birinin bunu yazması gerekiyordu
    Avatar resmin aşırı itici değiştirirsen herkez için daha iyi olacak
  • türkçe çok iyiydi benim 3 y falan yapıyordum, şimdi 27-28 netin üstüne çikamiyorum, mat 30 civarı geliyor , sosyal genelde zaman yetiştiremiyorum bakmaya bile zamanim olmuyor, fen fena değil işte 30 civarı o da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Benim de artmıyordu son sınav 147.5 yapınca şaşırdım 135 de sabitlenmiştim oysaki.

Kusura bakma da adamın derdi 90-100 net sen buraya yazmışsın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan.33

quote:

Benim de artmıyordu son sınav 147.5 yapınca şaşırdım 135 de sabitlenmiştim oysaki.

Netlerin neden artmiyor demiş bende kendimden örnek verdim zamandan böyle yapıyorsa başka sınavlarda daha iyi yapabilir diye
    Ve genel olarak ygs çok zor artan bir sınav Lys gibi değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Netlerin neden artmiyor demiş bende kendimden örnek verdim zamandan böyle yapıyorsa başka sınavlarda daha iyi yapabilir diye

135 nette sabitlenmek de normal bence sonucta sınav 160 soru emeklerinin karsılıgını alırsın umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

135 nette sabitlenmek de normal bence sonucta sınav 160 soru emeklerinin karsılıgını alırsın umarım.

sağol ama sınıfımda gerilerdeyim o yüzden üzülümüyor değilim. 145 in altına inmeyenler.
    Hayırlısı olsun inşallah sende istediğin yere girersin

• konuyu dağıtmayın beyler lütfen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juelz

Arkadaşlar merhaba,

Ben ağustos sonuna doğru başladım çalışmaya, 75-80 net yapıyordum. Bir ara yükseldim biraz 95-100 , sonra ne olduysa şuan yine 80-85. Yok hani gerçekten anlamıyorum neden olmuyor niye yapamıyorum. Sınavdan önce çok güveniyorum kendime bi çıkıyorum fıss. Moral falan da kalmıyor insanın hani sınavın yarısını anca yapınca. Çalışma düzenim mi yanlış nedir anlamadım. Arkadaşlarım da benim gibiydiler şimdi hepsi çıktı +100 ben kaldım
    Ortalama 330-350 puan alıyorum. Ama katetmem gereken bayağı bir yol var, hedefim YTÜ makine

Forumda bir sürü arkadaş görüyorum işte türkçe çok zordu, 2 y :( falan yazmışlar, madem böyle yetenekler var aramızda, onlardan yardim bekliyorum.

Arkadaşım 330-350 puan için alabilmek için hangi derste kaç net yaptın buraya yazabilir misin acaba :)) Şimdiden teşekkür ederim

• Bence hedefe ulaşmaya çalışmak,hedefe ulaşmaktan daha zevkli.Çalışıp çalışıp başaramamak hoş oluyor.(Kafa yapımın nasıl olduğunu bende analiz edemiyorum bazen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 29 Aralık 2012; 20:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenalkorteks

quote:

Orijinalden alıntı: Juelz

Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşım 330-350 puan için alabilmek için hangi derste kaç net yaptın buraya yazabilir misin acaba :)) Şimdiden teşekkür ederim

http://puu.sh/1GX34
    http://puu.sh/1GWZn
    http://puu.sh/1GX1J

al sana birkaç örnek, önceki sınavlarımdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.