Hocam otomatik ödeme verdim. Netgsm seçip üyelikten aldığım abone no yazdım onayladı. Netgsm seçip yaptım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Aralık 2024; 1:24:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (73. sayfa)

-
-
Kredi kartı ile NetGsm üzerinden otomatik ödeme talimatı verilebiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans paylaşımı konusunda kodumu paylaştım ama ceza yedim forum yonetiminden nedendir acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim mesajım da silindi, sanırım 48 saatte bir mesaj atma kısıtlaması varmış ve buna uymamışız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aktifbank ve Akbank'ta NetGsm internet adında fatura ödeme anlaşması görünüyor ama geçen hafta çıkan faturam için tesis no'mu girdim hiçbir şekilde fatura görünmedi bankalarda.
Sanırım sadece NetGsm uygulamasından ödeniyor fatura.
İnternete takılma var ...
Hız iyi gibi duruyor ama bir şeyler ters gidiyor.
Netgsm e comnetten ilk gectigim 2 gunde aksam yavaşlama oluyordu. Son gunlerde biraz daha iyi, pek yavaslama gozlemlemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 tanesi aktif 20 ye yakın da bekleyen referans var. Bu bekleyenler aktif olacak mı bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Telekom ekibi geldi modemi bağladı. İnternet ışığı da yanmaya başladı. Wifi sinyali de görünüyor ama internete girmiyor. Daha beklemek mi gerekiyor? Yoksa benim birşey yapmam mı gerekiyor?
Müşteri hizmetlerini arayıp. 1 tuşuna basıp bekleyin bağlanınca durumu açıklayın. Hemen aktif ediyorlar.
Aradım şimdi, Telekom'dan onay bekleniyormuş.
Netgsm referans indirimimi yansıtmıyor. 5 referansım var sadece 4 tanesini yansıtıyor. Beşinciyi neden yansıtmadıklarını sorduğumda arkadaşımın aboneliğini iptal ettiğini söyleyip kapatıyorlar. Hem bana hem arkadaşıma indirimi yansıtmıyorlar. Ayrıca arkadaşım 4 aydır netgsm i kullanıyor ve tüm faturalarını zamanında ödüyor. Arkadaşımın açtığı kayda ise 13 gündür yanıt vermiyorlar. Benim açtığım kaydı ise anında kapatıyorlar diğer abonelik iptal edilmiş diye. Netgsm e sesleniyorum yansıtın artık şu indirimleri
Yarin erkenden arayın. Durumu sorun. Yardımcı olurlar.
Hocam bende de 3 tanesi aktif. Aylık ödedikçe millet aktif ediyorlar. Öbür ayı bekleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Aralık 2024; 21:27:56 >
Hocam 4 ay oldu yansıtmadılar. Arkadaşım 4 aydır 359 TL olarak ödüyor faturalarını
Hocam şikayet açın olmadı durumu. Tüketici haklarına başvurup anlatın. Yardımcı olurlar.
Avukatım zaten :) yanlarına bırakmam yani. Ama kötüniyetli oldukları açıkça ortada. Buraya da bilerek yazdım herkes görsün diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X