Şimdi Ara

netimi biri mi kullanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosuz modemim var.Evde bir benim bilgisayar var bir de dizüstü...Şimdi cryptload programı ile rapidshareden free olarak gayet güzel download yaparken bir baktım durakladı.Ne oldu ne bitti derken herhangi bir rs linkini browsera koyup freeye tıkladığımda şu an zaten rsden birşey indiriyorsunuz onun bitmesini bekleyin dedi.Cryptload programını kapadım yine aynı şey...Laptopta da birşey açık değil...192.168.0.1 den bağlı aygıtlara bakıyorum 2 aygıt gözüküyor benle laptop..Aynı şey bazen yazlıkta da oluyordu.(orda bulunduğum mekanda etrafta birilerinin rapid bulup indirmesi imkansız gibi birşey)Neyse şayet netimi biri sömürüyorsa bunu nasıl anlayabilirim.Yani en kötü şifreyi değiştiririm öyle bir durum varsa ama...

• Modemin yönetim ekranında, aktif kullanıcıları gösteren bir menü olmalı, ordan bakabilirsin. Rapidshare ile ilgili olarak ta, browser ında geçmişi , cookie leri, geçici dosyaları sil. Internet explorer ı yeniden başlat, tekrar dene.
  • genelde bu durumlarda açık portlardan giriş yapılıyor kişi senin modemden sadece kullanıcı adını ve şifrenden yaralanıyor aynı nextlerdki newcamd gibi senden bişey indirimez ama senin adına bişey indiriyormuş veya senin adınaymış gibi işlem yapılabilir okadar çekiniyorsan tavsiye olarak frwl açık olup olmadığa bak kısa yoldan active security monitor den güvenlik durumuna bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.