Şimdi Ara

Netlerim ,geometri sorunum ve depresyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Dh forumu hep okurdum ama üye degildim. Cok sayida derece cikaracak ya da cikarmis uye oldugunu biliyorum. Bu yuzden biraz tavsiye istemeye geldim
    Iyi bi anadolu lisesinden mezunum obp'm 91. Mezun senemdeyim. Cunku uzgunum ki calismadim. Depresyonla basa cikmaya calisiyodum.En basindan beri mezuna kalicam demistim. Ama boyle bi seyin bahanesi olmaz ne yazik ki. Siralamam 62k geldi. Daha iyisini yapacagimi dusundugum icin kaldim. Ama cevremde danisabilecegim kimse yok
    Netlerim soyle:
    Turkce:37-38 civari
    Sosyal: 12-15 (denemenin zorluguna gore degisiyor)
    mat:29-30( geometrim genelde ya full bos oluyor ya da 1-2 doğru)
    fen:15-17 arası
    Ayt ise
    mat:24-25
    Fen:34-35 ( özdebirde 39 yapmıştım ama genel bi sınav olmadıgi için saymıyorum)
    genel sıkıntım GEOMETRI. Hicbir sekilde yapamiyorum bunu nasil asarim en azindan 5-6 net yapsam bile yeter bana. Hangi hocalari dinlemeliyim hangi kaynaklari cozmeliyim? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Bu arada hic motivasyonum yok. Sanki surekli kafamin icinden biei yapamicaksin diye bagiriyor gibi ama susturup calismaya devam ediyorum. Sag olun simdiden
    Bu arada ozdebir 3k gelmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 22 Aralık 2019; 21:42:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometrin 0 sa bence karekök 0 ile başla. Kenan Kara'dan dinleyebilirsin bence çok iyi anlatıyor konuları ama anlatımı size ağır geliyorsa Metin Hoca'dan da dinleyebilirsiniz ona daha temelden anlatıyor diye duymuştum. Karekök 0 ile birey b yi çözmeye çalış birey b biraz ağır gelse de çözümleri çok iyi resmen konu anlatımı gibi çözümleri var soruların çözümlerini izlemek bile size bir şeyler katar.
    Diğer derslerde netleriniz çok iyi hocam zaten çalıştıkça daha da artacaktır. Sizin için çok zor olmaz bence sıkmayın canınızı iyi çalışmalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok tesekkur ederim cevabiniz icin🙂 bu hafta basliyorum o zaman geometriye . Zor diyip bosladikca hicbir zaman baslamiyorum

• bence biraz da gözünde büyütüyosun netlerin iyi tamamen 0 olmaz geometri
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    nurtaç hoca da var yeni keşfettim ona da bakabilirsin

• hocam tyt ve ayt mati nasil yükselttiniz ben tytde 13 , ayt de 5 yapiyorum
  • Gozumde buyutuyo olabilirim ama denemelerde 0 geliyo belki temelim var ama oturtamiyorum soruda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satsuki S kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim bakicam

• quote:

Orijinalden alıntı: GüneyTekinoğlu

hocam tyt ve ayt mati nasil yükselttiniz ben tytde 13 , ayt de 5 yapiyorum
    mata ilk basladigimda 15 16 geliyodu genel olarap. cap problemler fasikulunu aldim tamamini cozmedim ama konu kismi bitti(%80 i falan oluyo). Bi de 345 in yarisini cozdum. 345 baya isime yaradi. Tyt boyle yukseldi. Ayt ilk basladigimda 12 13 falandi ama konu bilmiyordum konu calistim bi de cap turev cozdum yukseldi. Bence cok dusukse netiniz eksik konularinizi cikarip temizleyin ayt baska turlu yukselmiyor
  • Fiziği yapabiliyorsan her dersi yapabilirsin bana göre. Fiziği nasıl yapıyorsun kral?

• Benimde geometrim kötü . Ancak bu sene birey b + Kenan kara yaptım hakkıyla yaparsan gerçekten iyi oluyor hocam . Muazzam anlatıyor hoca sağolsun

• Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    Dörtgenlere takılı kaldım çembere geçemiyorum ya:(

• Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağolun dikkate alıcam benm tyt de 10 15 ayt de 5 geliyor...
  • mezuncey M kullanıcısına yanıt
    Hocam dörtgenler için ucgeniniz sağlam olmalı biraz . Birey bden üçgeni bitir sorun yasamazsin bence

• Hocam birey b üçgenleri aksatmadan düzenli şekilde kenan hocadan da konu dinleyerek bitirdim sonra araya bir hafta girdi dörtgenlere geçince zorlandım birey bde o kalış o kalış yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Fiziği yapabiliyorsan her dersi yapabilirsin bana göre. Fiziği nasıl yapıyorsun kral?
    Fizik:cap fasikulleri+YouTube(genelde umut oncul) dinliyorum fasikuller iyi baya cikabilicek soru tiplerinin hepsini veriyorlar. Ondan sonra da saglam kaliteli kaynaklardan cozuyorum. Mesela yayin denizi ayt iyidir
    Kimya:11 de saglam tuttum kimyayi palmeden cozdum sadece baska bisi yapmadim kaynak olarak yeni cikan 345 iyi diyorlar bilmiyorum
    Biyoloji: palmeleri bitir oncelikle sonra sistemler icin apotemi cozdum ben bilgi sarmalina da bu sene basladim. Endemik biraz abarti geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakovpavlov45

Benimde geometrim kötü . Ancak bu sene birey b + Kenan kara yaptım hakkıyla yaparsan gerçekten iyi oluyor hocam . Muazzam anlatıyor hoca sağolsun
    Cok tesekkurler bakicam eve gider gitmez bugun

• GüneyTekinoğlu kullanıcısına yanıt
    Takildiginiz yerde sorabilirsiniz yardimci olmaya calisirim elimden geldigince😊

• Ah be kuzum. Birakmasaydin su konudan sonra şu an üni birdin. O kadar güzel yerlere cekilirmis ki kendini bi tıp fakultesine atardin iyi kötü. Netlerim gerçek sınavda bu konunun TIPATIP aynisi geldi. Aralıkta bırakmak nedir ya? Kafam iyiymiş. Ilk bin bile kasarmisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 22 Ekim 2020; 14:1:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.