Şimdi Ara

NETKAR PRO (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
770
Cevap
1
Favori
31.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bize baska onerebilecegin varmi online olan ve bir sey daha kuzenimle suan deniyoruz ama su25 de gaz olayini cozemedik hep basili kaliyo moto calisca arac direk firliyo gaza basmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

Arkadaslar biri bana yardimci olblrmi demo indir key felan gerekli sizle beraber takilmak istiyorumda....

15 euro verip satın alman gerekli

eğer almak istiyorsan al ama online oynayan kalmadı,bunda bir türlü modlanamaması büyük etken.oyun gelişemeden öldü malesef

Bence modlanamaması değil hard sim olması oyuna talebi düşürdü,sim oynayanlara bile oyun zor gelirken demoya f1600 gibi en zor araçlardan birini koyarsan millet arkasına bakmadan kaçar

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

Arkadaslar biri bana yardimci olblrmi demo indir key felan gerekli sizle beraber takilmak istiyorumda....

15 euro verip satın alman gerekli

eğer almak istiyorsan al ama online oynayan kalmadı,bunda bir türlü modlanamaması büyük etken.oyun gelişemeden öldü malesef

Bence modlanamaması değil hard sim olması oyuna talebi düşürdü,sim oynayanlara bile oyun zor gelirken demoya f1600 gibi en zor araçlardan birini koyarsan millet arkasına bakmadan kaçar

valla 135 Hp lik Abart bile set yapmadan gitmiyor sanki GP2 aracına set yapıyorsun hele yağmurda dediğim gibi modlansaydı herşey çok farklı olabilirdi.hard sim olsa bile modlansaydı eminim daha geniş kitlelere yayılırdı

• NETKAR PRO F1800-SUZUKA

http://netload.in/dateiQTNQyMBkGK.htm

• http://www.virtualr.net/nk-pro-racing-coming-on-october-26

Onada 15 euro istiyorlar,hiç değilse netkar pro olanlara bir güzellik yapsalardı ama nerde
  • quote:

http://www.virtualr.net/nk-pro-racing-coming-on-october-26

Onada 15 euro istiyorlar,hiç değilse netkar pro olanlara bir güzellik yapsalardı ama nerde

Bu olay nedir anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

http://www.virtualr.net/nk-pro-racing-coming-on-october-26

Bu olay nedir anlamadım

Al benden de o kadar.

• Netkar Pro Racing çıkacakmış galiba anlayan biri açıklasın diye koydum ama anlayan olmadı
  • AC için finans mı topluyo
  • sıkıntıdan sürüyorum hala
  • arada giriyorum hala
  • Oyun 1 Mart'a kadar 4.99 euro

Assetto Corsa denemek isteyenler kaçırmasın
  • Konuyu hortlatmış olduk ama çaresiz kaldım.
    Netkarpro yu kurdum fakat aracı bir türlü çalıştıramadım G27 kullanıyorum tüm ayarlarını yaptım ama atadığım starter tuşu dahil hiçbir tuşla çalıştırmayı beceremedim.
    Hata nerde bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinY

Konuyu hortlatmış olduk ama çaresiz kaldım.
    Netkarpro yu kurdum fakat aracı bir türlü çalıştıramadım G27 kullanıyorum tüm ayarlarını yaptım ama atadığım starter tuşu dahil hiçbir tuşla çalıştırmayı beceremedim.

kontroller dan ayarını yaptıysan çalışmaması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Konuyu hortlatmış olduk ama çaresiz kaldım.

kontroller dan ayarını yaptıysan çalışmaması imkansız.

Evet starter diye geçen yere direksiyondan bir tuş ayarladım ama basıyorum yok zerre hareket yok. Araba çalışmıyor :) farklı tuşlarda atadım klavyedende denedim yinede çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinY -- 17 Haziran 2013; 21:21:30 >
  • o zaman yanlış yapmışsındır. kontroller a girdiğinde sana komutlar verir: gaza tam bas, gazı bırak, direksiyonu sonuna kadar çevir diye. onları yaptın mı?
  • quote:

o zaman yanlış yapmışsındır. kontroller a girdiğinde sana komutlar verir: gaza tam bas, gazı bırak, direksiyonu sonuna kadar çevir diye. onları yaptın mı?

Evet starter diye geçen yere direksiyondan bir tuş ayarladım ama basıyorum yok zerre hareket yok. Araba çalışmıyor :) farklı tuşlarda atadım klavyedende denedim yinede çalışmıyor.

bütün ayarlar tamam gaz fren debriyaj bunlarda sıkıntı yok zaten hatta sağa bak sola bak brake+ brake- bütün hepsi çalışıyor sadece starter çalışmıyor. Sanırım setupta bi sıkıntı var aklıma bir bu geliyor.
  • quote:

quote:

o zaman yanlış yapmışsındır. kontroller a girdiğinde sana komutlar verir: gaza tam bas, gazı bırak, direksiyonu sonuna kadar çevir diye. onları yaptın mı?

bütün ayarlar tamam gaz fren debriyaj bunlarda sıkıntı yok zaten hatta sağa bak sola bak brake+ brake- bütün hepsi çalışıyor sadece starter çalışmıyor. Sanırım setupta bi sıkıntı var aklıma bir bu geliyor.

marşa mouse ile tıklayarak da çalıştırabilirsin aracı.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.