Bende de aynı ,aynı saatte başlıyor sanki . İkimizin de portu aynı anda bozulup aynı anda düzelmiyordur sanırım. Hala destek talebi sırada bekliyor (2 gündür) öyle gidip geliyor kafasına göre . |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (7. sayfa)
-
-
Hale bak, geçecek bir tane düzgün İss olmaz mı, hepsinin sayfasında bağlantı şikayetleri var.. -
Bende şu an 10line.net var.. 160 dan 270 liraya çıktı bu ay 35 mbit.. Lakin iptv de çok sorunlu..geçecek İss bulamıyoruz şaka gibi -
Arkadaş biraz daha beklemen lazım.Zaten akşam saatlerinde başlıyor sorunlar.Yani 40 tl indirim alabilmek için hemen övmeyin biraz sabır.Şuan stabil olarak kabul edebilmemiz için 1 hafta (en az) kesintisiz kullanmamız gerekiyor.Ben bu şekilde cümlelere inanarak çok zarar ettim. O yüzden biraz kullanalım sonra tavsiye edelim.
-
konu çok kalabalık davetler yüznden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 8 Eylül 2024; 10:28:44 > -
Aslında anlamadığım olay şu windows çökme olayından sonra netgsm de sıkıntılar oluştu ,yani çözer mi çözer.Fakat hemen çok memnunum al kod kullan demek bana tuhaf geliyor
-
Bende bugün senin ve diğer arkadaşın yorumlarını dikkate alarak, netgsm'e geçişi iptal ettirdim. kıytırık bir internet için, bu kadar strese gerek yok.. Ayrıca bu konudaki duyarlılığından dolayı seni ve stak@ arkadaşıda tebrik ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Temmuz 2024; 17:48:18 > -
Teşekkürler, birine geçeceğim artık, zaten hepsinde sorun yaşayacağız orası kesin😀 -
Bu güne kadar 2 operatörden memnun kaldım. Biri gigaspeed diğeri netbone. Bu operatörün de toparlayacağına şimdilik inancım var :) bakalım forumda bir kader ortağım var. Günlük güncelleme yaparız
-
netbone neden bırakmıştın ki? -
İlk çıktığında abine olmuştum. Sonra bunlar aylarca fatura yollamadı (7ay) Ben her ay arayıp bir anda hepsini fatura etmemelerini söyledim. Etmeyeceğiz dediler ama ettiler. Kızdım ödedim çıktım (çıkmaz olaydım)
-
Geçiş nasıl oluyor edevletten vs oluyor mu cep telefon hattı gibi?
-
Oluyor. -
Bu akşam nasıl var mı kesinti vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Temmuz 2024; 22:22:54 > -
Bu akşam stabil ,şimdilik sıkıntı yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X