Tekelleşmeyi dibine kadar kullanan bir hükümet var. |
Netgsm yaptığı zam hakkında suç duyurusu yaptı: Neler yaşanıyor? (5. sayfa)

-
-
Dünyada sadece bizde görebilirsiniz bu tarz olayları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell sözleşmem bu ay bitiyor
NETGSM'e geçecektim fakat bu haberle beraber maalesef hat alamayacağımı anlıyorum
-
Turkcell'in bin velasini versin ya, internetini kullaniyorum evde, her 2 haftada bir bolgesel ariza diye internet gidiyor bu 10.oldu. lanet bir firma ya, nerden taahut yaptirdim bilmiyorum, cayma hakki ucretini kesin olarak istiyorlar buna ragmen. Gercekten lanet bir firma, uzak durun bunlardan bu haberden gordugumuz kadariyla da belli zaten ne olduklari.
Ülkede çok büyük bir kuralsızlık ve kanunsuzluk var. Göz göre göre kanunlar çiğneniyor ve güçlü olanın lehine işliyor bütün süreçler. Siyasal islam buymuş demek ki. Hakkın ve haklının değil, güçlünün ve kural tanımazın yanında olduğu bir sistem.
-
Fakat yönetimi devlette. Yönetim kurulunu devlet belirliyor.
Anlamadığım için şunu sormak istiyorum: Baz istasyonları Turkcell'e ait olduğu için anlaşmayı tek taraflı olarak feshedemez mi? İlla NetGSM ile çalışmak zorunda değil. Amacım Turkcell'i savunmak değil tabii. Sadece kafama yatmadı.
-
Serbest Piyasa diye böylesi olmaz. Gelişmiş ülkelerde regülasyonlar anında devreye girer. Refleks gibi ... Başka ülkede olsaydı Türksel in ümüğü sıkılırdı ...
Turkcell ayrıca bu fiyatlara 5G bile sunmuyor! ... Yabancı ülkelerde çoğu Türkiye den vasat her açıdan ama 5G yaygın ve uygun ... Peki Türkiye de 5G yıllar önce gelmeliydi ama fiyatlar Türkiye'de sanki 6G varmış ... Yemezler. Kabak gibi ortada ...
Birkaç firma yüzünden ülkede Dijital Karasal yayın olağan gelişmi de engellendi ... Kim denirse bir başka serbest piyasacı Doğan Holding ( Hürriiyet in bir ara sahibi olan vs ... ) ... Ne oldu ? Ülkede karasal dijital yayın yaygınlaşmadı! ...
Aslında birçok sektörde de bu böyle!
Esaslı bir norm kurallar gerekli ...
Ortalık tam bir anarşi cağdaş anarşizm e dönüşmüş...
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyenler de vardır ...
Sen bence işine geldiği gibi kıyısında köşesinde bile tek bu sektörde bile ele almaktan öteye gidemiyorsun. Trollerin kraliçesi misin bilemiyorum ... Troliçe... Tatlı ismine yakın ...
-
Zaten ideali hiç yoktu ... Hep kötünün iyisini tercih ediyorum. Başka bir yerel operatöre geçeceğim kesin. Turkcell ile anlaşmam bir aydan kısa süresi kaldı . Kapsamlı araştıracağım. Bu süreçte umarım Netgsm meselesi de netleşir. Bu mesele öyle haftalarca süremez. Bugün yarın netleşmelidir. Bazı şeyleri istemeseler de yapmalılar aksi halde kollektif zararı Netgsm değil kendileri de her türlü çekebilir ...
Daha da fazlasını yapabilirim: Yabancı ülkelere ait SIM kartı kullanmak ... Şaka maka değil ...
-
Kimi kime şikayet ediyorsun sevgili Netgsm.
Devlet yolunu bulur senden o parayı bir şekilde alır.
-
Adında Türk geçip Türk milletini kazıklayan başlıca firmalardan biri...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Somurgeci Turkcell
Hocam sözleşme kanunu gereği, sözleşme ile vaadettiginizi, sonra kafanıza göre vaz geçemezsiniz.
Turkcell ile netgsm sözleşme imzalamış. Üstelik bu şekilde başkasının operatörü üstünden hizmet vermek sadece NETGSM e has bir durum değil. Dünyada da çok var, Türkiye'de de pttcell, bimcell vs vs.
Yani özetle, senle ben sözleşme yapıp diyoruz ki, ben sana her ay 10 ton çimento sağlayacağım şu fiyattan diye. Fakat kafama göre 6 sonra çimento ya zam yapıyorum ve 10 tonu da 1 tona düşürüyorum. Normalde bu durumda benim çok büyük ceza yemem gerekir, mahkemenin benim canima okuması gerekir. Üstüne bir de senin zararını ödemem gerekir.
Ama Türkiye'de hukuk yok. İşte o yüzden zaten fakir bir ülkeyiz, kimse yatırım yapmak istemiyor.
Her şey tekelleşmiş. Her yerde iş adamı klığında mafyalar var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne anlatıyon Allah aşkına ? Boş beleş sallıyorsun trolce.
Turkcell hizmeti 5 Kasımda kesmiş bugün 11 kasım olmuş. Madem Türkcell baz istasyonunda sinyal vermiyor sana git Vodofone veya Turktelekom ile anlaş tutan engelleyen mi var ? 5 gün geçmiş daha doğru dürüst neden vermediğini bile açıklamamış firma. En ufak bir belge bilgi yok.
Benim okumam dert başka. 3 liraya 5 köfte istersen yok diyor adamlar işte vermiyor baz istasyonundan sinyal.
Ama siz yok verecek diye diretiyorsunuz. Şakamısınız siz ? Vermezse terorist vatan haini yok tek elmiş trolmüş ne varsa saydırıyorsunuz. Çok biliyorsanız siz öyle yaparsınız 3 liraya 100 köftede verirsiniz serbest piyasada.
Sonuç Olarak Turkcell ANONİM BİR Şirket. Kar - Zarar dengesine bakar adamlar babasına hayrına kimse 3 liraya 5 köfte vermez bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek ? Sözleşmeyi fesh etmişse fesh etmiştir.
-
Sözleşmeyi imzalarken neyi vaadettiysen vermek zorundasın. Öyle kafana göre yok çok ucuz vs. diyemezsin. O zaman sözleşmeyi yaparken düşünecektin bunu. Hukuk bilmiyorsun ama mantık da bilmiyorsun. Turkcell anonim şirket de, netgsm gevur şirketi mi?
Kaldı ki, öyle yeni bir sözleşme yapmak vs. çocuk oyuncağı değil. Bütün altyapını vodafona transfer edeceksin, yazılımsal, donanımsal değişikliklere icabında ihtiyacın olacak. Sen anlaşılan ya memursun, pek piyasada işler nasıl yürüyor bilmiyorsun ya da eline klavye almış bir ergen.
Başka açıklaması yok. Ha turkcell veya turktelekom ucuza bimcelle şuna buna veriyor da netgsm e neden zararına veriyor olsun? kaldı ki, netgsmin sistemi farklı zaten o yüzden daha ucuz.
-
Hocam bu özkanın yazdıklarımı yanlış okumadım değil mi netgsm 5 günlük süre zarfında neden Vodafone yada türktelekom baz istasyonu nu kiralamak için anlaşmıyor dedi
Millet kafayı yemiş baz istasyonu kiralamak için sözleşme şartlarını oluşturmak bile kaç gününü alacak
Birde bununun abone taşıması alt yapısı üst yapısı derken ooooo kaç gün sürer
Madem bu kadar basit bu baz istasyonu gsm işleri o zaman biz 2016 beri neden 5G geçemedik sürekli ertelenip duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam millet eline klavye almış, asıp kesiyor işte. Vereceksin bunu baz istasyonu kurma işine, dağın başına nasıl direk dikiliyormuş, d*tünden ter ata ata anlayacak.
-
Sözleşmeyi gördün mü ki neye göre sallıyorsun ?
Olay zaten sözleşme YENİLEMEME SONUCU ORTAYA ÇIKIYOR...
Ve bu sözleşmenin bitiş tarihi aylar yıllar öncesinden biliniyordur. Sen kurumsal firma isen ona göre A-B-C planlarını yapman gerekir. Turkcell bana baz istasyonu vermiyor diye Twit atmak ile iş mi çözülür.
Bimcell mesela Turktelekom altıyapısı kullanıyor. Serbest piyasada neyin kafasındasınız neyi savunuyorsunuz halen belli değil boş yapma derdindesiniz sadece.
Not: Bu arada bir sözleşmeden Cayma hakkında vardır. Buna göre sözleşmede cezası neyse ödersin olur biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Kasım 2024; 14:56:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X