Şimdi Ara

NETKAR PRO (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
1
Favori
31.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ninapersson ile hallettik, kendisine iyi yarışlar dilerim, 1mbit internet izin verirse bende birazdan netkar proya baslıcam :))
  • Az önce satın aldım oyunu Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • Yukarıdaki gibi F1800 ile kokpitiçi yağmurlu havada çekilmiş tam tur videosu bekliyoruz,tavsiye olarak eldiven takmana gerek yok,hava yağışlı olacağından yanına şemsiye al yeter

Şaka bir yana hayırlı olsun,setup yapmasını biliyorsan muhakkak setubu kendin yap, bilmiyorsanda buradakihttp://www.wagenvoort.net/rank/setups.php hazır setuplardan indir ama kendine göre düzenle.Aşağıdaki taktikler işe yarıyor

ARAÇ VİRAJA GİRİŞTE ÖNDEN KAYIYORSA

ön bump -

arka rebound -

caster +

ön antirol -

arka antirol +

ARAÇ VİRAJA GİRİŞTE ARKADAN KAYIYORSA

ön bump +

arka rebound +

caster -

ön antirol +

arka antirol -

ARAÇ VİRAJ İÇİNDE ÖNDEN KAYIYORSA

ön antirol -

arka antirol +

camber +

ön kanat +

arka kanat -

ARAÇ VİRAJ İÇİNDE ARKADAN KAYIYORSA

ön antirol +

arka antirol -

camber -

ön kanat -

arka kanat +

ARAÇ VİRAJ ÇIKIŞINDA ÖNDEN KAYIYORSA

ön rebound +

arka bump +

caster -

ön antirol -

arka antirol +

ARAÇ VİRAJ ÇIKIŞINDA ARKADAN KAYIYORSA

ön rebound -

arka bump -

caster +

ön antirol +

arka antirol -

• server için toplaşsak mı ne kimler gelir ön yoklama yapalım
  • her türlü gelirim hacı
  • Ben gündüzleri ve akşamları uyarım her türlü... Bir ara turlayıp koyarım. Frapsla mı çekiyorduk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Ben gündüzleri ve akşamları uyarım her türlü... Bir ara turlayıp koyarım. Frapsla mı çekiyorduk?

evet Fraps
  • GTR2 onlinede sorun yok,Netkar'da kendim server açıyorum sorun yok ama başkasının serverine bağlanınca 2-3 dakika sonra serverle bağlantı kesiliyor,bu durum yaklaşık 6 aydır var ve nedenini bir türlü bulamadım
  • Ben turu Crema veya Imola'da atarım. Default setupla 5 turluk benzin ile. Frapsın sürekli video çekenini buldum malum yerlerden.

Mülakat herhalde bu tur izlenmesi
  • bu oyunu bi turlu calistiramadim makinamda... bakicam, degerlendiricem, olcucem bicicem ama 6 aydir araliklarla cekip kuruyorum, cik olmuyor... user secimi veya ufak ayarlarin oldugu ilk ekrandan sonra executable dosya direk islemlerden dusuyor ve log'a birsey de yazmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionteam

bu oyunu bi turlu calistiramadim makinamda... bakicam, degerlendiricem, olcucem bicicem ama 6 aydir araliklarla cekip kuruyorum, cik olmuyor... user secimi veya ufak ayarlarin oldugu ilk ekrandan sonra executable dosya direk islemlerden dusuyor ve log'a birsey de yazmiyor...

Pc ye format ve güncel tüm driverler(windows güncellemeleri,dx,ekran kartı vs.) kurulursa sorun çözülür.

Sorun hala devam ediyorsa indirdiğiniz dosya hatalıdır...
  • quote:

Ben turu Crema veya Imola'da atarım. Default setupla 5 turluk benzin ile. Frapsın sürekli video çekenini buldum malum yerlerden.

Crema'da İmola'da zor pistlerdir çünkü kerpler yüksek iyi setup yapmak lazım.

Default setup ile atacağın turda tur olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Ben turu Crema veya Imola'da atarım. Default setupla 5 turluk benzin ile. Frapsın sürekli video çekenini buldum malum yerlerden.

Crema'da İmola'da zor pistlerdir çünkü kerpler yüksek iyi setup yapmak lazım.

Default setup ile atacağın turda tur olmaz...

İyi bildiğim iki pist olduğu için bu pistler dedim. Şu aralar kafam meşgul olduğu için setupla çok uğraşamayacağım. Tavsiye ettiğiniz pist ve setup varsa formula 1800 ile önerilere açığım.

Görünen o ki bana ana sağlam bir yarış mühendisi lazım...

Not:

Fiat 500 AC Laguna Seca 1.42.330 (wagenwoort'tan hot lap setup) - 2 tur attım
    F2000 Laguna Seca 1.24.754 (wagenwoort'tan hot lap setup) - 2 tur attım
    FTarget Imola 1.45.870 (default setup) - 2 tur attım

Not2:

Hİç bir servera bağlanamıyorum ping 3000'lerde geziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 13 Mayıs 2012; 16:09:58 >

• http://www.wagenvoort.net/rank/track-records.php?trackid=77&carid=30&#driver8009

http://netload.in/dateiYvWIbQCJCq.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 2 Temmuz 2012; 15:20:34 >

• http://www.wagenvoort.net/rank/track-records.php?trackid=73&carid=2&#driver8009

http://netload.in/datei9QtcVpZlfd.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Adam asmis bir kaski eksik ;)
  • Bende varium bundan sonra aranizda cekilin yoldan geliyor Fear Dot Com :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear Dot Com -- 7 Ağustos 2012; 0:03:06 >
  • Arkadaslar biri bana yardimci olblrmi demo indir key felan gerekli sizle beraber takilmak istiyorumda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

Arkadaslar biri bana yardimci olblrmi demo indir key felan gerekli sizle beraber takilmak istiyorumda....

15 euro verip satın alman gerekli

eğer almak istiyorsan al ama online oynayan kalmadı,bunda bir türlü modlanamaması büyük etken.oyun gelişemeden öldü malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 8 Ağustos 2012; 22:37:02 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.